.

Sus inima! Sus Țara!

Dl. Surena am inteles cometariul si credeti’ma ca nu sunt exaltat (doar ca am o credinta imensa in spiritul romanesc ) ci din contra sunt f realist. Sunt socat de fiecare data de demoralizarea si „antiromanismul” romanilor, rezultat din imensa spalare pe creier ce se practica de 26 de ani in Romania prin diferitele institutii (media, invatamant , politic etc).

Vreti sa vorbim de igiena, no hai : cand mi’am facut instructia de baza la legiune singurii „nespalati” au fost un american (pe care cadrele l’au purtat in fata trupei cu chilotii plini de rahat bagati in gura , ma scuzati dar astea erau metodele) si un francez alcoolic ce facea pe el la 20 de ani, caruia muma’sa ia facut primul joint la 8 ani . Cand m’am mutat la Paris (dupa perioada la Legiune) eram socat sa vad invazia de cafarzi ce veneau de la vecini (aproape am fost intoxicati cu insecticide la cat le’am folosit) si odata cand am vazut un apartament deschis insectele defilau in coloana pe pereti ziua in amiaza mare. La cateva strazi mai incolo zaceau gramezile de saci cu gunoi pe care ciuhapii le aruncau direct de pe geam. Cand am fost in Emirate (o luna ca am facut o formatiune de protectie si securitate cu politaii de la aeroportul Dubai ) daca te indepartai 500 de m de centru vedeai „favelasurile” in care sudanezii traiesc in mijlocul porcoaielor de gunoi la Dubai sau in celalalt emirat pe care l’am vizitat, Sharjah. La Paris daca mergeti in cartierul de la Barbes (si asta ziua ca noaptea nu garanteaza nimeni pt viata dvs) care este la 200 de m de turnul Eiffel , veti vedea ca Ferentariul este luxos , si nu va vorbesc de Saint Denis sau Cartierul Nord din Marsilia … dar bineinteles daca va uitati pe tf1 veti vedea ca francezii se plang de …. rroms.

Daca vreti sa vorbim de avorturi , mie numarul de 18 milioane mi se pare exagerat (sunt sigur milioane, dar 18 prea e rotund si da bine cu „romancelor ati ucis un popor de romani”) nu trebue uitat ca se inscrie in politica actuala de distrugere a albilor din Evropa care nu se petrece numai la noi, unde in 90 prima grija a lui ilici/roman & cahalul a fost sa aboleasca pedeapsa cu moartea sa nu fie lichidati daca era o „razvratire” a romanilor dupa lovitura de stat si bineinteles legalizarea avortului , ca daca faceau o campanie de folosire a mijloacelor anticonceptionale (prezevative sau pilule) romanicele nu mai erau pruncucigase in masa… dar hai sa ne uitam si la alti cum ar fi China cu politica lor o familie un copil (acum au trecut la 2 ) oare cate miliarde de avorturi au … dar asta nu e o scuza pt noi….

Apoi comunismul , comunismul din Romania are 2 mari perioade cel bolsevic din 47 in 58 in care pauker si gasca au lichidat fizic si psihic in jur de 2 milioane (uni spun 4) de romani dintre care 200 000 in conditii atroce, si spiritual un popor intreg si 58/ 89 in perioada de nationalism socialism in care Romania a atins nivelul de civilizatie si dezvoltare cel mai ridicat din istoria ei in acelasi timp un puternic razboi intern de sabotaj si denigrare a reprezentantilor acestui nationalism (Ceausescu ) de sustinatorii primei perioade (brucan/iliescu /roman) …

less