Lepra a nenorocit țara pentru controlul pe marile parchete

Scris de: Răzvan SAVALIUC

04.09.2021 21:33

Vizualizări: 28623

Uitați-vă la ei cum ne-au terminat. Iremediabil. Principalul vinovat răspunde la numele Klaus Iohannis. În tinerețe facilita intermedierea de vânzări de copii români în străinătate. Apoi s-a consacrat ca prăduitor de case. Ca primar al Sibiului își apăra fraudulos casele furate în Justiție, semnând întâmpinări și concluzii în numele primăriei în propriile procese, apărat fiind de Statul Paralel. E prost și puturos de bubuie. Mincinos și ticălos până în măduva oaselor. El este principalul vinovat de distrugerea României. Acest străin de neam și țară, susținut de SRI-ul condus de Eduard Raul Hellvig (semnatar în 2016 al celui de-al doilea protocol ilegal dintre PICCJ și SRI, protocol declarat abuziv de CCR, și care îi “rezolva” toate problemele din Justiție) era zero barat dacă nu era susținut din interior și exterior.

Acest Klaus Iohannis, sluga marilor puteri, ne-a aruncat în cea mai mare prăpastie.

Ne-a distrus economic, politic, ne-a pus rău cu Rusia și China (să fiți siguri că dacă vom intra în conflict cu aceste mari puteri, actualii aliați ne vor lăsa instant de căruță), ne-a adus țara în incapacitate totala de apărare denaturând rezultatul votului de la ultimele alegeri generale și băgându-ne pe gât un guvern de neaveniți, la fel de idioți ca și el, din pura ambiție bolnavă de a avea “Guvernul Meu”. Ca și când el ar fi în stare să conducă ceva… A instigat continuu la linșarea publică a celui mai puternic partid din Romania, a încurajat poliția politică, ne-a vândut străinilor și ne-a impus contra naturii cea mai toxica guvernare din istoria moderna a Romaniei: PNL-USR-PLUS. O adunătură de golani puși pe furat și distrus națiunea română. Niște golani, care n-au nimic sfânt afara de LGBT, trasul pe nas, beția la volan și corupția la cel mai înalt nivel.

Ce merită balega asta de om? Care ne-a băgat pe gât un iresponsabil precum Florin Cîţu, un țepar de bănci, un bețiv condamnat penal pentru conducerea în stare euforică a unui autovehicul pe drumurile publice…

Uitați-vă ce au făcut acești nenorociți cu această țară pentru care multi dintre noi ne-am dăruit viața să o facem mai bună! I-a distrus pe pensionari, i-a adus la stadiul de cerșetori și milogi în propria țară, după o viață de cotizat la stat. Au distrus mediul de afaceri compus din micii întreprinzători. Au cumpărat mai toată presa…

Ne-au distrus pe toţi lăsând niște multinaționale rapace să umfle cum vor facturile la gaze și la energie electrică, să facă prețurile cât vor ele, pe gazul și energia electrică produse de România, doar pentru ca ei, Iohannis și Cîţu, doi vânzători de țară, să-și justifice conducerea nemeritată a acestei țări minunate cu cetățeni care nu au greșit cu nimic pentru ca acești golani susținuți de SRI și marile parchete să-și facă mendrele după cum îi taie mințile pe care nu le au.

Iohannis, nulitate ce ești – dacă aș avea puterea, ai putrezi în pușcărie pentru tot restul vieții tale doar cu pâine și apă – te simți bine că noi plătim benzina, gazul și curentul electric mai mult decât oriunde în lume, deși aceste resurse sunt produse la noi în țară, nu în altă parte? Pentru o nulitate ca tine au murit mii de oameni în decembrie 1989?

Ca să ne bagi pe gât, contra voinței poporului, niște partide de derbedei? Care pentru că nu s-au înțeles cu tine pe numirile șefilor marilor parchete, aruncați țara în aer? Vă e așa de frică de pușcărie?

Ce eforturi face piticul de la SRI, care aplaudă abuzurile DNA – care răspunde la numele Raul Eduard Hellvig – să te mai mențină în funcție contra naturii, folosind uriașa logistica a SRI? Crezi că nu se știe c ă azi se asculta ilegal mai mult decât oricând de la Revoluție încoace. Doar ca să ți se salveze pielea?

Spune tu Iohannis, cu Cîţu alăture de tine, unde s-au dus zecile de miliarde pe care le-ați împrumutat? Pe armament niciodată livrat… Unde s-au dus banii pensionarilor pe care azi îi condamnați la umilință și la moarte? Unde s-au dus banii pentru care ne-am îndatorat peste toate? Cum a ajuns țara cu cele mai mari resurse naturale din UE cea mai săracă din Europa?

Spune Iohannis, spune cum distrugeți Justitia, pe care ați lăsat-o fără finanțare corespunzătoare și pentru care vă omorâți între voi la guvernare ca nu cumva să mai existe vreun procuror care să aibă curajul să vă trimită în judecată!…

Cum te faci tu Iohannis că te duci duminică de duminică la biserică, și te pozezi închinându-te la Dumnezeu, când tu distrugi programat România, care ți-a închinat cele mai mari onoruri, cu un guvern de incompetenți și vânzători de țară?

Te simți bine Iohannis? Te încălzesc casele furate? Te simți bine în ele în timp ce românii nu-și mai pot plăti facturile la utilități, pentru că tu, un nenorocit de om, vrei să-ți salvezi pielea vânzând România? Tu care ai dat pe moca petrolul submarin al României pe o șapcă, spunând că așa o să câștigăm “respectul” străinilor. Tu care în afara de a bloca pârtiile de ski și a te plimba în străinătate nu faci nimic?

Crezi că pe noi românii, ne încălzește vreun mesaj tâmp pe care îl dai tu pe Facebook, când țara arde? Chiar așa, i-a spune tu, sau mai bine să spună sluga ta Raul Eduard Hellvig cum ați lăsat voi ca Facebook să cenzureze presa și libertatea de opinie în România? Cu acele CNIC și Cyberint (structuri ilegale care nu au lege de înființare) care au transformat țara într-un adevărat Big-Brothers…

Ia spuneți alde voi Iohannis ce e și cu vaccinarea asta la ordin extern, inclusiv a copiilor, care pune în pericol sănătatea publică și de ce nu te-ai îngrijit, de slugă ce ești, să se fabrice în România un medicament anti-covid ca să nu mai trebuiască să ne injectam, inclusiv copii, cu niște bombe genetice experimentale?!?

Nu îmi este specific limbajul cu care am scris ceea ce gândesc acum. Dar sunt unul din tinerii care în decembrie 1989, când aveam doar 22 ani, am ieșit în strada, și nu am ieșit în stradă să îmi risc viața pentru aceste lepre politice, care azi distrug țara în care eu trăiesc și pe care o iubesc și pentru care nu mi-a fost niciodată frică să o apăr. Mie nu-mi este frică! De nimic!

Iohannis, nulitate ce ești, iți spun doar atât: în decembrie 1989 dacă Ceaușescu (care într-un fel a fost un mare patriot în comparație cu tine) era prins pe stradă de vreunii din generația mea era linșat pe loc.

Gândește-te azi cam ce ți-ar adresa românii dacă te-ar întâlni liber pe strase.

Te rog ieși cu bicicleta fără SPP… dacă ai curaj!

PS – Mă aștept ca luju să fie supus din nou unui atac cibernetic sălbatic, marca SRI…