Mihai
297 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.225.233

 

,, GUTERRES ARUNCĂ BOMBA: HAMAS A ATACAT DIN CAUZA COMPORTAMENTULUI EVREILOR…’’

„Sunt profund îngrijorat de încălcările clare ale dreptului internațional umanitar pe care le vedem în Gaza. Permiteți-mi să fiu clar: nicio parte la conflictul armat nu este mai presus de dreptul internațional umanitar”, a spus el… „Este important să recunoaștem, de asemenea, că atacul Hamas nu a avut loc fără motiv. Poporul palestinian a fost supus la 56 de ani de ocupație sufocantă. Și-a văzut pământurile în mod constant înghițite de așezări și afectate de violență, economiile lor au fost înăbușite, oamenii lor strămutați și casele lor demolate. Speranțele lor pentru o soluție politică la situația lor au dispărut”.
https://inpolitics.ro/guterres-arunca-bomba-hamas-a-atacat-din-cauza-comportamentului-evreilor-israel-ii-cere-demisia-urgenta_1860080169.html

Daca spui adevarul despre genocidul facut de khazarii paduchiosi nu inseamna ca esti antisemit.
Antisemiti sunt khazarii paduchiosi care ii omoara pe evrei, pe palestinieni, etc, vorbitori a aceleiasi limbi, conform DEX:,,SEMÍT, -Ă, semiți, -te, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din grupul de popoare, apropiate între ele prin limbă și prin aspect fizic, din sud-vestul Asiei, nordul și estul Africii, căruia îi aparțin astăzi arabii, sirienii, evreii etc. 2. Adj. Care aparține semiților (1), privitor la semiți; semitic. – Din fr. sémite. (Sursa: DEX ’98 ) ”. La Auschwitz ,,au fost gazati si arsi 6 milioane de evrei”, este afirmatia khazarilor paduchiosi.Satanistii folosesc, de asemenea, minciuni, grafica pe computer, teatru si alte trucuri pentru a amplifica efectul crimelor lor si comit crime reale. Evenimente cu adevărat groaznice au loc în tunelurile subterane construite de sataniști sub Fâșia Gaza și în interiorul Israelului. S-a ajuns la punctul în care până și mass-media corporativă vorbește acum despre lupta în interiorul tunelurilor. „Trupuri mutilate din Israel, care au fost toate torturate sever și arse și se pare că sunt sacrificii de sânge satanic… Bebeluși cu intestinele tăiate – în fața părinților legati cu mainile la spate si apoi au fost împușcați.” O altă crimă foarte reală a fost distrugerea unui spital din Gaza de o rachetă israeliană. Distrugerea spitalelor este un vechi truc satanic calculat pentru a provoca indignare și o reacție. Fiți siguri că autorii acestor crime vor fi doborâți ca niște câini turbați de forțele speciale. Acesta este adevăratul motiv pentru care trupele americane de elită se află în Gaza și Israel. În același timp, majoritatea evreilor sunt acum pe deplin conștienți de criminalii care i-au chinuit de atâta timp. Doi evrei ortodocși vorbesc în numele majorității poporului lor când spun că vor să trăiască în pace și prietenie cu arabii și cu alți vecini. Spre deosebire de sataniști și de sclavii lor spălați pe creier, așa gândesc evreii adevărați. Protestele în masă ale evreilor din Israel împotriva propriului guvern satanic este un alt semn al trezirii evreilor. Săptămâna trecută, cel puțin 500.000 de evrei au protestat în fața Ministerului Apărării, strigând „Bibi este un criminal” și cerând ca Netanyahu să demisioneze. Mass-media de propagandă corporativă este, de asemenea, injutrata la propriu. Unor reporteri CNN din Palestina li se spune: „Nu sunteți bineveniți aici, susținători ai genocidului! Fuk CNN !”

Odata ce in teatrul de razboi se afla Palariile Albe, atunci si acest GENOCID al paduchiosilor s-a fasait si mult doritul lor razboi nuclear s-a varsat. Planul de combatere a Cabalei este la ultimul punct.
Urmeaza EBS, Curtea Martiala Internationala, Festivitatea de premiere pe eshafod a ,,castigatorilor” la categoria ,,cel mai prost rol jucat”, si aruncarea in foc a Satanei, a Fiarei si a Prorocului mincinos !

Daca si lepra de mason pervers Parvulescu ii da dreptate sefului ONU, atunci Bibi este pe faras sigur.

,,„Deloc, nu sunt deloc surprinzătoare și aceste declarații nu neagă atrocitatea atacurilor teroriste din 7 octombrie, ci le pune într-o logică pe care o cunoaștem cu toții. Acele atacuri nu au fost gratuite. Ele au urmărit să provoace Israelul, să creeze frică, să creeze teroare, dar și să creeze susținere în lumea musulmană și ele vin, într-adevăr, după o istorie – nu doar o istorie a conflictului dintre Hamas și Israel, ci după o istorie a conflictelor dintre arabii palestinieni și Israel (…) – și sunt și o consecință a politicii primului-ministru Netanyahu”, a spus Pîrvulescu, la un post TV.”

Este clar: sobolanii se mananca intre ei !