CD
317 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Alerta Rosie in SUA

BIDEN ȘI HARRIS AU ZBURAT LA ARIA 51 PENTRU INFORMARI DE URGENȚĂ
De: Hal Turner 08, ianuarie 2022

Cabaliștii pregătesc scena. Rata de popularitate a lui Biden a scăzut vertiginos, vaccinurile Covid sunt expuse ca arme biologice și mulți vor fi judecați, GESARA este în stadiul de implementare de masă, acum vor să dea drumul celui de-al Treilea Razboi Mondial pentru a se ascunde de crimele facute.
Ar surprinde pe cineva?…
Situația dintre SUA/NATO și Rusia a devenit critică. Dacă auziți la știri că oricare dintre stațiile radar americane a avut „un incident”, aceasta este dovada că al Treilea Război Mondial a început și că un atac nuclear împotriva SUA este în desfășurare.
∙ Ucraina continuă să se pregătească să atace Donețk și Lugansk
∙ F-16 americane au fost poziționate în Ucraina propriu-zisă
∙ Avioanele F-15 americane au fost poziționate în România
∙ 1.000 de tancuri M1A1 și M1A2 au fost expediate în România/Grecia
∙ Rusia a cerut NATO garanții de securitate și au fost respinse
∙ SUA/UE/NATO au încercat să răstoarne guvernul Kazahstanului săptămâna trecută
∙ NATO respinge din nou cererea Rusiei de garanții de securitate; Rusia spune că le va obține „prin alte mijloace” (război?)
∙ Rusia începe transportul aerian al „proviziilor strategice” către buncărul Doomsday de pe Muntele Yamantau din Munții Urali
∙ Avioanele rusești capabile de lansări anti-sateliți sunt alimentate și pregătite în toată Rusia
∙ Armata SUA a rechemat toată săptămâna rezerviști activi pentru desfășurarea imediată în Europa.
Cei mai mulți dintre voi știți din rapoartele din mass-media de câteva luni care spun că „Rusia adună trupe de-a lungul graniței cu Ucraina”. Ceea ce aceste rapoarte nu au spus complet, este că acest lucru a fost ca răspuns la faptul că Ucraina a acumulat aproape cincizeci la sută din întreaga sa armată de-a lungul graniței a două state separatiste: Lugansk și Donețk.
Cele două state din estul Ucrainei vor să părăsească Ucraina și să se alăture Rusiei, dar guvernul Ucrainei nu le va permite. Motivul pentru care cele două state vor să părăsească Ucraina este că în 2014, SUA, Uniunea Europeană (NATO) au inițiat revolte și proteste în interiorul Ucrainei, care au dus la răsturnarea președintelui lor, Viktor Ianukovici. Totul a început cu ani mai devreme, când SUA/UE au încercat să „curteze” Ucraina pentru a se îndepărta de sfera de influență a Rusiei și să intre în sfera de influență a Europei și a SUA. SUA/UE au cheltuit miliarde prin intermediul organizațiilor neguvernamentale (ONG-uri) pentru a oferi „ajutor” Ucrainei. Ajutorul a mers către cetățeni și către grupuri din interiorul Ucrainei, NU către guvernul Ucrainei.
După câțiva ani în care au oferit acest „ajutor”, SUA/UE s-au adresat guvernului ucrainean și au spus „Uite, te-am sprijinit pe tine și pe poporul tău, suntem viitorul Ucrainei. Chiar nu ai viitor dacă rămâi loial Rusiei, vrem să vii oficial la noi și să devii parte a UE.” Președintele de atunci, Viktor Ianukovici, s-a gândit la asta, a discutat cu miniștrii săi despre asta și toți au decis că ar fi mai bine dacă Ucraina rămâne loială Rusiei. Practic, le-au spus UE și SUA „Mulțumesc, dar nu”. Ei bine, pur și simplu nu a fost ceea ce SUA/UE au vrut să audă. Așa că au stimulat proteste, tulburări civile, revolte, lunetişti, incendierea clădirilor guvernamentale. A început rapid și mare. În câteva luni, guvernul ucrainei s-a trezit practic sub asediu din cauza tuturor acestor proteste și revolte.
Când vărsarea de sânge s-a agravat și se părea că țara se va autodistruge prin toate aceste necazuri, Ianukovici a fugit din țară și guvernul ucrainean s-a prăbușit. Destul de convenabil, SUA/UE au fost chiar acolo pentru a da o mână de ajutor. . . și a susținut noi candidați guvernamentali care ar fi favorabili Occidentului. A fost instalat un guvern marionetă. Toată lumea din Ucraina a văzut ce s-a întâmplat. Au trăit asta. Și lor – la fel ca majoritatea oamenilor liberi – nu le-a plăcut că Președintele lor, un om pe care Ei l-au votat, a fost răsturnat cu forța. Ei nu au vrut să facă parte din acest nou guvern marionetă.
Acum, în sudul Ucrainei se află o peninsulă numită Crimeea la Marea Neagră. Există o bază navală rusă importantă acolo și acea bază este de o importanță deosebită pentru Rusia, deoarece este singurul port cu apă caldă pe care îl au în cele mai reci părți ale iernii. Toate celelalte porturi îngheață. Deci, este în interesul securității naționale a Rusiei să se asigure că păstrează acel port. Păstrarea portului cu un nou guvern marionetă din Ucraina poate să nu fi fost posibilă. Așa că Rusia a început să folosească Tratatul pe care l-au avut cu Ucraina, pentru a adăuga în acel port numărul de trupe permis prin Tratat. Și-au ridicat prezența trupelor la aproximativ douăzeci și cinci de mii. Apoi au mers din ușă în ușă în Crimeea și au vorbit cu oamenii de acolo. Acești oameni sunt aproape TOȚI de origine rusă. Până la urmă, până acum doar 50 de ani, când secretarul general sovietic de atunci Hruschev A DAT Crimeea Ucrainei, aceasta făcuse parte din Rusia. De peste 300 de ani, a fost numită „Crimeea Rusă”. Ei au întrebat oamenii din Crimeea dacă vor vota pentru a se întoarce în Rusia. Majoritatea au fost de acord.
A avut loc un referendum în care s-a întrebat dacă cetățenii din Crimeea doresc să returneze pământul Rusiei. Aproximativ nouăzeci la sută din voturi au spus „Da”. După Referendum, Duma Rusă (versiunea lor a ceea ce americanii cunosc drept Congres) a promulgat o legislație prin care Crimeea va fi acceptată înapoi în Rusia și toți oamenii de acolo vor primi cetățenia rusă. Deci totul s-a făcut cu voia cetățenilor.
UE și SUA au refuzat să accepte rezultatele referendumului. UE și SUA au impus Rusiei sancțiuni, numind Crimeea o „invazie” sau o „anexare” și cerând Rusiei să „dea înapoi” pământul. Asta nu se va întâmpla. După ce Crimeea a putut să se întoarcă în Rusia, alte două părți ale Ucrainei, Lugansk și Donețk, au vrut să se întoarcă și ele în Rusia. Dar Ucraina nu a permis acest lucru și a trimis trupe să preia aceste două state separatiste. Au urmat lupte grele pe măsură ce milițiile fiecărui stat au angajat armata ucraineană în luptă. Luptele au continuat câțiva ani și brusc „Little Green Men” au început să apară în Luhansk și Donețk. Erau soldați profesioniști pe deplin antrenați, cu echipament complet, dar fără petice sau steaguri pe uniforme.
A fost clar foarte repede că acestea erau, de fapt, trupe ale Armatei Ruse, trimise pentru a ajuta cele două state separatiste să se apere de a fi preluate de guvernul marionetă al Ucrainei din Kiev, capitala ei. Peste 14.000 au murit în luptele dintre armata ucraineană și statele separatiste Lugansk și Donețk, cu multe atrocități asupra majorității cetățenilor de naționalitate rusă.
Apoi, în 2016, toate necazurile s-au oprit. A fost ca și cum cineva a pus un commutator pe STOP. Acea schimbare a fost alegerile prezidențiale din SUA din noiembrie 2016, în care Donald Trump a câștigat și Hillary Clinton a pierdut. Ca prin magie, majoritatea necazurilor din Ucraina pur și simplu au încetat. În cei patru ani de administrație Trump, Ucraina a rămas liniștită și de asemenea SUA nu au fost implicate în niciun conflict militar pe întreaga planetă. Alegerile din noiembrie 2020 din SUA au avut loc, iar democrații din SUA au furat alegerile printr-o fraudă electorală grobiană. Ca prin magie, când Joe Biden a depus jurământul, necazurile din Ucraina au început din nou să apară. Ucraina a început să adune tot mai multe trupe și armament lângă Lugansk și Donețk. Așadar, din februarie 2021, Rusia a început să grupeze trupe de-a lungul graniței ruse cu Ucraina. Rusia urma să protejeze populațiile de limbă rusă din Lugansk și Donețk.
Ca prin magie, mass-media occidentală a început să vorbească despre „agresiunea rusă”. Rusia, susțineau ei, aduna trupe. Nu s-au obosit niciodată să menționeze că a fost ca răspuns la masarea trupelor ucrainene. Rusia, susțineau ei, este o „amenințare”. Nu au menționat niciodată ce plănuia să facă Ucraina: să ia Lugansk și Donețk cu forța pentru a le împiedica să se separe. Lucrurile au devenit periculoase pentru o vreme și apoi, Rusia și-a mutat unele (dar nu toate) trupele lor, din zona de graniță cu Ucraina în altă parte. Lucrurile s-au liniștit. În cele din urmă, a devenit cunoscut public că SUA și UE, prin NATO, doreau să plaseze „apărare” antirachetă americană pe teritoriul Ucrainei. Acesta fusese planul lor tot timpul. . . tot drumul înapoi până la răsturnarea lui Ianukovici.
Ei vor să plaseze rachete americane de mare viteză în Ucraina, deoarece în acea locație, acele rachete vor avea doar un timp de zbor de aproximativ 5 minute până la Moscova și aproximativ 7 minute până la silozurile strategice de rachete nucleare ale Rusiei. Timpul de zbor ar însemna că Rusia nu va putea să se apere la timp; o amenințare pe care rușii o iau foarte în serios și au declarat public că nu o vor permite. Acest lucru amintește de ceea ce americanii își amintesc drept „Criza rachetelor din Cuba” la începutul anilor 1960. La acea vreme, avioanele de spionaj militare americane au primit fotografii cu rachetele nucleare cu rază medie de acțiune și cu rază intermediară ale Uniunii Sovietice, care erau asamblate la locurile de lansare din Cuba. Armata l-a alertat pe președintele de atunci John F. Kennedy, pentru ca apoi URSS să și le retragă in schimbul retragerii rachetelor americane din Isirlic –Turca.
Omenirea a trecut atunci pe langa declanșarea unui război nuclear în 8 ore…

Acum suntem la cincizeci de ani mai târziu, iar SUA fac același lucru Rusiei. Vrea să plaseze rachetele în termen de cinci minute de lovitura față de Rusia și președintele Vladimir Putin, la fel ca fostul președinte John F. Kennedy, nu va permite asta. Nicio persoană rezonabilă nu-l poate învinovăți. Pentru că micul secret urât despre acele „apărări” americane împotriva rachetelor pe care vrea să le pună în Ucraina, este că focoasele pot fi schimbate în mai puțin de o oră, schimbându-le de la rachete defensive cu focoase convenționale, la rachete ofensive cu focoase nucleare și nimeni nu ar ști că focoasele au fost schimbate (aici gândiți-vă în ce situație este România cu rachetele de la Deveselu).
Rușii ar putea fi apoi atacați și decapitați de capitala lor și de silozurile lor defensive de rachete nucleare și să rămână fără apărare în decurs de zece minute. Nu există nicio cale pe pământul lui Dumnezeu, ca Rusia să stea pe loc și să lase acest lucru să se întâmple. Ei nu pot. Este o chestiune de supraviețuire pentru ei.
Așa că rușii, acum două săptămâni, au prezentat ceea ce propun ca garanții de securitate executorii din punct de vedere legal pe care le doresc de la SUA/UE (NATO). Rusia subliniază că NATO s-a extins și s-a extins de la căderea Uniunii Sovietice și că acum NATO a ajuns, literalmente, chiar pe prispa din față a Rusiei în Ucraina. Rusia spune că „nu avem unde să ne retragem”. Și au făcut propunerile de două ori. Prima a mers la NATO și, în termen de opt ore scurte, șeful NATO, Jens Stoltenberg, a spus pur și simplu „nu”. „Rusia”, a spus el, „nu poate avea garanțiile pe care și le dorește”. Așa că trei-patru zile mai târziu, Rusia a emis aceleași propuneri, doar că de această dată le-a făcut să fie livrate de către Statul Oficial Diplomatic liderilor fiecărei țări NATO. În a doua propunere, Rusia a precizat că TREBUIE să aibă garanții de securitate și dacă nu poate realiza asta prin mijloace diplomatice, atunci o va realiza „prin alte mijloace”.
Majoritatea oamenilor raționali înțeleg că „alte mijloace” înseamnă război. Propunerile au durat câteva săptămâni, iar data de întâlnire a fost stabilită de NATO pentru 10 ianuarie. Cele două părți se întâlnesc, la Bruxelles, Belgia, la sediul NATO, luni 10 ianuarie.
Acum patru zile, au apărut probleme în . . . Kazahstan. Protestele și revoltele au început brusc în aproape toate orașele importante, cu zeci de mii de oameni ieșind în stradă. Dar, în timp ce au încercat să susțină că acestea au fost proteste de la bază împotriva unui guvern care a crescut prețurile la combustibil, a apărut un videoclip care arată mașini private care alimentează aceste proteste cu zeci de . . . mitraliere! Occidentul (SUA/UE/NATO) făcea în Kazahstan, ceea ce făceau în Ucraina în 2014. Ei încearcă să răstoarne cu forța guvernul Kazahstanului și să instaleze un guvern marionetă și acolo. De ce?
Kazahstanul se învecinează cu Rusia. De fapt, ei au în comun „cea mai lungă graniță terestră din lume”. Ah, și facilitățile de lansare spațială ale Rusiei sunt în Kazahstan (cosmodromul Baikonur). Așadar, locația Kazahstanului și capacitățile spațiale ale Rusiei sunt toate în joc, pentru ca Kazahstanul să fie răsturnat. Din punct de vedere geografic, dacă Kazahstanul cade și acolo este instalat un guvern favorabil NATO, rachetele americane pot ajunge acolo și au încă doar un timp de zbor scurt de aproximativ 7 minute până la Moscova și aproximativ 10 minute până la silozurile de rachete nucleare ale Rusiei. Occidentul nu numai că NU oferă Rusiei nicio garanție de securitate, ci încearcă în mod activ să înrăutățească situația Rusiei prin preluarea Kazahstanului.
De data aceasta, Rusia nu a așteptat să se comporte așa cum a făcut atunci când Ucraina a desfășurat ,,revoluția portocalie”. De data aceasta, când președintele Kazahstanului a cerut ajutor, Rusiei i-au trebuit doar treizeci de minute să aprobe desfășurarea de trupe în Kazahstan pentru a ajuta acel guvern. Rusia și alți membri ai Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (CTSO) au trimis trupe imediat. Ce au întâlnit? Numai în Almaty, Kazahstan, au arestat douăzeci de mii (20.000) de oameni cu mitraliere, grenade de mână și bazouka! Ce proteste „la nivel de bază” ați văzut vreodată unde protestatarii vin înarmați cu mitraliere, grenade și lansatoare de rachete? Ați văzut în UE așa ceva? Acesta a fost din nou SUA/UE/NATO, la fel cum au făcut-o în Ucraina. Vrei dovezi? Iată:
03/04/2021 . (4 aprilie 2021) – SUA alocă 1,5 milioane USD pentru „conservarea drepturilor omului în Kazahstan”.
19.04.2021 (19 aprilie 2021) – Ambasada SUA în Kazahstan începe „licitația” oficială pentru a găsi „organizații dispuse” să distribuie bani.
22.04.2021 (22 aprilie 2021) – SUA alocă din nou bani pentru „întărirea peisajului media din Kazahstan”.
20.05.2021 (20 mai 2021) – SUA furnizează bani în valoare de 240 de milioane USD pentru a construi baze militare în 20 de țări, inclusiv Kazahstan, Uzbekistan, Tadjikistan și Turkmenistan (dacă guvernele țărilor au fost vreodată de acord cu acest lucru?).
Astfel, după cum puteți vedea mai sus, odată ce Rusia a început să-și mute trupele înapoi spre granița cu Ucraina, în februarie până în martie, iar Occidentul și-a dat seama că vor avea o luptă reală asupra Ucrainei, Occidentul (adică Congresul SUA) s-a regrupat și a început să arunce cu bani în Kazahstan. Ei au decis ATUNCI, în martie, că vor trece la destabilizarea Kazahstanului, iar în aprilie au început să aloce în mod deschis banii pentru ca acest lucru să se întâmple.
16 decembrie 2021 – Ambasada SUA în Kazahstan emite un avertisment de călătorie pentru marile orașe din Kazahstan din cauza „demonstrațiilor viitoare și avertizează cu privire la posibile revolte și arestări în masă”. Odată cu acea revoltă din Kazahstan, Rusia a primit răspunsul din Occident. Nu vor exista garanții de securitate, iar NATO va continua să încercuiască Rusia.
După ce trupele din țările CTSO au oprit practic revolta din Kazahstan și a devenit clar că SUA/UE/NATO au fost surprinși formând o altă Ucraină, Jens Stoltenberg de la NATO a ieșit public ieri și a spus Rusiei „Nu. Nu vor exista garanții de securitate.” Deci, NATO (SUA și UE) aleg în mod deliberat războiul. Ei provoacă în mod deliberat război cu Rusia. Nu e nici o îndoială. Se pare că NATO crede că poate câștiga un astfel de război.
Aparent, ei cred că Rusia „nu ar îndrăzni” să folosească arme nucleare într-o astfel de situație. Cred că NATO greșește. Nu numai că cred că Rusia AR folosi arme nucleare pentru a se proteja, cred că Rusia este acum forțată să le folosească mai ÎNTÂI! Așadar, de la scrierea acestui articol sâmbătă, 8 ianuarie, suntem la doar două zile distanță de întâlnirea de la Bruxelles dintre SUA și Rusia, la sediul NATO. Nu mă aștept deloc să meargă bine acea întâlnire. Rușii au indicat deja că, dacă întâlnirea nu acoperă punctele de pe ordinea de zi a garanțiilor de securitate sau încearcă să întunece problemele cu elemente străine, Rusia va declara întâlnirea inutilă și va pleca. În acel moment, Rusia nu va avea de ales decât să aibă grijă de securitatea sa „prin alte mijloace”.
Ar putea plasa rachete nucleare în Kaliningrad, un mic petic de pământ între Lituania și Polonia, care este încă „Rusia”. Acest lucru ar permite timpi de zbor de cinci minute ale armelor nucleare către toate capitalele europene. Poate. Sau ar putea Rusia să facă altceva? Văzând scrisul de pe perete și știind că NATO nu se va opri niciodată, ar putea Rusia să-și lanseze noile arme anti-sateliți și să elimine sateliții NATO GPS și de comunicații? Cred că acest lucru este FOARTE PROBABIL. Acum, nimeni, cu excepția guvernelor, nu ar ști – cel puțin inițial – dacă Rusia va anihila sateliții. Oamenii de pe teren în Europa ar vedea pur și simplu că GPS-ul lor nu funcționează. Doar guvernele ar ști imediat ce s-a întâmplat.
Următorul lucru pe care l-ar putea face Rusia este ceva la care americanii obișnuiți îl pot urmări: atacuri împotriva site-urilor radar aflate la orizont. Există CINCI (5) site-uri radar peste orizont, patru în America de Nord, trei fiind în SUA, unul în Groenlanda și ultimul în Marea Britanie. Sunt: Cape Cod, MA, Beale AFB, California și Clear Air Force Base, Alaska, un al patrulea în Groenlanda, la baza forțelor aeriene Thule, și al cincilea la baza aeriană Flyingdales din Regatul Unit.
Harta de mai jos arată locațiile de bază și zona acoperită de radarele lor peste orizont: (Faceți clic pe hartă pentru a mări). Dintre toate aceste site-uri, Cape Cod este cel mai probabil să fie lovit. Protejează coasta de est a SUA, iar scoaterea din funcțiune ar deschide ușa rachetelor lansate de submarine care vin din Atlantic. Am fi orbi ca un liliac și surzi ca un post fără stația radar din Cape Cod. O singură rachetă ar putea lovi clădirea uriașă a matricei radar și ar putea s-o doboare. Iată cum arată instalația:

Emițătoarele
Cu aceste tipuri de stații radar, se poate vedea literalmente peste orizont și se poate primi mai multe minute de preaviz dacă SUA este atacată. Fără aceste stații radar, ar avea la dispoziție mai puțin de cinci minute de avertizare cu privire la intrarea rachetelor în spațiul aerian. Dacă auziți că s-a întâmplat ceva la oricare sau la toate aceste stații radar, aceasta este confirmarea dvs. că cel de-al treilea război mondial a început deja și că rachetele nucleare sosesc. Aceste radare ar trebui să fie scoase cu puțin timp înainte ca rachetele rusești să iasă din silozurile lor sau din submarinele lor în largul coastelor Americii.
În circumstanțe normale, sateliții americani ar detecta în mod normal lansările de rachete. Semnătura termică a motoarelor rachetei este foarte vizibilă pentru sateliții. După detectarea lansării unei rachete prin satelit, vom merge apoi la radarul nostru pentru a confirma și a urmări rachetele. Dacă Rusia ne va elimina sateliții, așa cum au demonstrat acum că poate, nu vom ști dacă există o lansare. Informațiile care au fost transmise aseară arată că, de altfel, toate aeronavele rusești MiG care sunt capabile să lanseze rachete antisateliți sunt acum alimentate și pregătite pentru zbor în Rusia.
Odată cu dispariția sateliților, ar trebui să ne bazăm doar pe radar. Dacă aceste radare sunt eliminate, atunci aveți confirmarea că un atac este deja în curs și că armele nucleare sunt deja în intrare. Nu ar exista niciun alt motiv pentru a scoate radarul, cu excepția prevenirii urmăririi rachetelor de intrare. Bombele nucleare lansate din interiorul Rusiei ar ajunge în aproximativ 30 de minute, cu excepția cazului în care vor folosi noul lor Hyper-sonic, care ar ajunge în aproximativ zece minute. Bombele nucleare lansate de submarinele rusești pe mare, ar ajunge în aproximativ 6 minute. Așa că, dacă auziți de incidente la oricare dintre aceste stații radar, aveți literalmente doar câteva minute pentru a ajunge la adăpost pentru a vă proteja.
În urmă cu două zile, șapte avioane cargo IL-76 de la Forțele Aeriene Ruse au decolat de la o bază din Belarus. Inițial, s-a crezut că se îndreptau spre Kazahstan cu trupe și echipamente. Nu a fost așa. Aeronavele s-au îndreptat spre Muntele Yamantau, în sudul Munților Urali. Imaginile din satelit arată avioanele descărcate de marfă drept „Resurse strategice”. Asta înseamnă că sunt ultimele provizii pe care s-ar putea aștepta să le vezi fiind aduse într-un buncăr al zilei apocalipsei.
Încă din epoca sovietică, armata din Rusia a construit un oraș vast – gigantic – apocalipsei, despre care se crede că are dimensiunea literală a aproximativ Washington, DC, adânc în subteran, în acel munte. Faptul că Rusia zboară acum cu „aprovizionare strategică” către acel buncăr al apocalipsei este o dovadă că anticipează că îl va folosi în curând. Mulți vor reveni la vechiul – și nu mai este valabil – conceptul de „Distrugere reciprocă asigurată” (MAD) și vă vor spune că Rusia nu ar putea lansa un atac nuclear asupra noastră, deoarece înseamnă că și ei vor fi distruși. FALS!
Rusia are rachete hipersonice. Noi nu! Rachetele lor hipersonice pot fi lansate și ne pot lovi înainte ca ordinul de lansare a rachetelor noastre să le scoată vreodată din silozurile lor. Rachetele lor pot lovi înainte ca ale noastre să fie lansate.
Rusia are sistemul de apărare antiaeriană S-500. Noi nu. S-500 și noua sa încarnare, S-550, pot elimina armele nucleare de la intrare. Poate nu le doboară pe toate, dar destule pentru ca rușii să supraviețuiască. Nu avem apărare antirachetă de încredere, în ciuda faptului că am cheltuit miliarde de-a lungul deceniilor. De fapt, suma totală a apărării noastre antirachetă este de patruzeci (40) de interceptoare de rachete. Unele în Alaska și altele la baza Vandenberg Air Force din California. Ce naiba vor face patruzeci de interceptori împotriva unei prime lovituri la scară largă?
Rusia a construit special adăposturi anti-bombe aprovizionate cu alimente, apă, medicamente, unelte. Noi nu facem. Anul trecut, Rusia a organizat un exercițiu special, bine anunțat în avans, de adăposturi împotriva bombelor cu populația sa civilă. Au pus cu succes 40 de milioane de civili în adăposturi anti-bombe în toată țara, foarte repede. SUA și NATO nu au astfel de adăposturi împotriva bombelor și nu efectuează astfel de exerciții civile. Oamenii noștri sunt lăsați în aer liber, să se descurce singuri.
Aceste fapte incomode scot „reciprocul” din distrugerea reciprocă asigurată. Rușii pot supraviețui. Noi . . . nu arata prea bine pentru noi. . . deloc. Vom obține o indicație uriașă despre cum vor decurge lucrurile atunci când întâlnirea dintre SUA și Rusia începe luni.
Bruxelles, Belgia este cu 6 ore ÎNAINTE față de ora orașului New York. Așa că, până luni, cei mai mulți dintre noi se trezesc la muncă, întâlnirile vor fi deja în curs. . . sau, Doamne ferește. . . a iesit. În funcție de cum decurge acea întâlnire, vom avea o idee foarte bună dacă va veni războiul de marți, 11 ianuarie…
Biden și Harris au zburat în Aria 51
Lucrurile tocmai au luat cea mai dramatică întorsătură în rău imaginabil. Atât președintele, cât și vicepreședintele Statelor Unite au fost transportați în liniște spre ZONA 51 din Nevada, la aproximativ 80 de mile nord-nord-vest de Las Vegas, pentru o informare personală și o demonstrație a Statelor Unite ale Americii, cu cele mai avansate și mai secrete sisteme de armament militar dislocabil.
Air Force One este acum din nou în aer după ce a părăsit Zona-51: Air Force Two, împreună cu vicepreședintele, este acum în aer după ce a părăsit Zona-51. Acest lucru pare să indice că Statele Unite se îndreaptă, de fapt, către un război major cu Rusia și că armamentul nostru cel mai avansat și secret va fi desfășurat. NU am nicio informație specifică, credibilă, „dinăuntru” care să indice că mergem la război, dar așa mi se pare. Această vizită atât a Președintelui, cât și a Vicepreședintelui, este fără precedent.
Vă recomand cu tărie să vă pregătiți pentru războiul real. Bănuiesc că vom fi loviti aici, în SUA.
Și acum noi, românii, ce avem de câștigat dacă acest război va începe? NIMIC! În primul rând, zona Deveșelu, unde sunt amplasate rachetele Patriot, va fi distrus în primele minute de rachetele rusești hipersonice. Apoi toate unitățile unde sunt staționate blindatele NATO, aeroporturile M. Kogălniceanu, Borcea, Turda, Gearmata.
În circa 2 ore se va alege praful de tot, țara va fi în haos (ea și așa este), lipsă de alimente, medicamente și tratamente în spitale. Mii de morți și răniți într-un război care nu este al nostrum! Marionetele care ne-au băgat în asta se vor ascunde în buncăre, lăsând populația în voia sorții…
Asta va ..câștiga” România din acest eventual război…
https://beforeitsnews.com/alternative/2022/01/red-alert-president-biden-vice-president-harris-both-flown-to-area-51-for-emergency-briefing-3764998.html
Traducerea si comentariile de pe Internet