CD
850 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Din folclorul Internet

TAINE MEDICALE!
De Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu

Sarea din sange!!!
O taina tinuta cu mari eforturi și multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”.
Lipsa sarii din sange!!
Interesant, dar LOGIC. Aceeasi problema cu tensiunea arteriala: inainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a „normalului”. Sa aiba aceeasi justificare?

Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”. Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !
Asta da avertisment medical!
Ceînseamna exces nu ne explica însa nimeni!!!
La prima citire, exces înseamna prea mult, dar raportat la greutatea fiecaruia!!! Între copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120 de kilograme… e omarja de eroare foarte mare, ca sa pronunti exces, sau sa recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.

Între omul de la munte… care bea apa puternic magnetizata si aproape pura si cel de la șes sau de la oras care primesc apa cea mai infecta, cel de la munte va „dizolva” mai usor mineralele si elimina mult mai reped chimicalele!

Nu uitati ca nu suntem la fel, ca nu avem aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul – purtatorul de oxigen din sange! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) altii, cei mai multi, au Fierul (RH pozitiv)!
Nu uitati ceea ce multi vor sa ascunda:- orice reactie a apei cu sarea produce… caldura!!!
Iar sarea formeaza pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11.000 de ori viteza transferului informational catre creier!!!
Mai simplu spus, lipsa sarii din sânge… prosteste!!!
Intuitia îmi spune ca asta este scopul lor real: sa devenim insensibili,legume!

La munca si înapoi acasa, la televizor unde ni se repeta zilnic astea: excesul de sare zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii!
Dar excesul de alcool, tutun si medicamente?
De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect?
De ce nu se fac campanii contra drogurilor ???
Nu este vorba de boala si moarte, mai ales în rândul tinerilor?

Ba da! Dar este vorba si de bani, de multi bani atât de multi încât viata copiilor si a tinerilor…nu mai conteaza!!! Este vorba de profituri imense, accize si taxe! Si în fond este bine sa ai multe „legume” în sistem !
Pentru ca legumele îsi platesc taxele la zi!

Amintiti-va! Ce face medicul prima data când ajungi în spital?
Îti schimba regimul alimentar: fara sare!!!! Adica taie legaturile informationale cu creierul, ca sa poata trimite medicamentele peste tot în corp.
Amorteste creierul pentru ca altfel, acesta, ar reactiona imediat la chimicalele administrate! Ar declansa alergii!

Dar zaharul? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de „clasicul” zahar alb, rafinat, tos, chimizat la maxim!!!
Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei !
Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturala!
Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurile naturale! Si evolutia dv. Genetica!

Grasimile ?! Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajuta la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformarii de catre ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si mai ales o slaba functionare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta pâna când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe normele! Sa le coboare la 200! Imediat, au aparut 36 de milioane de „bolnavi”,si 4,3 de miliarde de dolari pe an, câstig, dintr-un foc!.

Între vrajeala stiintifica a unora si intuitia lui stramoseasca, taranul român a ales intuitia!… tot cu slanina, pita, ceapa si palinca traieste! Nu face exces si traieste mult si bine… cum ati vrea sa-si creasca altfel oile, sa lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Si munceste la toate astea pâna pe la 60-70 de ani… cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri si bâta în mâna?
Acum, trageti dvs concluziile.

APA.
Ce face apa daca e bauta inainte de a manca si imediat dupa masa, daca este rece sau calda?
Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei, nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam “obiceiul lor” la masa.
Pentru cei carora le place sa bea apa rece, acest articol li se adreseaza direct. Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa, dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o.Va incetini digestia. Cand aceasta reactioneaza cu acidul, se va rupe si va fi absorbita de intestine mai repede decat mancarea solida.
Este cel mai bine sa se bea supa fierbinte sau apa calda/ceai dupa mancare.

Simptome comune de atac de cord. Un punct serios referitor la atacul de cord. Ar trebui sa stiti ca nu fiecare atac de cord are ca simptom “durerea bratului stang”. Atentie la dureri intense “in zona falcilor”. S-ar putea sa nu aveti niciodata “durere in piept” in timpul atacului de cord. “Nausea” grata/ameteala) si “transpiratia intense”sunt tot simptome commune. Circa 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se mai trezesc.

Din Folclorul Internet

Lupta Khabalei, a elitei tehnocrate pentru controlul Global se focuseaza pe resursele lumii, sistemele globale de producție de alimente și energie ce sunt din ce în ce mai vizate și demontate. Toate acestea fac parte din The Great Reset, un plan vechi de zeci de ani al Forumului Economic Mondial (WEF-FEM) de a prelua controlul asupra bogăției și resurselor.

Devine din ce în ce mai clar că se apropie o vreme de lipsuri severe de alimente la nivel mondial în plus, orice mâncare care va mai fi disponibilă va continua să crească în preț.

Daca este greu sau imposibil sa ne facem reserve massive de alimente cu toata gama de nutrienti, enzime si vitamine, este mai putin dificil sa avem rezeve marite de Suplimente Naturale de minerale, enzyme si vitamine.
Trebuie sa aveti si trusa de medicamente de urgenta bine captusita, in special, cu ceea ce este necesar pentru bolile de care ne tratam curent.

MAGNEZIUL: este necesar pentru funcționarea a peste 300 de sisteme enzimatice care conduc o gamă variată de reacții biologice în corp.
Magneziul este important pentru funcția mitocondrială sănătoasă, producerea de energie, sănătatea inimii și cogniție. De asemenea, este important pentru metabolismul și activarea altor nutrienți, inclusiv vitamina D ce o putem lua si de la Soare.
În rândul femeilor aflate în postmenopauză cu osteoporoză, rata deficienței de magneziu este de 84%, iar până la 75% dintre diabetici au deficit de magneziu.
Suplimentele de Magneziu nu sunt scumpe si pot usor fi pastrate 5-6 ani.
Doza sanatoasa este de cca. 450mg/zi.

VITAMINA D3

VITAMINA K2

MCT OIL – Ulei/untura de Cocos: Trigliceridele cu lanț mediu, sau MCT, sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a ajuta corpul să creeze ketone, făcându-le un companion esențial pentru dietele ketogenice. Când corpul produce ketone, arzi cu succes grăsimile ca combustibil principal în loc de glucoză din carbohidrați.
În timp ce ketoza nutrițională oferă beneficii extraordinare pentru corp și creier, MCT-urile din uleiul din nucă de cocos organic nu numai că pot crește nivelul de ketonă, dar pot oferi multe alte beneficii.