vasile boji

18:26 (acum 1 oră)

către bcc: eu
Deci, cu un efort deosebit, cu toate franele puse de occident pentru obtinerea partiala a finantarii externe, apoi plata datoriei externe a fost posibila realizarea acestui maret obiectiv de importanta strategica. Acum se neaga tot ce a fost construit inainte de ’89, de catre poporul roman, chiar de catre cei care ne conduc.
Catu este hotarat sa desfiinteze tot ce este intreprindere de stat ca fiind nerentabile. De ani de zile se perinda la conducerea acestora politicienii care ne conduc si rudele acestora. Sunt o puzderie de membrii in Consiliile de administratie care incaseaza sume exorbitante, fara sa faca nimic, ci numai sa capuseze banii alocati acestor intreprinderi. In toate statele lumii exista sectorul de stat care contribuie la siguranta nationala. La noi nu mai trebuie.
Privatizare inseamna revitalizarea unui obiectiv industrial prin inovatii, cresterea productivitatii si eficientei, pregatirea personalului de conducere si executie, nu demolarea lor si folosirea terenului pentru investiliile imobiliare. Demolam intreprinderile, dam afara, in somaj oamenii crescand astfel patura saraca si reducand zi de zi patura mijlocie care reprezinta baza unei națiuni. Guvernele care se perinda nu au o doctrina politica, nu au planuri care sa stimuleze dezvoltarea economico-sociala.
Circul din Parlament, de la posturile TV si din retelele de. „socializare” nu face altceva decat sa demonstreze lumii intregi ca exista un haos total. Fiecare din guvern, parlament, analist politic, jurnalist „independent” ajuns pe „sticla TV” nu face altceva, decat sa-si obtina foloase nemeritate.
Nici o tara din lume, daca va uitati in istorie, nu a procedat ca Romania, care sub conducerea clasei politice fie ea de stanga, dreapta, centru stanga sau dreapta a distrus economia, agricultura si a dat pe nimic bogatiile naturale.
Stim cu totii ca cea mai mare parte a razboaielor, de a lungul timpurilor,  a avut ca subiect, acapararea de resurse naturale si teritorii fertile. Tot ce a fost aparat cu jertfe omenesti acest popor a fost „daruit” strainilor de catre politicienii aflati la conducere pentru ca au fost si sunt inca mituiti.

https://m.facebook.com/100055332934409/posts/219561009898329/?app=fbl