Maria
12 aprobate
mariadakhel.blogspot.com/search/label/Linistea?m=0x
dakhel_maria@yahoo.com
185.53.199.237
Cruciadele si jihadul sunt vechi pe pământ. Si nu se vor termina prea usor. Este ca pe tabla de sah: tu iti muti piesele, tancurile, armatele pe teritoriul meu, eu fac la fel. Cu cât europenii nu stau acasa la ei, vazandu-si pe copiii lor si pamanturile si resursele lor, tradițiile lor, cu atat mai mult va creste puterea radicalismului islamic. Daca rusii si americanii stateau acasa la ei, oroarea numita ISIS si talibani nu răsărea ca un ciulin din sămânța frustrarilor si urii. Poate ati uitat de afganii rămași cu handicap in urma plantarii minelor in Afganistan.
Cine seamana, vant culege furtuna.
Drumul spre Iad este presarat cu bune intentii. De cate ori americanii au aruncat omenirea in iad cu intentia de a
” democratiza” anumite zone? La fel si musumanii. Vor ca toata lumea sa fie ca ei. Iar noi suntem diferiti unii de altii si prea multi radicali au devenit judecatori pe pamant.
Musulmanii au portul lor. Decent. Au tradițiile lor si multe sunt foarte asemanatoare cu tradițiile conservatorilor crestini, care nu vor ca lumea lor sa fie transformata intr-un bordel. Cati dintre noi nu am fost scîrbiți cand au aparut la TV specimenele cu silicon care vorbesc o păsărească ce imită limba romana si care ne „educa” copiii? Noroc ca copiii se uita la desene animate, dar tinerii tot ii ” educă”.
Stim cu toții ca acea spectaculoasa cadere a turnurilot grmene a fost provocata cu scopul mutarii pieselor de sah americane in zona orientului. Ca si falsele arme chimice detinute de Saddam. La fel cum acum americanii isi misca piesele de sah pe teritoriul României, pretextul fiind apararea noastra.
Despre tigani, m-as abtine sa comentez…Dar o fac, totusi. Daca nu ar fi români iubitori de kitsch si manele, nici tiganii nu si-ar vinde muzica decat in comunitatea lor. Daca nu ar fi politicieni, politisti si securisti corupti, nici mafia țigănească nu ar avea putere. Este o relatie călău victimă. Victimele isi atrag singure călăii pentru ca se lasa corupte. Iar când coruptia a atins apogeul ce pune in pericol chiar siguranta statului, degeaba mai căutam vinovații. Pentru ca sunt prea multi vinovati. Numai pruncii abia născuți mai sunt curati printre noi. Tacerea este tot complicitate.