Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc
militarupetruvoda@yahoo.com
5.14.132.99
Românii au ajuns la limita răbdării. Rromi protejați de legea „antițigănismului” agresează și ucid români acuzați, culmea, de „discriminare” și „xenofobie”.
Parlamentul României a adoptat „STRATEGIA NAȚIONALĂ din 13 mai 2021 pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, aferentă perioadei 2021-2023” pentru protejarea etnicilor evrei și rromi de o imaginară xenofobie românească. Aceasta în timp ce clanurile interlope, controlate majoritar de etnici rromi, s-au dezlănțuit pe teritoriul României și provoacă scandaluri publice în mod frecvent. Publicația comisarul.ro prezintă aproape zilnic câte un astfel de cancan provocat de „valorile” noastre protejate prin lege.

Mai mult, tot Parlamentul a adoptat LEGEA nr. 2 din 4 ianuarie 2021 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antițigănismului. Noaptea minții! În timp ce românilor li se interzice ca să rostească denumirea etnicilor „ȚIGANI”, pe motive de discriminare – vezi Doamne-, etnicii cu pricina promovează pe toate canalele cântece și manele în care își spun ȚIGANI și se laudă că sunt ȚIGANI.

Sub auspiciile aberantelor legi speciale protecționiste, unii etnici pe care românii trebuie să-i respecte ca fiind rromi și nu țigani, au început să terorizeze populația majoritară. La Bolintin Vale un român a fost ucis în urma loviturii cu o piatră în cap administrată de un tânăr rom violent care s-a considerat „discriminat” pentru că omul a refuzat să-l ia cu taxiul.

Avocați din București mi-au mărturisit că tribunalele sunt pline de astfel de etnici care se apără țipând în gura mare cuvântul magic DISCRIMINARE.
Românii îndelung răbdători au răbufnit iar autoritățile ridică impotent din umeri, de frica catalogării ca acțiuni antițigăniste. Și uite-așa s-a urcat scroafa-n copac! Cine o mai poate da jos?

https://www.comisarul.ro/articol/video-am-ajuns-sa-ne-dea-tiganii-%C3%ACn-cap-sa-ne-omoa_1314049.html

Aprobă
|