Mihai
455 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.225.20

 

Tesla nu era roman ci istroroman, adica unul dintre milioanele de romani abandonati de romanii din Romania…

Hotzul Marconi nu i-a fost prieten ci unul dintre asitentii spioni, care a avut misiunea de a-i fura multe inventii (17 ) pe care sa si le insuseasca, fiindca fascistii italieni ca si nazistii americani voiau sa se foloseasca de munca celui mai mare inventator al tuturor timpurilor, dar fara sa i se cunoasca numele care i-a fost ascuns zeci de ani.
Tesla filma toate demonstratiile pe care le facea cu inventiile sale, si dupa ce a afost asasinat in camera sa de hotel, odata cu documentele din seif i-au fost furate si ascunse si filmarile care vorbeau despre marele geniu.
Tesla a castigat procesul cu hotzul Marconi in ’43, inainte de a fi asasinat. In acelas an, Tesla nu a vrut sa participe la EXPERIMENTUL Philadelphia, pentru ca le spusese satanistilor idioti ca cercetarile sale nu erau complete si experimentul va fi un esec. Dupa ce s-a intamplat ca vaporul sa dispara dintr-un port si sa apara in alt port, ca apoi sa fie adus in portul de unde a fost teleportat initial, s-a constatat ca multi membri ai echipajului erau contopiti cu metalul navei. Fiind la vreme de razboi si echipajul format din militari, familiile au primit vestea mortii multora, in acest mod groaznic, ca ar fi murit in misiune. Acesta a fost un alt motiv pentru care a fost asasinat.
Pentru foarte multe inventii pe care marele Tesla le-a facut, fara sa i se mentioneze numele mult timp sau niciodata, omenirea va trebui sa-i multumeasca post-mortem si sa constientizeze ca Tesla este inventatorul generatorului de curent alternativ si datorita lui putem aprinde lumina in locuinta, etc; tot Tesla a inventat telefonul fix si apoi telefonul mobil, televizorul si medicina viitorului care este deja prezenta sub forma ,,patului medical”. Tesla a inventat ceea ce a numit el atunci ,,Raza mortii” pe care acum satanistii o folosesc impotriva oamenilor numind-o antena 5G. Tesla inventase Raza mortii ca arma pentru apararea unei tari, si cand si-a dat seama ca nivelul de constiinta al omenirii este foarte redus si arma sa poate fi folosita pentru autodistrugere, a brevetant inventia in mai multe tari pentru ca sa se creeze un echilibru de forte care sa tempereze tendinta unora de a o folosi impotriva altora. Toate cele peste 1000 de inventii au fost furate si ascunse de Cabala, adica de noua INCHIZITIE, care acum le foloseste dupa bunul plac.
Energia libera obtinuta de Tesla exista si este folosita pe ascuns de cateva tari, fara sa beneficieze si popoarele respective de ea, ca sa se creeze falsa criza de energie.
In 1938, Tesla si-a montat pe propria masina un motor gandit de el, si l-a alimentat cu energie libera obtinuta cu un dispozitiv pe care l-a asamblat in fata presei. Dupa ce a finalizat dispzitivul pe care l-a pus intr-o cutie de lemn pe bancheta din dreapta soferului, le-a spus ziaristilor ca masina are curent electric, si de fata cu acestia a pornit prin oras, atingand viteza de 140 km/h, o viteza mare si pentru cazanele elctrice din zia de astazi, numite masini. Minciuna cu asa-zisele masini electrice care sunt ecologice, s-a fasait, pentru ca acele batelii pe Litiu sunt toxice pentru mediu si pentru oameni, si foarte periculoase pentru tigaile electrice care ard ca fitilul ce nu poate fi stins cu nimic.
Sunt aproape 6 mii de brevete ascunse de Cabala, printre care si inventiile marelui Tesla, despre care se vorbeste ca s-a hotarat la un anumit nivel sa fie facute publice, sa poata fi folosite de oricine pentru ca de mult au iesit din perioada de protectie, insa satanistii tin cu dintii de ele pentru ca nu vor ca oamenii sa devina independenti de petrolul exploatat de unii, folosit de OI, si impozitat de toti escrocii. Cu toate eforturile actualei INCHIZITII care se numeste OSIM, etc, invetiile marelui Tesla si a altor inventatori de mare valoare vor iesi la lumina in curand. Cineva spunea ca acele brevete sunt pe siteul Pentagonului si pot fi descarcate, dar asa intri in gura lupului pentru ca ei stiu cine si ce a descarcat de pe site.
Chiar daca satanistii lucreaza la doua capete: presedintele rau si retardat – Bideu, si presedintele ,,bun si cinstit” D.Tramp, ca Opozitie Controlata, cred ca exista si a treia forta care le va trage scatoalce ambelor variante ale Cabalei, pentru ca nu toti oamenii de pe aceasta planeta sunt satanisti si IDIOTI, iar atlantii si Dumnezeu nu dorm. Se pare ca Tesla a fost unul dintre atlantii nascuti intre pamantenii de deasupra pentru a aduce aceste tehnologii la suprafata. Trebuie sa trecem prin toate cele ingaduite de Dumnezeu ca sa fie curatata planeta, dupa care lucrurile se vor schimba in mod biblic. Asa cum simt ca oricat se strofoca bozgorii si paduchiosii sa puna mana pe Romania, nu vor reusi, asa simt ca in curand va iesi soarele si pe planeta Pamant.