CD
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Domnul Calin Buzatu nu stie pe ce lume a trait. Am 70 de ani acum si cunosc bine vremurile, din anii cincizeci pana in 1991 cand am plecat din tara. Ambii bunici au facut facultatea la Canal (1951-1953) si au pierdut averi dupa venirea bolsevicilor la putere, dar nici unul din ei nu a vorbit vre-o data cu atat venin despre epoca socialista. Ambii au fost gratiati de decretele din 1960 si 1961 si au putut sa paraseasca domiciliul fara sa mai anunte postul de militie. Cand in 1962 s-a incheiat Colectivizarea, erau tristi si vaduviti de ultimele proprietati, dar si atunci se rugau ca Dumnezeu sa dea intelegere celor de la putere si sa inteleaga si talpa tarii ca prin colectivizare si-au asumat o mare responsabilitate.
Mai tarziu cand lumea colectivizata si incepuse a se moderniza, tot taranul mergea cu Tranzistorul la ureche si navalea sa munceasca pe santierele de constructii, da alea care au daramat case ca sa inalte blocuri, caci si blocurile trebuiau construite in oras si nu doar la periferii, atunci bunicii mei au spus ca cei mai nevoiasi s-au ridicat ca nivel de viata si cei mijlocii n-au fost impiedicati sa-si imbunatateasca traiul, iar cei care latra precum Calin Buzatu, au sa moara cu ura in dinti, nemultumiti si neizbaviti.
Exagerarile din postare, bine surprinte in NR, dovedesc natura malefica si intolerabila a unui individ cu simptome de inadecvare, lipsa de orientare si orizont care sa-i permita o reala si fericita realizare.
Ura este instrumentul destructiv care distruge in primul rand pe cel ce il poarta.