Toate războaiele și crizele au fost planificate de „Ei”.

2022-09-26T22:39:37+03:0026 septembrie 2022|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Nu este o boală, este un test de inteligență și cel mai rău urmează să vină

Dacă nu ne dăm seama că ni se spală creierul, înseamnă că au reușit deja. Și este evident faptul că, din păcate, cu marea majoritate deja au reușit acest lucru. Cu excepția câtorva țări pe care elitele le-au declarat „laborator de experimentare”, precum Austria, Italia și Australia, în multe altele, inclusiv la noi, încep să se audă semne ale sfârșitului pandemiei. Nimeni să nu creadă că acesta este sfârșitul problemei.

Sfârșitul prevăzut al romanului va veni abia atunci când elitele vor constitui Guvernul Mondial și vor avea întreaga umanitate – pe care o lasă în viață, ceea ce nu va fi mult, așa cum era menționat pe „Georgia Guidestones” – convertită în automate biologice perfect controlate.

Plandemia nu este altceva decât o „repetiție generală cu de toate”, pentru a vedea cât și cum  înghite populația. Și în acest sens a fost un succes răsunător. Planul este de modă veche și este la câteva episoade de finalizare, incluzând, cu o certitudine absolută, farsa schimbărilor climatice antropogenice, un război la mare scară, o prăbușire economică și, cel mai probabil, o întrerupere electrică și un atac OVNI simulat, proiectul „Blue beam”.

Cine nu-i crede capabili de toate acestea și multe altele, nu știe că atacul de la 11 septembrie a fost planificat de CIA, că 11-M a fost planificat de NATO, că marea majoritate a drogurilor ilegale călătoresc în avioane militare și că toate războaiele și crizele au fost planificate de „EI”.

Banii care au permis armatei bolșevice să-l învingă pe țar, și cei care i-au permis lui Hitler să ajungă la putere și să reînarmeze Germania, paradoxal au ieșit (pentru cei care nu știu cum funcționează lumea) din aceleași bănci anglo-saxone, ai caror moștenitori sunt astăzi Blackrock și Vanguard.

Odată cu schimbările climatice antropogenice, ne sug creierul de mulți ani. Dar nimeni nu ne explică că acum 2.000 de ani (în timpul Imperiului Roman) clima era mai caldă decât este acum și că în secolele al XII-lea și al XIII-lea era și mai caldă, în ceea ce se cunoaște „optimul climatic” (notați că se spune „optim”, nu „prost”), în care Groenlanda era locuită și producea recolte (ce problemă!), iar nivelul mării nu era substanțial diferit de cel de astăzi.

În niciun caz, ființa umană nu producea acel CO2 „extrem de periculos”. Nici nu ne spun că „Mica Eră de gheață” (secolele al XIV-XIX-lea) a coincis cu ceea ce este cunoscut în astronomie ca „minimul Maunder”, adică o perioadă în care Soarele nostru nu a produs aproape nicio furtună solară, ceea ce indică cea mai mare activitate a sa.  Cu alte cuvinte, clima Pământului este determinată de Soare (ce noutate!), iar ființa umană aspiră, cel mult, să o modifice la nivel local și la scară foarte mică, prin geoinginerie. Cu alte cuvinte, toate eforturile care ni se vor cere pentru a ne „salva” de încălzirea globală vor servi doar la sărăcirea și controlul nostru.

Războiul se pregătește de câțiva ani. Ucraina este punctul fierbinte. Aproximativ 13.000 cetățeni de origine rusă sunt deja uciși acolo, pentru a-l provoca pe Putin. Deși puțini o știu, în 1939, în Polonia, cetățeni de origine germană au fost uciși și deportați pentru a-l provoca pe Hitler, cu rezultatul pe care îl cunoaștem. Istoria se repeta.

Cele două războaie mondiale au fost scuza pentru a zdrobi milioane de persoane și a crea embrionul Guvernului Mondial (Liga Națiunilor, mai întâi, și ONU, mai târziu). Orice problemă „globală” este organizată de „ei” ca o scuză pentru a le cere o soluție globală – guvernul mondial. Sistemul deja vechi de Problemă-reacție-soluție.

Și atâta timp cât nu o vedem, vom continua să mușcăm momeala. Din fericire, plandemia a fost o farsă atât de nerușinată, încât un procent, deși mic, semnificativ, s-a trezit și le va fi foarte greu să ne înșele din nou atât de ușor.

Notă – Colonel Pedro Baños este specialist în geostrategie, apărare, securitate, terorism jihadust și informații.

––––––––

4 Comments

 1. carolina gunderode 27 septembrie 2022 la 11:20 am - Raspunde

  IN TIMP CE ELVETIENII BAGA LUMEA LA INCHISOARE LA DEPASIREA A 19 GRADE IN CASA, DANEZII IMPART PATURI FUNCTIONARILOR DIN BANCI .

  6.09.2022

  Din cauza restricțiilor care limitează încălzirea în Danemarca, băncile oferă pături angajaților lor
  VT.- Băncile daneze dau pături membrilor personalului care îngheață după ce guvernul a impus reglementări care limitează temperatura din clădirile comerciale la 19 ° C (66,2 F).

  Peter Froulund, un purtător de cuvânt al celei de-a șasea bănci ca mărime din Danemarca, Arbejdernes Landsbank, a fost citat de Bloomberg într-un articol din 22 septembrie că afirmă că „au fost furnizate pături tuturor celor 1.800 de angajați în cazul în care vor îngheța”.

  Între timp, Neel Rosenberg, un purtător de cuvânt al Spar Nord Bank, a cincea instituție ca mărime din țară, a afirmat că firma „pune la dispoziția celor 1.600 de angajați ai săi un depozit de pături, jachete și cămăși pe care le are deja în sucursalele și birourile sale. „.

  Rosenberg a fost citat direct pentru a clarifica faptul că banca pur și simplu reutiliza prada corporativă în acest scop: „Aceste sunt articole pe care le oferim în mod normal clienților, dar angajații noștri le pot folosi acum dacă doresc”.

  Într-un articol separat din 8 septembrie, Bloomberg a raportat că Dan Jorgensen, ministrul danez al Climei, a anunțat că, împreună cu limita de căldură din clădirile din sectorul public, clădirile guvernamentale nu vor mai aprinde iluminatul exterior.

  Temperaturile anterioare ale clădirilor de birouri erau în medie de 22 până la 23 C (71,6 până la 73,4 F), adaugă articolul.

  Situația este rezultatul crizei energetice din Uniunea Europeană, care, la rândul ei, este rezultatul că regiunea s-a împușcat în picior cu sancțiuni grele împotriva Federației Ruse din cauza războiului din Ucraina, care a determinat în cele din urmă Rusia să întrerupă gazul natural. livrarile.

  În Suedia vecină, UBS Group AG a luat măsuri relativ calde, scăzând temperatura medie a biroului cu doar 1 C, a adăugat Bloomberg într-un articol terțiar din 8 septembrie.

  În plus, UBS a declarat că măsurile suplimentare puse în aplicare ar fi încurajarea personalului să închidă monitoarele computerelor și să stingă iluminatul biroului după ora 18:00.

  În special, atât JP Morgan, cât și UBS au declarat pentru presa că, în cazul unor întreruperi continue, băncile lor aveau generatoare diesel de rezervă pregătite și în așteptare.

  Relativa isterie a survenit în aceeași zi în care președintele UE, Ursula von der Leyen, a invocat spectrul bolii coronavirus 2019 a Partidului Comunist Chinez (COVID-19), emulând blocajele și măsurile când a spus presei despre problema crizei energetice a continentului, „Ceea ce trebuie să facem este să „platim curba” și să evităm vârfurile cererii”.

  Prăbușirea economiilor globale și o criză energetică care se profilează ar putea fi următoarea avangardă folosită pentru a instala versiuni globale locale ale notoriului sistem de credit social al PCC.

  Un purtător de cuvânt al Departamentului de Finanțe elvețian, de exemplu, a afirmat că administrația sa ia în considerare inițierea unui regim de amenzi zilnice începând de la 30 de franci (31 dolari ~) și escaladând la 3.000 de franci (3.050 dolari ~) în combinație cu o pedeapsă maximă. Pedeapsa de trei ani de închisoare pentru persoanele care își încălzesc casele peste 19C, a informat Daily Mail pe 7 septembrie.

  Situația dificilă în care s-a băgat Europa în mijlocul eforturilor sale posibil miop de a-l zdrobi pe Vladimir Putin, iar Rusia a dus la o întoarcere nefavorabilă la vremuri mai simple.

  Un raport din 20 septembrie de la Business Insider Africa de Sud a declarat: „Odată cu începutul iernii… țările din Europa se confruntă cu o realitate cruntă de raționalizare, furt și dependență de lemn”.

  Articolul cita surse citate de Washington Post care afirmă că „lemnul de foc este noul aur”.

  În iunie, Polonia le-a spus cetățenilor săi că ar putea merge în pădure să adune crengi căzute pentru a-și încălzi casele în iarna viitoare, cu condiția să informeze guvernul în avans și să plătească o taxă.

  În Germania, un alt tip de problemă s-a manifestat după ce forța de raționalizare a gazelor naturale prin creșteri parabolice a prețurilor a dus pur și simplu la grăbirea populației să cumpere încălzitoare electrice ineficiente.

  Astfel de aparate, care implică în general încălzirea ceramicii și împingerea aerului cald cu un ventilator sau ulei de încălzire și se bazează pe radiația ambientală, sunt adesea evaluate la 1500 de wați sau mai mult și sunt utile doar pentru reglarea temperaturii unei încăperi mici.

  Presa germană a raportat la începutul lunii septembrie că au fost deja vândute peste 600.000 de astfel de unități, o creștere de peste 35 la sută față de anul precedent.

  Ca răspuns, Peter Lautz, directorul unui mare retailer german de energie electrică, a avertizat în comentarii adresate presei germane că consecințele pentru rețeaua electrică vor fi semnificative.

  „Dacă toți am porni un încălzitor de aer acasă, ar însemna că ar trebui să duplicăm aproape structura de rețea existentă pe fiecare stradă”, a spus el.

  sursa:
  https://www.alertadigital.com/2022/09/26/debido-a-las-restricciones-que-limitan-la-calefaccion-en-dinamarca-los-bancos-entregan-mantas-a-sus-empleados/
  Debido a las restricciones que limitan la calefacción en Dinamarca, los bancos entregan mantas a sus empleados

 2. caroline gunderode 27 septembrie 2022 la 11:02 am - Raspunde

  Agenda du Chaos : syndiquer la caste mondialisée – Le Courrier des Stratèges
  September 25, 2022 at 4:04 pm

  “Publicăm astăzi capitolul cărții mele Agenda haosului, dedicat primei etape a acestei agende, și anume sindicarea castei globalizate. Unde descoperim că, atunci când a izbucnit epidemia de COVID, peste treizeci de lideri mondiali erau Young Global Leaders. La fel ca vicepreședintele Pfizer. Ca atâția bătrâni Mc Kinsey. Din cele 10 țări cu cele mai multe vaccinări din Europa, cinci sunt conduse de Young Global Leaders. Aceasta este ceea ce se numește muncă pe termen lung”.

  Extras din :
  [PAYANT] Agenda du Chaos : syndiquer la caste mondialisée – Le Courrier des Stratèges
  Agenda haosului: Sindicalizati ți casta globalizată
  titlul original:

  Agenda du Chaos : syndiquer la caste mondialisée
  8 février 2022

 3. XXXL 27 septembrie 2022 la 6:39 am - Raspunde

  Și asta scuză cumva nesfârșitele pactizări, trădări ale oamenilor(?) de lângă noi ?
  Deși este de prisos a le enumera totuși cea mai recentă merită menționată: „eroismul” măcelarilor sanitari. De la vlădică la bădică , călcănd la propriu peste cadavre aceste bestii cu chip uman și-au arătat pe deplin adevărata vocație: călăi

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top