caroline gunderode
162 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

Baaa Nicule, ba, tu crezi ca noi toti mancam toata ziua fasole si tragem parturi, ca tine ?
Eu am aici pe post de femeie de serviciu un taran roman frumos si serios si bun familist, care nu mi-ar fura o margica din casa- se duce in fiecare Duminica la biserica si se pricepe si la electricitate si repara tot caci lucreaza in constructii .
Seful lui de aici, un evreu priceput si cumsecade, cu facultate in constructii si electricitate,care munceste cu taranii cot la cot, l-a invitat cu nevasta pana si la nunta lui, asa de mult il apreciaza !
Toata lumea cu care are de-a face aici in Belgia, l-a indragit , pe el si pe camarazii lui , toti tarani romani veniti din satele din vestul Ucrainei!

Ghici ce ?
Provine dintr-un sat din Ucraina dintr-o zona situata la cca 100 km de Putna, dintr-o zona de sate romanesti : aici sunt veniti cateva mii de romani de acolo si fac nunti de cate o mie de oameni! Asa puternic spirit al neamului, au inca !!!
Acum sunt in grup de peste o mie de tineri si tarani de varsta mijlocie, plecati in vacanta, intorsi de la munca de aici, in satele lor din Ucraina – la sfarsitul vacantei, din satele lor, se duc toti, o saptamana si in Turcia, la soare.

Astia-s romani din sate romanesti, partsaitule !
Si se impaca perfect cu evreii de aici !
Nu stiu cum or sta cu jidovii din Ucraina, ca am vazut ca in Maidan, ii conducea pe ucraineni, un israelit inarmat pana in dinti, sa se bata cu rusii si sa-i omoare ! Carne de tun, si ucrainenii si rusii , condusi de israelit – a vazut poza tot mapamondul, nu doar eu !
In schimb, romanii isi construiesc case in Ucraina cu banii castigati in Belgia !
Si n-au niciun chef sa lupte pentru Mossad, contra rusilor !
M’auzi, partsaitule ?
Taranii romani din Ucraina n-au nici-un chef sa fie macelariti ca palestinienii, din Israel !

Asculta ce-ti spun eu, partaitule, nu vezi ca tot Israelul s-a vaccinat ?
Stii ce inseamna asta ?
Dece i-ai lasat, daca tii la ei?
Nu pricep !
Ai protestat sau nu ?

Vei vedea in doi-trei ani ce inseamna asta pentru Israel !

Credeam ca sunt mai destepti, baiatule ! Plangeau rau de tot israelienii din sedintele avocatului Reiner Fuellmich, care-i interviewva .

Ba mi-e si mila sincera de cei cativa evrei cumsecade din Israel, care am vazut ca scriu istoria adevarata , nu cea partsaita, au scris-o cu riscuri considerabile, precum facea ilustrul Israel Shahak !

Sper ca nu te-ai vaccinat, ca sa te partsai voios in continuare si sa am pe cine sa corectez pentru a lumina omenirea asupra taranului roman!

Care munceste in Belgia si-si face case in Ucraina !
Hahaha!

Cu Dumnezeu inainte !