Vasile Voinea
13 aprobate

vasile88888@yahoo.ro
84.117.89.122

 

Supraviețuitori ai Holocaustului se ridică în apărarea Profesorului Sucharit Bhakdi

după Moufid Azmaïesh, pour FranceSoir
https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes/survivants-lholocauste-defendent-bhakdi

TRIBUNE – Ilustrul Profesor Sucharit Bhakdi, apropiat de dr. avocat Reiner Fuellmich, face în prezent obiectul unei campanii de defăimare publică prin care este înfierat că este – „antisemit”: o acuzație evident fabricată de la zero.
De origine tailandeză, profesorul locuiește în Germania din 1970, unde a devenit cel mai renumit microbiolog din țara sa adoptivă. Autor a peste 300 de articole în domeniul imunologiei, parazitologiei, bacteriologiei și virologiei, între 1990 și 2012, a condus departamentul de microbiologie de la Universitatea din Mainz, precum și revista Medical Microbiology and Immunology.
Cele două cărți ale sale despre pandemie, aflate în vârful listei best-seller de non-ficțiune și publicate în 2020 și 2021, tocmai au fost retrase din vânzare de Goldegg-Verlag, motivând cu „antisemitismul” profesorului.
Conturile financiare ale asociației Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie, (Medici și Cercetători pentru Sănătate, Libertate și Democrație – o organizație formată din proeminenți medici și cercetători care au denunțat de la început măsurile ilogice și genocidale ale guvernanților) pe care Bhakdi o conduce alături de profesorul de finanțe publice Stefan Homburg de la Leibniz Universität Hannover, au fost închise de autorități. Alături de alți intelectuali dizidenți Profesorul Bhakdi este acum candidat în alegeri din partea noului partid DieBasis (creeat de aceștia în perioada crizei Covid-19).
Chiar și pagina lui Wikipedia îl descrie acum ca fiind „cunoscut de la retragerea sa ca un complotist și polemist antisemit” (sic !).

Iată însă poziția supraviețuitorilor Holocaustului, care s-au aliniat în spatele Profesorului Bhakdi:
„De îndată ce am auzit acuzațiile de antisemitism formulate în mass-media finanțată de stat împotriva Prof. Sucharit Bhakdi, am decis să scriem această scrisoare. Suntem de partea Profesorului Bhakdi pentru că el spune Adevărul. ”
„Voi mass-media ați mințit oamenii de ani de zile în timp ce le-ați predicat lecțiile greșite din Holocaust.
Lecția care trebuie învățată din Holocaust nu constă în faptul că nu trebuie omorâți sau persecutați evrei. Nici o ființă umană nu ar trebui ucisă. ”
„Lecția care trebuie învățată din Holocaust este că nimeni nu trebuie să rămână pasiv și nici să participe la persecuția unei minorități. Ați instrumentalizat Holocaustul în scop contrar: pentru a distruge din oameni voința de a se ridica împotriva nedreptății. În acest mod nelegiuit ați pregătit un nou Holocaust și sânteți în curs de realizare a acestuia. ”
„Vă avertizăm formal că un nou Holocaust se desfășoară în fața ochilor noștri, mai sofisticat poate, dar la o scară mai mare. Brutalitatea cu care agresați verbal și fizic opoziția, pe care o defăimați, o provocați și o umiliți groaznic, vă servește pentru a ascunde adevărul. Vieți distruse, percheziții la domiciliu, interzicerea practicării meseriei, internarea forțată în stabilimente psihiatrice sau și mai rău – aceasta ar putea fi povestea trecută a vieții noastre, dar acum este cruda realitate pe care o vedem în Germania. ”
Nimeni nu ne va face să tăcem: Yoel Abraham, Freida Weber, Samuel Abraham, N. Rubin, Chana Poper, Yocheved Werzberger, Miriam Weiss, Yoel Gereidi, Z. Fogel, AE Friedrich, Y. Friedrich, Hershel Indig, Yisocher Dov Rumpler, Yakov Cohen, Joel Sabel, Chaim Vigder, Shaindy Vigder, M. Wagschal, Eliazer Werzberger, A. Freilich, Yidel Lichter, Hillel Handler, Mascha Orel, Leah Lichter, Solomon Diamand, Chaim A. Weiss, Sarah Weiss, Cheskel Hocheiser, Genendel Kernkarut , Elye Glick, Faiga Glick, Joel Bernbaum, Andrea Drescher …

Dacă sunt în viață, este pentru că bunica mea nu a respectat ordinul de a merge la adunarea cu toți ceilalți evrei. La fel, oamenii sunt acum împinși în cirezi pe vaccinodromuri prin presiune și frică. Sânt în viață pentru că oamenii buni nu s-au supus când li s-a interzis ascunderea evreilor. Așadar, azi Sucharit Bhakdi și alți oameni buni nu se supun pentru a salva vieți. A îi eticheta cu termenul „antisemit” ca sancțiune este o ipocrizie monstruoasă.
Mascha Orel

După ce l-am auzit pe Wulf Rohwedder (ARD), acuzându-l pe Prof. Bhakdi de antisemitism, am scris mai multor canale radio-TV. Am arătat clar că utilizarea neîncetată a termenului „antisemit” nu servește în nici un fel siguranței evreilor. Dimpotrivă. Niciunul dintre acești oficiali nu a vrut să ne răspundă; nu a fost formulată nici o scuză publică. Acum cei care știu cu adevărat ce înseamnă să fii stigmatizat și persecutat au decis să vorbească.
Ruth Machnes und Arie Suchovolsky, avocați, Tel Aviv, Israel, +972 03-5663222, as@suchovolsky.co.il.
Bibliografie :
Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie, e.V. ( (MWGFD) : médecins et scientifiques pour la santé, la liberté et la démocratie)
« L’Initiative (MWGFD) est une Association qui rassemble des individus et scientifiques qui travaillent dans le domaine médical, et font de la recherche et de l’enseignement au sujet des thèmes de la santé, la liberté et la démocratie. Nous nous sommes rencontrés pendant la crise Covid alors que nous exprimions tous une critique des restrictions démesurées. » :https://www.mwgfd.de/offener-brief-holocaustueberlebender-und-nachfahren-an-die-medien/
Atacuri contra Profesor Bhakdi:
https://www.tagesspiegel.de/themen/reportage/wie-viel-querdenken-steckt-
https://www.volksverpetzer.de/bericht/bhakdi-verlag-ende/
Sucharit Bhakdi – Wikipedia
https://www.tagesschau.de/investigativ/bhakdi-antisemitismus-101.html
Saitul noului partid: https://diebasis-partei.de/

traducere : Vasile Voinea

P.S. Să ne bucurăm că n-a dispărut Omenia.