CD
1.412 aprobate

denitsoc@gmail.com
154.47.28.183

 

NU VĂ VA VENI A CREDE CUM SUA CREAZĂ ARME SECRETE – BIOARME ÎN AFRICA
postat de INTEL-DROP

La un moment dat, cu toții am vizionat filme în care o țară, în numele protejării interesului național, se angajează în cercetări biologice care ar duce la crearea de arme biologice și, la sfârșitul zilei, fie că arma biologică este la un risc de a cădea în mâini greșite sau o greșeală în laborator ar duce la răspândirea armei biologice care ar putea fi un virus sau un agent patogen și, prin urmare, pun în pericol oamenii nevinovați care nu știu ce se întâmplă.

Și când cetățenii sunt infectați cu virusul, guvernul ar încerca să-și acopere greșelile. Acum, un lucru care ar trece probabil prin mintea tuturor este de ce un guvern s-ar implica în cercetarea și crearea a ceva care este periculos nu doar pentru cetățenii săi, ci și pentru cetățenii din întreaga lume. Ce interes național protejează ei?

Ei bine, o țară care trebuie să răspundă la această întrebare este SUA.
Acum, dacă SUA ar avea toate biolaboratoarele în țara sa, atunci asta nu ar fi treaba noastră, dar cercetările au arătat că SUA este singura țară din lume care are biolaboratoare în toate regiunile lumii, inclusiv Africa.

De fapt, se raportează că SUA au peste 30 de biolaboratoare în Africa și peste 400 pe tot globul. Vă puteți imagina asta? 400 de biolaboratoare. De ce au nevoie de atâtea laboratoare biologice în Africa?
Ce cercetează ei în aceste laboratoare și cum de guvernele africane permit SUA să înființeze atât de multe laboratoare biologice pe tot continentul?

Acestea sunt întrebări la care trebuie să se răspundă.

Sursa: https://www.theinteldrop.org/2023/11/16/you-wont-believe-how-the-usa-is-creating-secret-bioweapons-weapons-in-africa

Traducerea: CD