Sunt din Teleorman! Acolo m-am nascut si am crescut, in Teleorman. Mama e de acolo, din Teleorman dar tata e din Olt. E oltean, spre norocul lui, el nu s-a nascut in Teleorman, acolo unde trăiesc tampiti. As fi vrut sa ma nasc la Bucuresti sau in alta parte, dar nu m-a intrebat nimeni.Bunicul meu a facut tot războiul. Toți cei patru ani nenorociti, a luptat pana la Don, unde a fost rănit prima oară. Nu a ajuns lângă Stalingrad, a fost rănit a doua oară la picior, de o schija, si retras pana sa înceapă dezastrul.

In Teleorman am facut liceul, i se spunea Matematica-Fizică şi toata lumea spunea ca e cel mai bun din județul Teleorman. Nu am crezut, dar m-am convins pe parcurs, cand la Olimpiadă de matematică am avut un candidat din generatia mea la faza internațională. Bucurestiul nu a avut! Târziu am aflat de Marian, ca acum e profesor universitar de matematică pe la o facultate din USA. Tampitul de el!

O alta colega a terminat fizică atomică, multi directori, ingineri, profesori, nu mai zic de militari sau politisti sau prin servicii. Obligatoriu toti cu Academie, ca de, la noi in oras exista o traditie care acum nu se mai respectă. Se numeau toți elevii la inceputul fiecarui an scolar care terminând mate-Fizica, reușeau la facultate. Tot din Teleorman si tot de la liceul meu a fost si Dan Costescu fostul ministru. Pe timpul lui Ceasca, foarte multi ministri erau din Teleorman.

Liviu Dragnea e din Teleorman. Din cauza asta toți suntem tâmpiti. E mason si a fost racolat de Securitate in casa unei doamne, care peste ani , ajungand la tribunal pentru depunerea unei mărturii, s-a albit la fata cand l-a văzut si cand a aflat ca trebuie sa depună mărturie impotriva lui.

Îmi aduc aminte cu placere de Teleorman si ma bucur ca am avut o generație grozavă, oameni destepti chiar daca acum trăiesc in Bucuresti. Teleorman va fi mereu in inima mea! Cât de tampit pot sa fiu!!

Nota Redacției: În lume, cei mai buni IT-iști sunt românii, se pare! Iar printre români, cei mai buni se pare că sunt cei din Sud…

Guciffer de unde este? A făcut istorie la nivelul planetar cel mai înalt! (Vezi Rolul românilor în istoria universală)