Putin și Trump împotriva Noii Ordini Mondiale: bătălia finală

2 aprilie 2020

Trăim într-o perioadă emoționantă.

Necunoscutul care ne așteaptă pe toți este atât de încântător, cât și de înspăimântător. Exilarant pe termen lung, dar destul de înfricoșător pe termen scurt. Toate imperiile sfârșesc prin a muri și suntem în faza finală a Noii Ordini Mondiale, care nu se va recupera din jocul de ruletă rusă pe care l-a jucat, deoarece Vladimir Putin i-a înmânat un pistol încărcat și a tras trăgaciul.

Ultimele săptămâni au pus totul la punct pentru ultima luptă. Există atât de multe fapte și evenimente diferite, la stânga și la dreapta, și voi încerca să fac tot posibilul să rămân metodic în această prezentare complicată. Mi-a fost greu să scriu acest articol timp de trei săptămâni din cauza cantității nebune de detalii suplimentare pe care le aduce fiecare zi. Este posibil să fi fost momentul nepotrivit pentru a renunța la fumat, dar îmi plac provocările.

Dolar în scădere
Un mic context este necesar. Conceptul de New World Order este pur și simplu dorința unei mână de bancheri internaționali care doresc să conducă întreaga planetă din punct de vedere economic și politic, ca o familie fericită. S-a născut în 1773 și a suferit modificări semnificative de-a lungul anilor, dar conceptul și scopul nu au schimbat o iota. Din păcate pentru ele, băncile internaționale care prădează planeta prin dolarul american din 1944 sunt acum amenințate de hiperinflație, deoarece mașina lor de tipar funcționează de ani buni pentru a-și acoperi cheltuielile absurde destinate alimentării războaielor petroliere și petroliere. resurse pe care le-au pierdut cu toții. Pentru a preveni această hiperinflație, acestea au generat un atac viral asupra a patru țări (China, Iran, Italia și acum Statele Unite ale Americii) să răspândească panica în rândul populației, cu ajutorul prețios al mass-media lor ignominante. Deși acest coronavirus nu este diferit de celelalte viruși noi care atacă oamenii în fiecare an, frica de mass-media a determinat oamenii să se izoleze voluntar prin teamă și teroare. Unii și-au pierdut locul de muncă, companiile au intrat în faliment, panica a creat un accident pe piața de valori care a scurs portofoliile și a devalorizat activele, ceea ce a dus la retragerea de pe piață a câtorva trilioane de dolari virtuali pentru a ușura presiunea asupra monedei. . frica de mass-media i-a determinat pe oameni să se izoleze în mod voluntar prin teamă și teroare. Unii și-au pierdut locul de muncă, companiile au intrat în faliment, panica a creat un accident pe piața de valori care a scurs portofoliile și a devalorizat activele, ceea ce a dus la retragerea de pe piață a câtorva trilioane de dolari virtuali pentru a ușura presiunea asupra monedei. . frica de mass-media i-a determinat pe oameni să se izoleze în mod voluntar prin teamă și teroare. Unii și-au pierdut locul de muncă, companiile au intrat în faliment, panica a creat un accident pe piața de valori care a scurs portofoliile și a devalorizat activele, ceea ce a dus la retragerea de pe piață a câtorva trilioane de dolari virtuali pentru a ușura presiunea asupra monedei. .

Până acum atât de bine, dar orice altceva a mers greșit în acest banzaï disperat final. Cel mai bun virolog de pe planetă a confirmat faptul că clorochina a fost folosită de chinezi cu rezultate spectaculoase pentru a vindeca pacienții, apoi și-a îmbunătățit poțiunea magică adăugând un antibacterian pneumonic numit azitromicină și a salvat fiecare din primele sale 1000 de cazuri, cu excepția unuia. Donald Trump a impus imediat același tratament, luptându-se cu propria sa Administrație Federală de Droguri, cumpărată și deținută de Deep State. Acest lucru a forțat toate mass-media să vorbească despre miracolul Elixir al lui Didier Raoult, semnând mandatul de deces pentru încrederea noastră în toate guvernele occidentale, agențiile lor medicale,

Nu departe de acolo, în Germania, lăudatul internațional Dr. Wolfgand Wodarg a menționat că această panică artificială a fost total inutilă, deoarece acest virus nu este diferit de celelalte care ne afectează în fiecare an. A fost o victorie uimitoare pentru Trump și publicul larg pe social media, care au expus împreună minciunile patologice ale canalelor oficiale de comunicare ale fiecărei țări a Noii Ordini Mondiale. De facto, credibilitatea acestor guverne marionete a dispărut în aer, iar în ochiul furtunii, Italia va părăsi cu siguranță UE imediat după criză, ceea ce va declanșa un efect de domino în toate țările din Membrii UE și NATO. Prietenii mei, globalismul este mort și gata de a fi incinerat.

Săparea prăpastiei
Bancherii internaționali nu l-au văzut venind în 1991, când au dominat 95% din planetă după căderea Uniunii Sovietice. Parcă nimic nu putea să-și oprească misiunea finală de a-și realiza visul orwellian: de a distruge câteva țări din Orientul Mijlociu, de a mări Israelul și de a obține controlul total asupra pieței mondiale de petrol, ultima piesă a puzzle-ului lor Xanadu la care au lucrat un secol întreg, începând cu Declarația Balfour din 1917.

Când Vladimir Putin a preluat Rusia, nu a fost nimic care să sugereze că va merge mai bine decât bețivul pe care îl înlocuise. Un fost ofițer KGB părea a fi o alegere mai motivată de nostalgie decât de ideologie, dar Putin avea pentru el mai multe bunuri decât avea la prima vedere: patriotismul, umanismul, sentimentul de dreptate, viclean, un prieten economist genial pe nume Sergey Glazyev care a disprețuit deschis Noua Ordine Mondială, dar, mai ales, a întruchipat reîncarnarea ideologiei ruse, pierdută de mult timp de independența politică și economică totală. După ce a petrecut câțiva ani drenând mlaștina rusească de oligarhi și mafia pe care predecesorul său stângaci i-a lăsat-o pe urmele de sticle goale, Vlad și-a ridicat mânecile și s-a apucat de treabă.

Deoarece adversarii săi au jefuit planeta timp de 250 de ani prin colonizarea asigurată de dominația militară, Vlad știa că trebuie să înceapă prin construirea unei mașini militare invincibile. Și asta a făcut. El a proiectat diferite tipuri de rachete hipersonice care nu pot fi oprite, cele mai bune sisteme de apărare de pe planetă, cele mai bune sisteme electronice de blocare și cele mai bune avioane. Apoi, pentru a se asigura că războiul nuclear nu este o opțiune, el a inventat dispozitive de coșmar, precum Sarmat, Poseidon și Avangard, toate de neoprit și capabile să distrugă orice țară în câteva ore. .

CITEȘTE ȘI 7 zile pentru a vedea incapacitatea Biya și a conduce cruciada împotriva COVID19. Kamto pune presiune maximă în Camerun
https://reseauinternational.net/wp-content/uploads/2020/04/4-1024×635.jpg
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, în centru, în cadrul unei întâlniri anuale cu înalți oficiali militari la Centrul Național de Control al Apărării din Moscova, 24 decembrie 2019. Putin a spus că Rusia este singura țară din lume care are arme hipersonice, chiar dacă cheltuielile sale militare reprezintă doar o parte din bugetul militar american. La întâlnire participă ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, și șeful Statului Major General al Rusiei, Valery Gerasimov.
Cu un arsenal nou și inegalabil, ar putea proceda la înfrângerea oricărei forțe a NATO sau a reprezentanților săi, așa cum s-a întâmplat din septembrie 2015 în Siria. El a dovedit fiecărei țări că independența față de sistemul bancar NATO era acum o chestiune de alegere. Putin nu numai că a câștigat războiul din Siria, dar a câștigat și sprijinul multor țări din Noua Ordine Mondială care s-au schimbat brusc de latură când și-au dat seama cât de invincibilă a devenit Rusia. Pe frontul diplomatic, el a câștigat și sprijinul puternicei Chineze, apoi a reușit să protejeze producătorii de petrol independenți, precum Venezuela și Iran, în timp ce lideri precum Erdogan din Turcia și Muhammad Ben Salman din Arabia Arabia a decis să se alăture Rusiei,

În concluzie, Putin controlează acum atotputernica piață a petrolului, resursa energetică inevitabilă care alimentează economiile și armatele, în timp ce bancherii NATO nu pot decât să urmărească, fără nici o modalitate de a o recupera. Cu rezultatele incredibile pe care le-a obținut Putin în ultimii cinci ani, Noua Ordine Mondială pare brusc o casă de cărți în pragul prăbușirii. Imperiul bancar a fost bolnav definitiv de cinci ani, dar acum este pe morfină, abia realizând ce se întâmplă.

Tragedie și speranță
Întrucât nu există nicio speranță de a începe cel de-al treilea război mondial, care se pierde în avans, ultimul banzai a ieșit din tufișuri sub forma unui virus și a creării mass-media, care a urmat unei false pandemii . Obiectivul principal a fost de a evita hiperinflația catastrofală a masei imense de dolari americani pe care nimeni nu-și mai dorește, de a avea timp pentru a configura moneda criptată a lumii lor virtuale, ca și cum bancherii falimentați cronic ar mai avea o oarecare legitimitate pentru a continua să ne controlăm rezervele de bani. La început parcă planul ar putea funcționa. Atunci Vlad și-a scos revolverul pentru a lansa ruleta rusească și bancherii și-au scos creierul în timp ce trăgeau pe trăgaci.

El a convocat o întâlnire cu OPEC și a ucis prețul petrolului, refuzând să reducă producția rusă, scăzând barilul sub 30 de dolari. Fără să se gândească mai departe și cu siguranță la mai puțin remușcări, Vlad a ucis costisitoarele producții de petrol occidentale. Toți dolarii retrași de pe piață au trebuit să fie reinjectați de Fed și de alte bănci centrale pentru a evita declinul și dezastrul final. Astăzi, dragii noștri bancheri nu mai au soluții.

Între timp, Trump a atacat și gangsteri în legături. În timp ce mass-media umfla subiectul cloroquina, un medicament vechi pentru a vindeca malaria, Trump a forțat FDA să folosească acest medicament care poate salva viață pentru pacienții americani infectați. Mass-media nu a avut de ales decât să înceapă să vorbească despre asta, ceea ce a stârnit o reacție în lanț: directorii generali ai marilor companii farmaceutice au fost concediați pentru că tocmai pierduseră contractul de vaccin, țările precum Canada se spune că sunt nebuni genocidici pentru că nu au utilizat acest medicament ieftin și inofensiv, în timp ce unul dintre cele mai scandaloase fapte comise de un guvern a fost expus: guvernul Macron a proclamat în ianuarie 2020 că clorochina era dăunătoare și și-a restricționat utilizarea, cu doar câteva săptămâni înainte de izbucnirea falsei pandemii! Ruleta rusă este un joc popular în guvernele occidentale în aceste zile.

https://reseauinternational.net/wp-content/uploads/2020/04/5.jpg
Sâmbătă, 28 martie, Rusia și-a anunțat propriul amestec de corone ucigaș, bazat pe poțiunea magică a Dr. Raoult. O altă lovitură a cazacului, de această dată în vena jugulară a marilor grupuri farmaceutice, în timp ce majoritatea țărilor occidentale trebuie să stabilească acum tratamentul bunului doctor sau să facă față cu palmele unei pastile ruse care să-și salveze cetățenii. . Putin a salvat vieți în ultima vreme: în ultima săptămână a lunii martie, el a trimis 15 avioane militare pline de medici și consumabile direct în nordul Italiei, după un avion de ajutor din China a fost blocată de Republica Cehă. Suntem pe cale să aflăm că țările europene se tem că China sau Rusia vor afla adevărul în regiunea Lombardiei,
concluzie
Am spus mai devreme că în fiecare zi aduce vești uimitoare. Ei bine, duminică 29 martie, cel mai uimitor dintre toate a căzut ca o tonă de cărămizi pe rețelele de socializare: spectatorii limitați au aflat că Trump a preluat controlul asupra Rezervei Federale, care acum este administrată de doi reprezentanți ai Trezoreriei. de stat. Dintre toate veștile nebunești din luna trecută, aceasta este de departe cea mai bună și cea mai șocantă. După trei ani la putere, Trump și-a păstrat în cele din urmă promisiunea electorală de a elimina băncile private din afacerile publice americane, punând capăt unui secol de exploatare a cetățenilor americani. El a cerut grupului de investiții infame Blackrock să înceapă să cumpere companii mari de la Fed, ceea ce înseamnă că naționalizează întregi economii ale economiei,

https://reseauinternational.net/wp-content/uploads/2020/04/6-1024×616.jpg
Președintele Donald Trump cu Jerome Powell, candidatul său la președinția Rezervației Federale a Statelor Unite, la Casa Albă din Washington, în Statele Unite, pe 2 noiembrie 2017
Această inițiativă extrem de îndrăzneață vine într-un moment crucial și ne face să ne dăm seama că Vladimir Putin și Donald Trump sunt uniți și au adus umanitatea la răscruce între Noua Ordine Mondială și libertate. Așa cum am spus de nenumărate ori, m-am gândit că lumea se va schimba dramatic între 2020 și 2024, pentru că vor fi ultimii 4 ani ai acestor doi eroi ai puterii politice din națiunile lor.

Noua Ordine Mondială se confruntă cu cele mai puternice două țări de pe planetă, iar această falsă pandemie a schimbat totul. Acesta a arătat cât de disperați sunt bancherii și dacă nu vrem să terminăm cu focoase nucleare bidirecționale, Putin și Trump trebuie să îi oprească acum.

Trebuie să punem capăt acum Biroul Industriei și Securității (BRI), Banca Mondială, FMI, Banca Centrală Europeană, UE, NATO. Lumea noastră nu va fi perfectă, dar s-ar putea îmbunătăți în curând.

Învierea de Paște se apropie. Ar putea deveni biblic.

sursa: Putin și Trump vs Noua Ordine Mondială: Bătălia finală

tradus de Réseau International