Sorin Lavric (AUR): În timp ce România trăiește doar din împrumuturi, actuala coaliție de guvernare pregătește un adevărat huzur guvernamental, în prag de alegeri
Redacția
01/04/2024

Sursa foto: Agerpres
Senatorul Sorin Lavric acuză coaliția de guvernământ că pregătește angajări masive în sistem, în prag de alegeri, în timp ce țara este înglodată în datorii, informează un comunicat de presă.

„În timp ce România trăiește doar din împrumuturi, datoria externă a țării ajungând la peste 170 miliarde de euro, doar în luna ianuarie a acestui an datoria externă a crescut cu 4,314 miliarde de euro (conform datelor furnizate de către Banca Națională a României), actuala coaliție de guvernare PSD-PNL pregătește, în prag de alegeri, un adevărat huzur guvernamental.

„Să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica”. Celebra „reorganizare administrativă” promisă de către guvernul PSD-PNL, prin care numărul de posturi de conducere, în care au fost propulsate doar pilele, amantele și lipitorii de afișe din campanii, urmau să fie reduse, de fapt vor crește.

Astfel, pentru că în acest an urmează un lung și de alegeri, iar foamea de bani a celor două armate electorale, care plănuiesc să fure alegerile este una extrem de mare, numărul de posturi de conducere în instituțiile publice va crește de la 8% la 10%. Deci, după ce au tăiat din numărul de directori și directorași, care sufocaseră bugetul instituțiilor publice, doar ca să mimeze reforma administrativă, acum îi vor repune din nou în funcții.

Pentru ca acest dezmăț guvernamental să înceteze cât mai rapid, iar în fruntea țării să ajung oameni profesioniști și cu dragoste față de semenii și de neamul lor, românii trebuie să vină în acest an în număr cât mai mare la vot. Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid capabil să reconstruiască România!”, a afirmat senatorul AUR.