surena10 minutes ago
.
E o părere… cred ca ar vrea tronul României. Având în vedere situația actuala a Casei Regale și ținând cont de legătură dintre monarhia engleza și romana și de faptul că cea mai iubita regina a României, regina Maria, a fost englezoaica și strămoașa printului Charles acest lucru pare plauzibil. Charles ar abdica la tronul Regatului unde conform sondajelor este eclipsat de printul William și ar prefera sa fie rege în România asigurând astfel o coroana și printului Henry de Tara Galilor. Având în vedere vârstă printului este evident ca dacă s-ar întâmpla acest lucru domnia lui Charles ar fi scurta.
As vrea sa spun ceva în legătură cu Ceaușescu și afacerea cu avioanele BAC engleze fabricate în licență de noi sub numele ROMBAC. Orice s-ar spune despre Ceaușescu este ca nu era tantalau care de dragul de a se plimba cu regina făcea afaceri proaste. Avea flerul țăranului care se ducea la târg și se tocmea și cumpăra numa ce-i bun.
A cumpărat licență Man pentru autocamioane pentru ca acestea erau bune, asa au fost și avioanele BAC la care se adaugă și licență la motoarele Rolls ca sa nu mai vorbim ca s-au pregătit moca în Anglia o groaza de ingineri, mecanici, piloți adică am beneficiat de know-how care ne-a ajuta sa se formam noi în timp meseriașii.
Spre deosebire de zilele noastre unde ni se vând fregate second-hand atunci, dat fiind ca România era singura tara comunista deschisa spre vest, toate tarile capitaliste: SUA, Canada, Franța, Anglia, Germania erau interesate sa colaboreze pe termen lung și nu să ne fenteze.
De ce a eșuat proiectul ROMBAC? Romanii au dorit sa realizeze toate componentele în România, adica sa realizeze un avion 100% romanesc. Era evident ca nici SUA ori URSS nu realizau integral un avion de pasageri cu atât mai puțin România. Apoi după ce SUA și URSS dominau piața avioanelor de pasageri era greu pentru un producător no name sa se lupte pe o piață foarte specializata.

*

John P

-printul ,,charles,, sustine separatismul ardelenist si ,,transilvania,, si pe unguri

– printul ,,charles,, are interese concrete in Romania pentru a isi negocia bine BREXIT-ul, companii, firme, interese.

– britanicii, BBC-ul si sistemul lor de spionaj au sustinut si sustin atat PSD-ul cat si pe Soros-istii iohanisti. De ce? ca sa dea apa la moara ambelor tabere sa se razboiasca civil in strada, sa iasa macel si sa fie lovita UNIUNEA EUROPEANA, astfel ca ei britanicii sa santajeze bine oficialii europeni in negocierea de BREXIT.

-BBC loveste deci Uniunea Europeana prin Romania, ca sa negocieze bine BREXIT-ul.

-printul ,,charles,, roaga ROMANIA sa nu sustina separatismul scotian, asa cum il sustine MERKEL( si foarte bine face!! sa crape regatul unit odata si ifosele lor britanice!)

-printul ,,charles,, probabil vrea niste actiuni la ,,DRACULA PARK,, sa ii vina si lui niste banuti de la Castelul BRAN, ca el e tare sarac si nu are bani!!

-printul ,,charles,, se da mare roman in presa romaneasca, dar isi face mare lobby la bozgori cu castelurile bozgorilor din ,,Transilvania,, (care nici nu exista pe harta!)

Mai pe scurt, ia mai lasati-ma cu creatura asta. Ca orice VENETIC si strain vine in Romania , unii romani cad in cur si il pupa in dos. Am avut monarhie, ne ajunge pa si la revedere!