SPRE O LUME LIBERĂ
– intareste-ti bunul simț
Agregat de CD

Aproape toate lockdown-urile/izolarile globale ar înceta dacă politicienii ar aplica concluzia logica, de bun simt a unei instante de judecata si nu ar raspune doar la comenzile marei finate. Solidă din punct de vedere științific hotararea Instanței Portugheze răspuns la situatia creata acest virus în curs de desfășurare.
Judecătorul Ramos de Almeida și judecătorul Paramés au declarat, în hotărârea lor:
„Pe baza dovezilor științifice disponibile în prezent, acest test [testul RT-PCR] este în sine incapabil să determine dincolo de orice îndoială rezonabilă că pozitivitatea corespunde de fapt infecției cu virusul SARS-CoV-2, din mai multe motive, dintre care două sunt esențiale (la care ar trebui să se adauge problema standardului de aur, care, datorită specificității problemei respective, nu va fi luată în considerare aici): fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate; fiabilitatea testului depinde de încărcătura virală prezentă.”

Pentru vorbitorii de portugheză, iată transcrierea portugheză a hotărâri in original:
http://www.dgsi.pt/jtrl.nsf/33182fc732316039802565fa00497eec/79d6ba338dcbe5e28025861f003e7b30

Autorul britanic al cărții „O lume nouă bravă”, Aldous Huxley a emis avertismente cetățenilor lumii de a se pregăti pentru tiranie în urmă cu mai bine de 60 de ani. Din cauza “neatentiei” noastre de atunci, astăzi suferim consecințele demiterii noastre. Nu contează dacă locuim în Brazilia, Croația, Liban, Algeria, România, Germania, Franța, Marea Britanie, Chile, Taiwan, Japonia, Coreea de Sud, Canada, SUA sau suntem rezidenti al oricărei alte națiuni, avertismentele se aplică tuturora.

Desigur, abordarea intelectuală nu este doar de a accepta tot ceea ce spune un autor ca adevăr complet, sau de a ingera complet cuvintele scrise într-o carte publicată în 1932 ca Evanghelie, pentru că, ca toată lumea are un bun simt al sau care ne dicteaza masura adevarului. Cuvintele lui Aldous Huxley sunt extrem de importante pentru a constata macar acum cat ne pasă de viitorul familiei, prietenilor și celor dragi, mai ales în lumina vremurilor și circumstanțelor care s-au întâmplat deja.

Aldous Huxley ne-a avertizat si în cealaltă carte „Brave New World Revisited” – “O lume noua brava –revizuita” cu privire la proiectul pe care oligarhii din Marea Britanie îl foloseau în anii 1960, care reușeau deja să-i convingă pe iobagi să-și iubească servitutea față de oligarhi, acționând ca agenți de supraveghere și monitorizare pentru o oligarhie opresivă. Dar noi am ignorat complet avertismentele sale și acest lucru ne-a condus la circumstanțele noastre actuale de astăzi.

Vaclav Havel, un disident celebru ne-a avertizat, de asemenea, în eseul său „Puterea celor neputincioși” cu privire la următoarele: dacă omenirea rămâne tăcută de teama consecințelor negative asupra vieții personale, în timp ce încă mai are șansa de a se uni sfidând pentru binele viitorului fiecăruia, atunci omenirea merită viitorul sumbru pe care li se garantează că îl vor primi fiind tăcuți atunci când sfidarea/revolta era încă posibilă”.

Suntem la Rubicon acum. Ce alegere veti face?
Veți fi de partea umanității sau veți fi în complicitate tacită, de partea, a oligarhilor de guvernământ?
Dacă ai un copil sau plănuiești să ai copii, vei putea să privești acel copil în ochii lui și să-i spui că ai făcut tot ce ai putut pentru a face lumea un loc mai bun pentru el?
Toate acestea sunt întrebări foarte dure, dar si importante pe care trebuie să ni le punem cu toții, nu mâine, și mai ales nu peste ani, timp în care va fi prea târziu să punem aceste întrebări. Trebuie să ne punem aceste întrebări chiar acum.

În cele din urmă, dacă terminați de citit acest articol și vă intereseaza, faceți clic si trimiteți acest articol fiecărei persoane pe care o cunoașteți. Conștientizarea și educația sunt mecanismul prin care putem întoarce si anihila calea distructivă pe care suntem conduși de oligarhii globali.
Este nevoie de acțiune pentru a crea un viitor mai bun.
Vă rugăm să fiți unul din cei care doresc să fie in actiune.
Sa ne ajute Dumnezeu.