Iulian MARES
37 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
91.206.195.29

 

anonimului cunoscut!

Sa nu crezi ca toti decidentii politico-militari sunt batuti in cap si nivi! In spatele lor exista mereu ekipe puternice, profesioniste care le dau totul mura-n gura, cum se spune, iar cand acei decidenti gafeaza este pentru ca nu sunt obisnuiti sa tine minte ceea ce li s-a explicat si vor sa se dea mari cu detalii! Iata cateva exemple de vorbitori inconstienti: Dușa, Fifor, Tuțuianu!
Eu nu-i acuz pe ucraineni pt felul cum lupta (kiar îi apreciez) sau pentru metodele lor, insa ROU nu a dus lipsa de inteligenta, mai ales ca logic acele presupuse mine erau ale lor; poate cineva le-a lansat fara a analiza prea mult efectele, poate nu sunt mine si doar a fost o diversiune pentru testarea reactiei ROU prin marina militara….
Raspunsul actional a fost OK, pentru ca nu te joci cu o asemenea alerta…., mai ales ca acest magician al energiei, ministru de resort, V. Popescu (in veci fie-i numele amintit pt raul facut cu voie sau fara de voie-poate obligat de stapanul lantului din jurul gatului sau) ne-a anuntat ca in cateva zile se va extrage gaz din M. Neagra, 1 mld m3/an! Putin inca…., hai domnilor guvernanti ca sigur puteti mai mult!
Important ar fi ca demnitarii nostri, de la toate nivelurile, sa inteleaga si sa ”Nu rateze CLIPA” vorva unui scriitor clasic si viitorul ne poate apartine, skimband paradigma prin oportunitati adaugate infrastructurii porturilor Sulina, Constanta, Mangalia; hai cu dane nou adaugate, hai cu depozite, cale ferata, instalatii de descarcare/incarcare, macarale de mare tonaj, poduri rulante, coloane de 60 Km de TIR-uri nu de tancuri!
Simtiti vraja muncii si a banului? Va fi multa treaba in porturile noastre, kiar si in cele de la Dunare, sa curga marfurile, sa lucreze ecluzele, sa intre banul, vorba manelistului national!
Asta vreau eu ROMÂNIEI, sa traiasca CLIPA prin toti porii!
Razboiul a venit si va pleca, dar el DESCĂTUȘEAZĂ ENERGII! Intrati in Vortexul Energetic si poporul va va pomeni!
Le simti KWI, dar tu Ciuca, Ciolacu? Aveti șansa stergerii tuturor prostiilor vietii voastre umile si sa intrati in ISTORIE!
Doar sa vreti….caci va ajutam si noi…plebeii!