Ovidiu Hurduzeu
0 aprobate

hurduzeu.rox
ovidiu.hurduzeu@gmail.com
78.96.83.65

 

Sunt Ovidiu Hurduzeu, candidat AUR la senat in jud.Ilfov. Pentru cei care mă știu, cred că li se pare firesc să mă găsească în rândurile unui partid NOU INFIINTAT, patriotic, suveranist care a primit cu bratele deschise multe din ideile mele, inclusiv cele economice (distributismul).

Pentru cei care nu mă cunosc, pot să le spun că sunt un scriitor român, am locuit 30 de ani in California, am un doctorat la Universitatea Stanford si am scris carti din perspectiva crestina si anti-globalista. M-am intors definitiv in tara in 2018. Vorbesc despre AUR in cunostinta de cauza. Oricat o sa va para de ciudat, AUR nu este un partid, este inceputul renasterii miscarii suveraniste din Romania. Nu este o continuare a nationalismului vadimist si nici o prelungire nostalgică a nationalismului legionar interbelic. In opinia mea, AUR este parte din The Great Awakening, Marea Trezire a omenirii impotriva globalismului satanic.

Suntem in razboi. Un razboi care opune patriotii din toata lumea, globalistilor. In fiecare tara exista entitati patriotice, asa numitele ,,pălării albe” si structuri globaliste, ,,pălăriile negre”, raportul de putere dintre cele două părți variind de la țară la țară. In Romania, instituțiile sunt sub control globaliust in vreme ce în Ungaria, controlul il dețin patrioții. In SUA, presedintele Trump este o ,,pălărie albă” in vreme ce Biden este controlat de deep state-ul globalist. Faptul că președintele Trump este un ,,popular nationalist” (nationalist popular) a avut un efect urias asupra miscarilor nationaliste din intreaga lume, efect pe care il vom simti pe deplin dupa ce Donald Trump va fi reconfirmat presedinte a SUA ( sa nu aveti nici o indoiala: Trump este si va mai fi presedintele SUA inca 4 ani)

Traim intr-o lume globala si aceleasi cauze au aceleasi efecte. AUR este un FENOMEN ROMÂNESC, crescut rapid, dar organic, nu este o constructie dupa retetă precum USRPLUS (reteta sorosista). Ca un om care am trait 30 de ani in SUA, simt in AUR energiile Romaniei Profunde asa cum in miscarea MAGA (Make America Great Again) a lui Trump, am simtit energiile Americii Profunde ( iata de ce am fost un sustinator al presedintelui Trump de la bun inceput).

Cu zece ani in urma, cand a aparut cartea mea ,,A Treia Forta. Romania Profunda” (co-autor Mircea Platon), Romania profunda nu-si făcuse incă auzită vocea ei intr-o constructie politică Existau multi nationalisti dar ei NU AVEAU UN PROIECT DE TARA, vorbeau in numele a ,,ceea ce s-a distrus”, nu in numele unei Românii increzătoare în viitor. AUR a reusit sa dea voce si să trezească la viață aceea Romănie pe care globaliștii, din țară și din afară, au jefuit-o și umilit-o dar care NU S-A DAT BĂTUTĂ.

Noi, cei din AUR și susținătorii noștrii suntem echivalentul românesc ai americanilor ruinați de globalism pe care Hillary Clinton i-a numit cu dispret ,,the deplorables”. AUR îi reprezintă pe cei care muncesc din greu pentru a supravietui, micul proprietar-producător, țăranul tradițional, ferma de subzistență, cizmarul, frizerul, bijutierul si multe alte categorii năpăstuite. Pe toti romanii din diaspora care ar vrea sa se intoarca ,,acasa”, dar România globalistă le blocheaza orice drum de întoarcere.

AUR mai reprezintă si ,,inteligenta românească”, marginalizată si gonită peste hotare. Sunt atatea categorii sociale care se recunosc in AUR incât mi-e greu să-i pun partidului o etichetă. Astăzi, in timp ce caravana noastra de masini trecea prin comuna NUCI, un muncitor care turna asfalt pe drum, imi strigă : ,,Votăm AUR, sefu! ” La Lidl in Corbeanca, o tânără elegantă coborând dintr-un BMW: imi spune cu un zâmbet larg ,,Stiu, va urmaresc pe Facebook! Succes”.

Nu, in mod hotărât, AUR nu este incă o ,,făcătură securistică”. Este un fenomen social inainte de a fi politic. Un fenomen pe care nimeni nu l-a anticipat. Si o ultimă remarcă. George Simion chiar este un tip ok. Chiar face ceea spune !

 

Al Dumneavoastră

Ovidiu Hurduzeu