Comentariu de pe site

cozubas
0 aprobate

cozubash@gmail.com
84.196.174.23

Mamutul klau a trimis felicitari in mare graba pentru „victoria” lui Biden in alegerile prezidentiale americane, desi acesta nu era si nu este nici acum validat de electori , iar presedintele Trump nu a recunoscut niciodata rezultatele alegerilor prezentate de media. Stia mamutul nostru ceva mai mult decat foarte multe alte tari.si de unde?

Romania a fost pomenita in campania electorala americana si nu intr-un sens pozitiv….Apoi siguranta si nonsalanta cu care klau si besila au tratat propria campania electorala la presedentie… Oamenii acestia,se purtau de parca erau deja presedinti inainte de-a se vota . La fel de sigur pe el ,presedintele actual a fost cu alegerile parlamentare actuale…Exista oare o masinarie de vot transnationala care adauga voturi globalistilor cu ajutorul careia s-a ocupat puterea in foarte multe tari?.

Foarte bizar ca brusc la noi masinaria de vot s-a gripat,si ponta si besila au ratat parlamentul . AUR a fost mai mult ca sigur tractat de cineva in parlament (tractare mecanica?) … Tot brusc, dinozaurul de la Cotroceni este lovit de trasnet si cheama partidele politice in ordinea scorului electoral la consultari, asta dupa ce zile intregi nu baga in seama pe nimeni si desemna el (fara consultari, incalcand constituria din nou), prim ministrul Romaniei… Sunt semne suficiente ca ceva mare se intampla …