Iulian MARES
41 aprobate

gravatar.com/maresiosifx
mares.iosif@gmail.com
195.254.183.233

 

Stau si ma intreb:

Nici pe tine sa nu te meritam, IULIEAN HORNEȚ?

Inca din 2015 Statul preferă să cheltuiască 2 miliarde €/an în loc să folosească o invenție românească pentru eliminarea gropilor de gunoi!
Centralele ecoHornet, care utilizeaza biomasa si orice deseu pentru a-l transforma in caldura, apa si aer cald, la un randament excelent si cu riscuri minime in exploatare!
Televiziunile fac bani din reclama cu centrale murale pe gaz, MOTAN/deh este moda Made in DEU, insa nu pot aloca gratis 1 minut pt promovarea inventiei romanului nostru! Guvernul, nici atat; este surd, mut si orb!

*Prin 2013, undeva prin Nord Africa, de plictiseala am citit o plianta luata in geanta, nici eu nu stiu de ce? Ah, da, mi-am amintit: era pe post de semn de carte intrucat reciteam „In spatele usilor inkise”.
Atunci am aflat de cei 2 inventatori frati: unul ing. dr., profesor universitar parca, pe la Galati si celalalt fost maistru militar, specialist in armament! Tare mandru am fost atunci, dar si naiv: eu credeam ca onor guvernul il va sprijini sa se dezvolte, mai ales ca 2 ekipe de specialisti nemti venisera, una dupa alta si din ce in ce mai uluite, sa masoare randamentul centralelor lui!
Daca era dupa mine l-as fi pus ministru, in secunda doi…cel putin la Mediu! Sa fi fost Premier „Haimanaua”….si de prin parcurile pariziene?
Azi, nici nu mai conteaza cine a fost si ca nu au facut nimic pentru ci, posibil, kiar contra!

https://evz.ro/statul-prefera-sa-cheltuiasca-2-miliarde-eur-in-loc-sa-foloseasca.html/4?amp=1