caroline gunderode
161 aprobate
gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
.
.
Stimate Maestre Cornel Dan Niculae,

Toate textele Domniei Voastre au o consistenta extrem de bine inchegata, foarte caracteristica, care denota clar aceeasi mana riguroasa si integra , care le-a asternut pe hartie, consultand informatii foarte bine cercetate, intr-o ampla varietate de surse descoperite printr-o munca titanica .
Personajul Dan Cristian Ionescu , pe acest blog, a scris ca eu as fi de fapt o echipa de trei persoane, constituita din doua femei si un barbat, caci am citit prea mult ca sa pot fi o singura persoana . M-am trezit si noaptea in hohote de ras fata de asa o gogomanie !
Va spun sigur ca n-am citit prea mult si ca nici daca as avea sapte vieti, eu tot nu as putea ajunge la aceasta concluzie .
E clar deci ca personajul fantazeaza in halul asta pentru ca n-are ce face .
El a scris undeva pe acest blog, ca e bolnav si n-are bani : pe acest blog exista cativa bolnavi care n-au bani, si, injurand si denigrand iubitorii de adevar adevarat , cercetat si dovedit stiintific, si-au gasit obiectul muncii caci satrapia in descompunere care paraziteaza ocult omenirea , e foarte bogata in fiat money(bani falsi) cu care isi cumpara armate de executanti toxici, cu care impanzesc blogurile exceptionale precum este acest blog luminos, al mult meritoriului cercetator stiintific pe planul istoriei romanilor, ilustrul nostru lingvist, Domnul profesor Ion Coja.
Dumnezeu sa-i dea sanatate si sa ni-l tina caci avem multa nevoie de astfel de patrioti de calibrul cel mai cel !
Acest „mare” scriitor , fantezistul Dan Cristian Ionescu,
nu are o minte ‘inquisitiva’, adica intrebatoare caci a declarat – tot pe acest blog, si a repetat-o – ca ” e mai bine fara internet decat cu internet „.
Aceasta ineptie – care a uluit multa lume serioasa, foarte aplicata si competenta in cercetarea istoriei noastre autentice – deci aceasta ineptie , m-a facut sa cred ca acest individ ciudat, vrea sa inchida blogul revelator al istoriei adevarate a romanilor, adica l-am crezut posibil platit ca sa scrie asa ceva .
Pe acest blog, fara de care, noi nu am fi aflat o groaza de lucruri importante, marturisite chiar de catre evreii de marca, si ei iubitori si marturisitori de adevar, ca toti oamenii ce stau drept si considera ca ambele parti, si romanii si evreii, au dreptul elementar uman sa stie adevarul istoric adevarat .
E foarte bine ca ne-ati explicat aici cu ce se ocupa acest plagiator, ca sa stim si noi anvergura acestui personaj fantezist : TOXIC .
Bine studiata – este anihilata influenta lui pe plan scriitoricesc .
Mania cu care denigreaza el lumea patriotilor autentici , mie imi spune ca cineva se ocupa de el .
Si il impinge de la spate s-o faca .
Prea este persistent si insistent, ca sa nu aiba un motor special, in fundal, care il baga in turatii si in tantre :la intervale regulate!

Cu cea mai aleasa stima,
Va doresc ataraxia in fata hoardelor debile,
Carolina Gunderode