Ovi Alde
0 aprobate
Stimate corespondent Surena vulgar/a si incompetent/a prin lipsa dumneavoastra de viziune si intelegere a faptului ca, printr-un proces surnois, tara noastra face obiectul unei agresiuni etnice sustinute. Tot ce ati debitat cu nonsalanta prin zapaceala acestor insiruiri semidocte ma determina sa cred ca faceti parte din cei pe care adevarul ii supara. Probabil ca atunci cand va faceti lecturile cartile domniilor voastre se numesc As, King, Queen or Valet. Aici nu este totusi vorba sa ne etalam vastele noastre inconsistente culturale. Este vorba de un subiect grav care atinge existenta insasi a etniei romane. Fara discutie ca dumneavoastra credeti ca in felulul in care ati facut acest comentariu va veti atrage simpatia vreunui ONG sau a altei obscure organizatii care actioneaza din umbra sa ne distruga ca natie. Nici macar nu v-ti dat osteneala sa cititi cu atentie continutul celor prezentate de mine. Este acolo un paragraf unde afirm ca “PCC sau politically correct conspiration” a profitat si a deturnat idealul umanist eutopean. Este exact ceea ce se petrece, la mica dumneavoastra scara, cand faceti divagatii pe langa obiect. Caci cel mai grav este ca nu intelegeti sensul demersului meu. Exact ce am afirmat: cine indrazneste sa se ridice in apararea etnicitatii poporului sau va intalni intotdeuna in drumul sau un semidoct reprezentant al politically correct concept care sa-i aminteasca ca este mai bine sa se dea la o parte pentru ca aceasta conspiratie de distrugere a omului european (primitiv, incult, barbar, lenes, plin de prejudecati de ev mediu si care nu a fost capabil sa creeze nimic de seama in comparatie cu alte mari civilizatii si care merita sa dispara etnic prin ordine de consecinta potrivit logicii domniei voastre) sa poata continua in liniste opera sa de diluare pana la dispartie a etnicitatii, culturii si a constiintei europene.
Va invit stimate corespondent sa ne intalnim peste 100 de ani in Romania politicului corect pentru ca sa vedem ce se intampla.
Caci de docta dumneavoastra balbaiala nu va ramane nimic decat regretul unei etnii disparute pe teritoriul unei mari civilizatii tiganesti. Atunci noi doi, la finalul disputei noastre eclectice, vom putea spune: misto gagii au trait candva in RRomania.