Subject: SUA si UE – Batalia pentru subjugarea Romaniei

Fostul şef al SPP, generalul Dumitru Iliescu: ”SUA șiUE- bătălia pentru subjugarea României!”

PARADIȚI DNA-UL!

DENUNȚAȚI UNILATERAL MCV-UL ILEGAL!

Nu este pentru prima oara cand afirm, cu argumente temeinice, caRomania a fost si este in continuare un obiectiv strategic importantal Washingtonului, dar si al Bruxellului, o tinta spre care converg toateactiunile menite sa realizeze o cucerire si o dominatie atotcuprinzatoare, unteatru al operatiunilor speciale, o zona in care se fac experimente noi,nemaintalnite in celelalte state membre UE si NATO, toate cu acelasi scopdeloc nobil si deloc avantajos poporului roman.

Va intrebati de ce am devenit noi otinta, si in ce scop.

Am sa incep sa va explic scopul si, dupa aceea, de ceaceste experimente pot fi implementate la noi.

Scopul il cunoasteti deja, interesele lor majore in aceasta zona, desi s-au straduitserios sa le camufleze, au iesit la iveala de mult timp. Nu am sa fac referirela toate, ci doar la cele pe care le consider ca esentiale si anume: bogatiile acestei tari, pornind de la celenaturale si terminand cu obiectivele economice strategice, piata de desfacere si, nu in ultimul rand,pozitia geostrategica.

Va imaginati de ce ar fi aceasta batalie uriasa pentru dominatiaRomaniei, daca cele trei elemente mentionate anterior nu ar fi foarteimportante. Cu siguranta nu si-ar risipienergia si finantele, daca lucrurile nu ar sta asa. V-am prezentat cu multtimp in urma, dar si recent, in postarile facute pe Facebook, planurile elaborate de partenerii nostri strategici transatlanticisi europeni pentru spolierea avutiei nationale a Romaniei, pentru subjugareaacestui popor, pentru exploatarea pe nimic a muncii cetatenilor ei, pentru privarea acestorade drepturile si libertatile democratice fundamentale.

De data aceasta am sa va prezintmecanismele, institutiile si persoanele prinintetmediul carora si-au atins obiectivele, si continua sa o faca.

V-ati intrebat vreodata cum le-a venitideea guvernantilor nostri sa infiinteze DNA-ul si ANI, doua structuri care nuse regasesc in nicio tara democratica, cu valori si principii dupa care necalauzim benevol sau impus?

Daca nu v-ati pus aceasta intrebare, o pun eu, dar va dau si raspunsul la ea. Infiintarea DNA nu a fost initiativaguvernantilor nostri, masura luandu-se la presiuneaenorma asupra lor, presiune exercitata de partenerii nostri strategici, americanii, ca o conditieesentiala a aderarii Romaniei la NATO. De ce aveau nevoie americanii de o asemeneastructura in Romania, o structura care nu se regasea in sistemul lor dejustitie, o structura profundneconstitutionala? Foarte simplu! Erainstitutia prin care isi planificasera sa controleze decidentii politici siadministrativi romani, pentru a pune mana pe bogatiile noastre si pentrua-si asigura o piata de desfacere sigura pentru produsele lor, de cele maimulte ori fabricate sub standardele de calitate impuse la ei, si pentru adomina o zona geostrategica foarte importanta. Asa ca mai intai au inceput, prin toate mijloacele, sa propage ideea ca politicienii romani suntfoarte corupti, iar Romania este cea mai corupta tara din lume.

Nu spun ca nu am avut sau ca nu avem politicieni corupti, dardaca ii comparam cu ai lor vom constata ca ai nostri sunt mici copii pe langaacestia. Desi la ei coruptia a atins cote incomparabil mai mari ca in Romania,nu se considera nici corupti si nici nu au nevoie de un DNA american. Au nevoiein schimb in tara noastra, pentru a-ielimina pe toti cei care se opun politicii si intereselor lor.
La inceputjocul lor nu a functionat. Desi se infiintase PNA-ulnu aveau suficiente parghii sa il controleze. Asa ca l-au blamat, iar cand auaparut conditiile favorabile l-au desfiintat inlocuindu-l cu o structura noua, DNA-ul, pe care si-au subordonat-ototal, intr-o perioada relativ scurta. Aceastainstitutie a inceput insa sa lucreze cu motoarele in plin pentru partenerii nostri americani, darsi pentru cei europeni dupa venirea la conducerea SRI a lui George Maior, care impreuna cuFlorian Coldea si cu Codruta Kovesi, sub bagheta magica, dar si usturatoare, a Presedintelui Traian Basescu, au pus la picioareleacestora cele doua institutii de forta: una posesoare a informatiilor, iar ceade-a doua a catuselor.

Din acel moment drumul spre cotropirea deplina a Romaniei era deschis,si nu au intarziat nici un moment sa o faca. Daca americanii au actionat in forta si cu eficienta pentru a-sipromova interesele in detrimentul celor ale poporului nostru, nici partenerii europeni nu s-au lasat mai prejos. Au creat si ei presiune pentru infiintareaunui nou organism, care sa serveasca tinte deja prelucrate DNA-ului sianume ANI. Nici aceasta institutie nu se regaseste in niciuna din tarilecare au solictat construirea ei, dincolo de faptul ca este la fel de profund neconstitutionala ca si prima. Dar nu s-au opritaici. Au gandit si un mecanism caresa vina in sprijinul celor trei institutii aservite, care le protejau intensinteresele si ii eliminau pe cei incomozi lor. Au construit “ad-hoc”Mecanismul de Cooperare si Verificare, cu ajutorul cozilor de topordin interior, Macovei si Basescu,mecanism total nelegal, si care nu se regaseste in Tratatul de aderare la UE apobat de Parlament.

Atunci cand s-a propus extinderea acestui mecanism si asupraaltor tari din Europa de Vest, Germania si Franta s-au opus spunand ca esteiligal acest mecanism, ca nu se regaseste in Tratatul UE.

Cum este posibil ca pentru ei sa fie ilegal si pentru noi nu?

A fost prezentata necesitatea acestuia ca o conditie a semnariiTratatului, dar lucrurile nu au stat deloc asa, pentru ca atunci cand comisarul pe justitie a vrut sa ridice MCV-ul, sefulstatului nostru impreuna cu eterna si “fascinanta” Macovei s-au opus. Eiaveau foarte clar temele date de cei care-i patronau din exterior, si disparitia unui asemenea mecanism depresiune le periclita realizarea misiunii primite. Da, MCV-ul a constituit si constituie in continuare un veritabilinstrument de presiune prin intermediul carora partenerii europeni isirealizeaza interesele in tara noastra. Prin intermediul acestor structuri simecanisme Romania a fost adusa la tacere si la ascultare, au reusit sa blocheze dezvoltareatarii, crearea unei infrastructuri moderne, a unor obiective economicestrategice, fiind in acelasi timpconstransa sa le dea pe nimic resursele si obiectivele noastre industriale, si nu numai. Asa ne-au luat totul, inclusiv apele, padurile, aerul, si nu in ultimul rand, pamantul. Interesul lor a fost si estesa ramanem subdezvoltati, doar asa avand garantia ca suntem usor de dominat, doar asa pot sa ne jecmaneasca de resurse in voiesi sa-si asigure o piata pe care sa-si vanda produsele de proasta calitate.

De ce sa avem noi autostrazi, drumurimoderne, sa se dezvolte turismul, comertul, industriile, agricultura, intr-uncuvant economia, sa ii concuram pediverse piete si sa devenim independenti, cand trebuie sa ramanem sub cizmalor? De ce sa avem noi spitale, fabrici de medicamente si medici care sa iitrateze pe romani cand PARADITORIINOSTRI STRATEGICI, CRIMINALII NOSTRI STRATEGICI, pot sa ne livrezemedicamentele lor daunatoare, vaccinurile lor care ajuta instalarea bolii si nuprevenirea si tratarea ei, cand pot sa ne ia sute de milioane de euro pentrutratamente in spitalele lor, unde asistenta este asigurata tot de medicii nostri pe care ni i-au luat cu“japca”, pentru ca pe cei care nu au vrut sa plece din tara i-au haituit siarestat cu DNA. Asta pentru bolnavii care au avut sansa sa li se aprobetratamentul in strainatate, pentru ceilalti ramanand doar posibilitatea de atrece in lumea celor drepti. Institutiile noastre deforta, in frunte cu DNA, au fost folosite pentru a paradi oamenii politici,oamenii de afaceri, specialistii in diverse domenii, medici, ingineri,magistrati, ofiteri, care li se opuneau. Cu sprijinul lor au paradit decizia politica si administrativa la toate nivelurile, blocand proiectele cele mai importante, sabotand profund economiatarii. Daca DNA a paradit tot ce tine de Constitutie, de drepturile silibertatile democratice, oameni nevinovati, a paradit economia, administratia,puterea politica legitima, atunci si voi guvernanti si ceicare aveti decizia politica trebuie sa paraditi DNA-ul, sa luati masuri ca si lanoi sa functioneze aceleasi instituti ca la cei care ne dau lectii dedemocratie si pretind sa le urmam. Daca este profund ilegalMCV-ul, atunci Parlamentul si Guvernul Romaniei sa ia masuri pentru a-l denuntaunilateral!

De asemenea, le recomandlupilor moralisti: impertinentului ambasador Hans Klemm, sa nu mai guitaie asa,cu obrazul mai gros ca soriciul, reprezentantului drogatilor in ComisiaEuropeana, Frans Timmermans, ambasadorului ipocrit al Germaniei la Bucuresti,Cord Maier-Klodt, sa se uite in ograda proprie si sa vada acolo marea coruptie,cum s-a dezvoltat un cartel al infractorilor din domeniul automobilelor si celbancar cu fraudarea grava a milioane de oameni cu miliarde de euro, timp depeste 20 de ani sub nasul unei justitii totat ineficiente, si dupa ce vad barnadin ochii lor, nu paiul din ochii nostri si iau masurile necesare pentrustoparea hiper coruptiei din tarile lor, sa vina sa ne dea noua lectii decombatere a coruptiei.

Sunt convins ca si Excelenta-Voasta, Domnule Presedinte Klaus Iohannis, ca un bun roman care gandeste sisimte romaneste, o sa sprijiniti aceste demersuri.. sau ma insel? Nu cred caDomnia-Voastra poate sa gandeasca si sa simta altfel…. asa cum sustin unii caati gandi si simti doar in interesul Germaniei… Demonstrati-le ca nu esteasa…!!!! Stiu ca va trebuie cel putin un an sa cititi si sa intelegeti prezentapostare, dar mai bine mai tarziu…decat niciodata…

Autor: Dumitru Iliescu