CD
1.147 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Dr. Damian Baciu: O TERAPIE
– Pentru cei injectați se conturează modalități de ameliorare a distrugerilor provocate de produsele injectate.
Componența Tratamentului și VIDEO cu Dr. Robert Malone
Vezi clipul video: https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Damian-Baciu-O-TERAPIE-Pentru-cei-injectati-se-contureaza-modalitati-de-ameliorare-a-distrugerilor-provocate-de-produsele-injectate.-Componenta-Tratamentului-si-VIDEO-cu-Dr.-Robert-Malone-181082

Dacă Răul Absolut a colcăit, a gangrenat America și a năpădit întreaga lume, încercând s-o distrugă, încetul cu încetul, speranța de revigorare vine tot din Statele Unite.
Pentru cei injectați se conturează modalități de ameliorare a distrugerilor provocate de produsele injectate. Dintre cele 4 afectări induse, spaikopatia pare a avea cea mai mare șansă de combatere.
Terapia propusă de Dr. Paul Marik, Profesor de Pneumologie și Terapie Intensivă la Eastern Virginia Medical School din Norfolk este deja considerată eficientă pentru cei cu probleme de sănătate apărute ulterior administrării ARNm.
În ordinea importanței lor, componența tratamentului este:
– postul zilnic intermitent, sau periodic
– ivermectina
– activitate fizică moderată
– naltrexonă, doză mică
– nattokinaza
– aspirina
– melatonina
– magnezium
– albastru de metil
– băile de soare și fotobiomodulare
– resveratrolul.
Este necesar, în plus, să găsiți medicul care să vă ajute în supravegherea și adaptarea tratamentului particularităților personale. Succes! Doamne ajută!
PS: Și pentru că suntem români și românilor le place ceaiul, busuiocul, acele de pin, păpădia, feniculul, sunătoarea, anasonul stelat, nu pot face decât bine, o mâna de ajutor este oricând bine venită!