CD
914 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Stimate domnule, Iulian MARES, ce vrei sa spui cu: „UKR actuale, servește ca simbol al renașterii naționale pentru toate statele foste varșoviste și nu numai; lectia are titlul: Daca tu poti muri la ordinul președintelui tău și eu pot muri pentru Țara mea!” ?

Care renastere nationala o ai in vedere?
La care natiuni din Ukraina te referi?
Romanii minoritari deja au fost sacrificati in linia intai a frontului, alaturi de alte minoritati, polonezi, maghiari, gagauzi .
Suntem noi exploatati si excrocati de rusi sau de alta etnie multinationala?
Ce renastere nationala ti se nazare in comparatie cu razboiul din Ukraina?

Daca Romania ar fi fost o forta ca Russia sunt sigur ca ai fi vrut(daca esti patriot) ca guvernul roman sa porneasca si el o Misiune Speciala impotriva Ukrainei ca sa-si recupereze teritoriile de sub ukrainieni si sa-si elibareze conationalii romani din Ukraina: sau nu?
Ai fi lasat minoritatea romana sa fie umilita si strivita de ultranationalistii iudeo-nazisti ukrainieni?
Rusofobia te orbeste atat de mult ca nici nu mai poti vedea realitatea; sau solda murdara?
Xenofobia nu este un sentiment sau fenomen compatibil cu credinta crestina, daca ai avea credinta adevarata ai vedea realitatea in formele ei adevarate si cu amiabilitate ai cauta solutii sa impaci cu blandete si duh bun ambele tabere, mai ales ca ele apartin aceluiasi neam slav. Iar noi traim alaturi de slavi de aproape 200 de ani, inainte ca ei sau noi sa ne fi constituit in state nationale.

Ura nu aduce dacat ura si ai grija ca se apropie timpul socotelilor, aici intai si oricum si acolo sus.
Aici esti judecat de morala crestina, a noastra, iar acolo sus Domnul te va ierta sau …
Ai grija domnule Mares, fii crestin adevarat, mai lasa ura ca pute urat.
Iar modul in care iti prezinti materialul amical cu domnul Marga si apoi te intorci cu ura in partea opusa, te tradeaza a fi un troll ieftinn si fara stofa in solda Globalistilor.
Te ai tradat usor, asa-i cu ura asta platita prost.