Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc
49 aprobate
militarupetruvoda@yahoo.com
5.14.129.200

Marius Oprea: Ioan Talpeș ne-a integrat în NATO și UE printr-o cârtiță a rușilor în CIA și un oficial NATO traficant de droguri
„Larry Wats l-a cunoscut pe Ioan Talpeș înainte de 1989 pe filiera CIA, fiind continuatorul lui Harold James Nicholson, care a fost șeful antenei CIA în București timp de doi ani. S-a docvedit că Nicholson, și el un prieten apropiat al lui Ioan Talpeș, era spion dublu furnizând informații Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (Slujba Vneșnei Razvedki Rosii – SVRR), descendent al KGB.
Tocmai acestei «cârtițe» a rușilor din CIA i-a furnizat Ioan Talpeș lista tuturor «fantomelor» (agenții acoperiți ai spionajului românesc) pe teritoriul Statelor Unite. Știa, sau nu, că Nicholson e omul rușilor, și că le predă de fapt acestora agentura de spionaj a României în SUA? Oricum a susținut că a avut aprobarea președintelui Iliescu pentru acest gest, care în orice țară este socotit unul de trădare. Iliescu a spus, auzind că ar fi dat o asemenea aprobare, citez o mărturie pe care nu o pot verifica «nici vorbă, dragă».”. (cf https://www.mediafax.ro/social/istoria-fara-perdea-marius-oprea-ioan-talpes-ne-a-integrat-in-nato-si-ue-printr-o-cirtita-a-rusilor-in-cia-si-un-oficial-nato-traficant-de-droguri-20053357)
Despre relația Ioan Talpeș – Minodora Ilie – Patriarhul Daniel prin pseudo Masoneria OMENIA care i-ar fi finanțat studiile lui Florin Câțu a scris ziarul Național.
„«Cât costă Omenia lui Talpeș», de această dată nici măcar nu mai are rost să ne mirăm de ce fostul șef al SIE- cel care a predat toată rețeaua externă de spioni a României către SUA – nu mai ”atârnă” nici măcar pe la Isoletta… Pentru că, la un anumit nivel al sistemului deja se știe că Talpeș «îmbătrânește urât»… Astfel că inițiații sistemului se feresc acum ca de tămâie de convorbirile amicale cu «bătrânul Talpeș». Iar după ultima pățanie de zilele trecute, nu le mai răspund la telefoane nici măcar «săgeților» care fac apel la Omenia unora, parcă expres doar pentru a îi băga pe urmă în belele.”.
(cf. https://www.national.ro/dezvaluiri/talpes-imbatraneste-urat-si-cu-tehnica-dupa-el-720353.html și https://www.national.ro/dezvaluiri/soc-cine-sunt-sponsorii-lui-citu-748996.html)