Să nu zici hop până nu sari pârleazul!
 
 
  Sigur că, pe bună dreptate, îți poți pune întrebări pertinente dacă „stai strâmb și judeci drept!”, anume de ce în România epidemii la păsări, acum la porci etc. ?? 

 
  Jocuri extrem de murdare au făcut „prietenii noștri” cu economia pe care au distrus-o. Acum urmează și agricultura, favorizați fiind de legislația imbecilă de vânzare a pamântului arabil și pădurilor pe nimic și pe lipsa de reacție a clasei politice. Eforturilor făcute de cei doi reformatori, Liviu Dragnea și Tudorel Toader, evident, acum,  susținuți doar de PSD, de a începe o repunere pe picior de egalitate a relațiilor cu marii noștri „prieteni” occidentali, se pare că este împiedicată nu numai de insul de la Cotroceni dar, mare surpriză, de Tăriceanu, partener de guvernare în Coaliția de Guvernare. 

 Tăriceanu reintră pe parcursul practicat cu ceva timp în urmă (cedarea Moștenirii Gojdu, amestec în afacerile cu zăcămintele din platforma continentală a Mării Negre etc.), pliindu-se „ideologiei” insului de la Cotroceni (vezi poziția față de Legea off-shore) și, mai nou, se opune suspendării celui mai mare rău care i s-a întâmplat României din decembrie 1989 până acum, insul de la Cotroceni! Probabil că acum se înțelege răspunsul lui Klaus Werner Iohannis dat unui reporter, la Sibiu, în legătură cu suspendarea sa:  „HA, HA, HA!!!”. Probabil că știa el ceva!!!
 
 Puși în fața unor asemenea documente, fără putință de tăgadă, acum sigur că-ți pui  o altă întrebare  („când mintea mi-a venit , făina s-a sfârșit!”): ce au discutat, între patru ochi la Cotroceni, Tăriceanu și Klaus Werner Iohannis, acum doi ani, când se specula faptul că liderul ALDE a fost chemat pentru a nu intra în Coaliția de Guvernare. Știm doar ce a comentat Tăriceanu: „…am refuzat oferta…” OARE?
 TOATĂ SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ A FOST ENTUZIASMATĂ, DAR, IATĂ CĂ S-A MAI LOVIT ÎNTR-UN FEL!!!
 
 Eu sper ca poziția lui Tăriceanu să fie un foc de paie, dar, cu mare probabilitate, e un joc de picioare murdar, gândit ca să forțeze Coaliția de Guvernare să-l propună drept candidat la președinție! 
 Dacă va fi așa, pe baza celor  spuse  mai sus, nu vom face decât să avem „aceiași Mărie cu altă pălărie!”.  Sau, un cal mort ce să favorizeze realegerea, cu sprijinul știm noi cui, a lui Klaus Werner Iohannis!!!! Doresc din tot sufletul să mă înșel….!
Cei care eventual citiți cele de mai sus, judecați și decideți! Iar Măria Sa Poporul Român să decidă în cunoștință de cauză!!!!  
 Să revenim, însă la pesta porcină. Nu vi se par prea multe coincidențe?  Iar Deutsche Welle nu este oricine!!!
 Domnule, de ruși ne-am apărat, nu  ne-am apărat, dar dacă ce se spune este adevărat, vom ajunge să creem organisme speciale să ne apere de „pritenii de la Apus”! România, chiar și acum, dacă este lăsată în pace, poate deveni un jucător important pe piața produselor agricole, animaliere etc. Problema este, se vrea???
 Vorba ceea: „ferește-mă Doamne de prieteni, că de dușmani mă feresc singur!”
  Dar cine să le facă pe toate astea, doar Tudorel Toader și Liviu Dragnea?
                G. Iov