Ion
ionsisu54@yahoo.ro
185.53.199.186

Cateva mici corectii: Dr. Lucian Duta nu este primul care vorbeste deschis despre asazisele vacsinuri, modificatoare de ADN, sunt voci autorizate care spun aceste lucruri de mai bine de un an dar sunt cenzurate si ocultate cu abilitate de
johanissii si arafatii care promoveaza genocidul impotriva romanilor prin asazisul vacsin. Dl. Duta atinge cateva probleme sensibile care in ultima vreme nu mai pot fi ascunse publicului dar problemele grave legate de plandemie sunt mult mai multe si sunt in continuare ocultate cu abilitate de presa cumparata de promotorii vacsinului criminal. Acum incep sa acrediteze ideea(o alta mare minciuna) ca in sfarsit au fost create tratamente impotriva virusului!!!

Dragilor, tratamente EFICIENTE SI FOARTE IEFTINE EXISTA DE 40-50 DE ANI, DOAR CA AU FOST SCOASE DIN FARMACII ACUM UN AN SI JUMATATE, LA DEBUTUL PLANDEMIEI. ASA CA VESTEA ASTA FABULOASA CU MEDICAMENTELE NOI SI EFICIENTE PUTE RAU DE TOT, DE VREME CE SUNT PRODUSE DE ACELEASI FIRME CARE NE-AU FERICIT SI CU VACSINURILE „SALVATOARE”. Asa incat astia care ne vor binele cu forta nu trebuie decat sa dea liber la utilizarea hidroxiclorochinei, a ivermectinei si a antibioticelor cu eficienta cunoscuta in pneumonii si s-a rezolvat problema acestui virus si a mutatiilor care nu sunt decat rezultatul vacsinarilor in masa a populatiei.

Este evident si recunoscut deja, in mod oficial ca cele mai mari probleme si cele mai multe decese se inregistreaza in randul persoanelor dublu si triplu vaccinate. Solutiile exista, dar sunt ignorate pentru ca planul e altul. Spuneti adevarul pana la capat, dragilor, nu mai umblati cu jumatati de masura.