noroc
0 aprobate

nomore@li.es
81.18.84.243
Li se rupe vinovaților( și asta la modul absolut ( Pardon de exprimarea mai de la periferia limbii române, însă uneori aceste expresii sunt cele mai la obiect ). singura lor preocupare actuală este probabil să facă dispărute probele și să tărăgăneze la infinit procese care precum celui din decembrie 89 vor indica doar 3-4 vinovați și asta din nou doar peste vreo trei decenii. Ca si în cazul falșilor revolutionari , n-ar fi de mirare ca asa-zisele procese intentate de avocați „integri” să-i despăgubească tocmai pe călăi. Suntem o țară a tuturor posibilităților. sau mai bine zis și corect intr-o lume care a cam depășit orice normă a bunului simț. Si fiindcă tot veni vorba de tot felul de avocați „integri” și care mai de care mai „patrioți ” si mai în „opoziție” merită de semnalat că dumnealor erau de negăsit în perioada critică sau colaboratorii lor se purtau cu aceeași aroganța manifestată de măcelarii sanitari. Ce mai contează , si-au creat și ei imaginea dubioasa de eroi. Capitalul mediatic / politic samd a fost creat.

Atăt partea „bună” cât și cea incriminată se sfătuie probabil cum s-o dreagă spre folosul …maselor largi, strâns unite, etc . Ar trebuie să li se strige RUȘINE dar mai mult ca sigur ei nu cunosc sentimentul , pentru că singura lor simțire e portofelul/card-ul. Morții pentru ei constituie un detaliu, un „accident” necesar în continuare carierei lor profesionale. Mai au și aroganța de a verbaliza mișelește : „N-au avut noroc” .Cum se face că norocul ăstă e mereu de o singură parte a cântarului. Lamentabilă și atitudinea clerului care după „relaxare” a început cu scuze. Păi ce măi voi sunteți slujitorii Domnului și ai Neamului sau simplii slujbași ai statului. Sau vreți sa impacati si una și alta/ Nu prea se poate caci cica nu poti sluji și lui Dumnezeu si vrășmașului. Așa că pus cap la cap o întreagă „elită” și-a făcut „cinstit ” datoria(??) ; cu siguranță față de buzunarul lor, demonstrând încă o dată abnegația lor și faptul că suntem pe măini bune, adică cele ale groparilor, care nici ei nu chiar au șomat..

Abjectă si grotescă toată această „grijă” atăt de hidos jucată, față de cetățean, față de aproapele, la mod global față de turmă, pe care o vedeți doar ca pe un șeptel bun de dus la tăiere. Cu alte cuvinte (re?) învierea cultului lui Baal. Dar na, zeci de mii de victime , prilej de scutiri bugetare. Și cum o nenorocire nu vine nicioadată singură, joaca de-a războiul a unor popoare înrudite v-a dat din nou aripi pentru a mai umple acele buzunare ( scumpiri icunerente?? – chiar așa ??)ce par fără fund. Executații din 89 au fost condamnați parcă. pentru înaltă trădare, ceea ce se petrece de o vreme încoace cum se poate defini. Și pentru că predecesorii voștri au avut grija părintească de a răspăndi învățământul ideologic , nu se poate decât a repeta la nesfărșit Multumim din inima, chiar dacă este frântă și obosită de toate aceste abuzuri. N-am avut noroc sau au alții prea mlut tupeu, de borfași ordinari.
Cu oripilare tovărășească. Și pentru că toate trebuiau să poarte un nume: sa trăiți bine