In sfarsit un OM, isi asuma SCHIMBAREA Romaniei, printr-un program viabil si inteles de toata lumea.
Stie, vrea, poate.
 

Am studiat programul de tara Hrană, Apă, Energie  al domnului dr. Calin Georgescu si pot spune ca este programul cel mai realist pe care l-am citit in ultimii ani.

Inteleg foarte bine aceste trei puncte, mai ales ca acestea au fost chestiuni prezentate in actiuni din Campania Pentru Viata in Romania in 2012, mai apoi acestea regasindu-se  in Constitutia Cetatenilor (2013).

Avem posibilitatea ca in jurul acestor nevoi naturale sa coalizam o miscare de adevarata renastere nationala, cladita pe baze realiste, condusa de un om cu integritate morala deosebita si un profesionist fara pata.

Avem posibilitatea de a se reuni multi specialisti care aduc plus-valoare acestui concept si mai ales cred cu tarie ca oamenii de bine din tara asta inca mai pot discerne realist pozitia pe care tara o are acum, precum si disponibilitatea pe  care dl. Calin Georgescu o are pentru o Romanie demna.

Nu mai ramane decat noi, cei multi, sa avem o atitudine de sprijin pentru acest proiect de tara, alaturandu-ne responsabilitatii mai mult decat meritorii a acestuia.

Luiza Volf, manager Cluster Z.E.N.