Maria
5 aprobate

mariadakhel.blogspot.com/2015/05/scrisoarea-unui-…x
dakhel_maria@yahoo.com
178.138.97.225
Ca răspuns la dorel panzaru.Atata timp cât a fi patriot ne este impus printr-o doctrina, fii convins ca multora ne provoaca spaima si veti mai vedea multi tineri plecând din tara. Tara arde si nationalistii isi scormonesc mintea cum sa mai impuna o noua religie! Lucrurile sunt copilareste de simple: crestinismul inseamna iubire. Aveti nevoie de profesori de iubire intre voi si Iisus? Doar daca v-ati complicat atat de rau gandirea, încât Lumina nu mai ajunge acolo unde ii este locul, adica in inima, laboratorul sacru in care se petrec tainicele alchimii…
Cum au elaborat stramosii un tezaur atat de bogat in simbolistica sacra? Erau inca in legatura cu Cerul si cu oceanul informational din jurul nostru. Omul simplu observa lumea in care traia si alchimiza informatia, traducand-o in limbaj omenesc.
Saracirea limbii romane este cauzata de saracirea sufletului romanesc. Un popor neinvatat sa faca fapte bune si deprins doar a milogi la Cer sanatate, bani si alte
” acareturi” ce ” mobileaza” mintea omului degenerat, isi va saraci singur sufletul colectiv. Nu poti lua la infinit banii dintr-un sac ce le este destinat si urmașilor, iar banii sa nu se mai termine.
Ma scuzi, dle Panzaru, dar puneti carul inaintea boilor. Trebuie inceput de la zero: curatenie si in Biserica, unde s-au incuibat multi lacomi, curatenie generala in toate structurile tarii.
Știi ce as face eu? As pune toti hotii acestei tari la munca. Inchisoarea nu este suficienta. Mai stau si pe banii nostri hotii…Ar trebui pusi sa curete gunoaiele patriei, sa replanteze padurea jefuita, sa ajute batranii părăsiți de copii…
Cine sa faca, dle, o asemenea munca de curatare sufleteasca a poporului roman? Politia corupta? DNA-ul sluga la corupti? Judecătorii ce cantaresc cu doua cantare? SRI-ul ce si-a facut din tara asta moșie proprie?
Cred ca numai Dumnezeu mai poate face dreptate! Putreziciunea s-a extins precum cancerul in tot corpul. A facut metastaze de când va cotcodăciți in doctrine si legi. Legile Omeniei si ale bunului simt nu mai sunt suficiente? Odinioara, stramosii cunosteau sensul cuvantului Omenie. Si stiau si sensul sacru al expresiei Omul sfinteste locul. Romanul isi spurca locul cand injura, gandeste urat, fura, arunca gunoaie, abandoneaza pruncii si batranii. Asta nu se rezolvă cu doctrine, ci cu bun simt si Omenie.
Vorba lungă, sărăcia românului.