caroline gunderode
5 aprobate

google.bex
carolina.gunderode@gmail.com
91.181.91.79

 

Ba da , mult stimate Domnule Colonel Vasile Zarnescu:
“Holocaust-ologii” exista si sunt multi !!!
Fac banet greu de tot , de 70 de ani, ca niciodata in istorie , pe spinarea europenilor nevinovati , si nu se lasa, pentru ca , vorba lui Hitler : ‘jidovii n-au stiut niciodata sa se opreasca la timp si au mers totdeauna prea departe .”
Din fericire sunt tot mai multi evrei rationali si respectabili, precum cei ce i-ati citat si Domnia Voastra , care atrag atentia cui vrea sa ii auda , asupra adevaratei cauze a antisemitismului, provocat de exagerari rasialiste (vezi poporul ales), extremism si suprematisme manifestate de comunautaristii acestei semintii , grupati in secta- masina- de- razboi, precum Elie Wiesel si cei patru denunțători de neconvins sa se potoleasca si sa respecte adevarul istoric – adică Maximilian Marcu Katz, Aurel Vainer, Liviu (ex-Ștrul) Beris și Alexandru Florian sau sinistrul porcuror Dimitrie Bogdan Licu , caci de gretosul Petru Clej care misuna cu minnciunile lui peste tot , fiind arhicunoscut de noi toti, sa nu mai vorbim.
Formula lor de baza pentru a bloca orice examinare stiintifica, istorica si forenzica, este data de holocaust-ologul principal , Raoul Hilberg , profesorului Robert Faurisson care nu a uitat-o niciodata caci ea a reaparut tot timpul la acesti ‘specialisti’ holo, care au preluat-o unul de la celalalt pentru a bloca istoricii cu procese nedrepte si a le pune pumnul in gura .
Formula zice fara nici-un scrupul de logica si jurisprudenta greco-romana:
”Holocaustul a fost pentru ca a fost !“
si daca nu exista dovezi scrise sau munti de cadavre arse care sa fi fost fotografiate in pozele aeriene facute nonstop de americani , deci fara scrisori asupra planificarii holo si dovezi fotografice asupra functionarii tehnice a camerelor de gazare, nonstop, aceasta , zice Raoul Hilberg “se datoreaza faptului ca
nemtii au facut totul prin telepatie si consens: de la distanta !”
Aici avem citatul din scrierile sorbonnardului Robert Faurisson, socotit cel mai mare specialist revizionist al secolului in materie de holo :
“Il ne faut pas se demander comment, techniquement, un tel meurtre de masse a été possible. Il a été possible techniquement puisqu’il a eu lieu. Tel est le point de départ obligé de toute enquête historique sur ce sujet. Cette vérité, il nous appartenait de la rappeler simplement : il n’y a pas, il ne peut y avoir de débat sur l’existence des chambres à gaz” (« La politique hitlérienne d’extermination : une déclaration d’historiens », Le Monde, 21 février 1979, p. 23).
Traducem:
“Nu trebuie sa te intrebi cum, in mod tehnic, a fost posibila o astfel de crima in masa . Ea a fost posibila tehnic pentru ca ea a avut loc. Acesta este punctul de pornire obligatoriu pentru orice ancheta istorica asupra acestui subiect . Acest adevar, noi trebuia neaparat sa-l amintim pur si simplu : nu exista, nu poate exista dezbatere asupra camerelor de gazare “(Politica hitleriana de exterminare: o declaratie facuta de istorici “ Le Monde, 21 februarie 1979, p 23, Robert Faurisson ).
A doua formula de baza a lui Raoul Hilberg si a restului holocaust-ologilor de pretutindeni care sustine ca exista genocid prin telepatie, o gasiti mai pe larg discutata aici :
Titlul
“Genocide By Telepathy, Hilberg Explains”
By Robert Faurisson
Link:
https://www.ihr.org/jhr/v18/v18n1p15_Faurisson.html
Asta este aceeasi logica cu care Kill Gates zice ca suntem prea multi pe terra si ca trebuie sa ne reduca el de la 7.5 miliarde la 500 milioane !
Asta este o logica asiatica pe care noi , masele de europeni prosti, nu o vom pricepe decat cand va fi prea tarziu . Cand vom regreta ca nu ne-am aparat la timp .
Domnule Zarnescu, Domnia Voastra incercati sa ne ajutati sa intelegem cine sunt oamenii acestia – holocaust – ologii, care fac istoria si fac si legea peste tot unde patrund pe lumea asta, distrugand toate constitutiile ce le stau in calea logicii lor specifice de a indatora popoarele ca niciodata in istoria omenirii –cine a mai platit despagubiri 70 de ani dupa vreun razboi ??? Asa cum vor tartorii comunautaristi care va ataca azi.
Altfel ce poate insemna “holocaust (facut) prin telepatie” si “holocaustul a existat pentru ca a existat” ??? Cine a mai auzit asa argumentatie intr-o sala de judecata , in lumea europeana ???
Nu zice Elie Wiesel undeva : “sunt adevaruri care exista fara ca ele sa fi avut loc !” ?
Hahahaha ! Alt logician escroc imbatabil , pus up front !
Asa sta omenirea cu acesti stranii nelogicieni ai timpurilor noastre , mult stimate Domnule Colonel Zarnescu – toti nascuti din Talmud !
Pana intr-o zi cand se va infuria lumea pe ei de n-or sa scape nici in gaura de sarpe !
Sunt alaturi de Domnia Voastra cu tot sufletul !
Si ma rog Domnului sa va ajute sa obtineti dreptate in fata adevarului , maine !
Doamne ajuta !