CD
64 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

UMILE SLUGI DEGRABĂ PUPĂTOARE …
de Dan Tomozei –

Sunt destui care nu înțeleg că România este trecută prin focul și sabia uitării de sine, proces reconfirmat la Sibiu, unde un torționar de români vrednici are statuie. Între cei care se mândresc cu o astfel de întâmplare se regăsesc foști sau actuali universitari, cel mai mare în rang fiind rectorul Universității Lucian Blaga din Sibiu, domnul Sorin Radu, originar din Mărginimea Sibiului, loc greu încercat în istorie. Radu, profesor universitar de Istorie și toți îngrămădiții în degradanta „masonerie” românească își arată adevărata valoare!

Foto: https://i2.wp.com/dantomozei.ro/wp-content/uploads/2021/09/Umile-slugi-degraba-pupatoare-…jpg

Cu atât mai rușinoasă este poziționarea profesorului Sorin Radu cu cât în calitate de istoric decupează și fezandează realitatea, uitând până și faptul că în vremea baronului și până la începutul secolului XX, românii nu aveau acces în orașul rezervat minoritarilor sași și unguri. Iată ce declara rectorul Sorin Radu, la începutul lunii Martie a.c.:
„Cred că e un monument foarte important, nu e locul aici ca să mai vorbim despre importanța baronului Brukenthal, cumva e un gest de minimum recunoștință pe care Sibiul întoarce activității sociale, politice, culturale pe care baronul le-a desfășurat pentru Sibiu și comunitate‟. – (Sibiu Independent)
Rușinea cu care se îmbracă rectorul născut la Săliște, mânjește obrazul sibienilor, memoria celor trecuți sau încă în viață, care au trăit cu gândul la demnitate, onoare, măsură! Dar … de unde? Astăzi, nu doar la Sibiu, ci în toată România, sunt promovate slugi degrabă pupătoare de bombeuri pe care nu are cum să se usuce sângele martirilor noștri!
România este controlată de străini de țară, ramificațiile fiind deja vizibile, nimeni nu se mai ascunde. SUA, Germania, Franța, Ungaria etc. fac legea în România!
Guvernele străine pun președinți de țară, de partide, procente controlabile în dreptul hoitarilor din PNL, USRPLUS, PSD, AUR … totul cu sufocanta și criminala complicitate a celor care îmbracă uniforma statului, fie că este militară sau sutană.
Cine sunt ei? Sunt trădătorii care l-au vândut pe Decebal, l-au tăiat pe Viteazul și pe Brâncoveni, i-au aruncat în catacombele terorii pe Sfinții închisorilor, l-au trădat pe Ceaușescu, adică au vândut, trădat și omorât mereu și mereu românismul și România!
Cine sunt ei? Sunt masoni inconștienți care de dragul unei clipe, întinează memoria martirilor noștri, zâmbind cu satisfacție sinucigașă la picioarele unui torționar!
Cine sunt ei? Sunt politrucii de azi, mai murdari, mai proști și mai predispuși la crimă, niște uitați de țară, dar convinși că le urlă patriotismul în inimile pietrificate!
Imaginea companiei BOROMIR IND SRL Rm. Vâlcea a devenit similară cu blestemul poporului român.
Proprietarii companiei și-au mânjit pe vecie memoria și mâinile cu sângele martirilor Horia, Cloșca și Crișan, cu sângele a mii de ardeleni căsăpiți în perioada Baronului Brukenthal, doar pentru că au cerut să fie liberi la ei acasă!
În fiecare îmbucătură din produsele companiei vor fi mestecate bucăți din trupurile sfârtecate ale martirilor ardeleni, va fi înghițit blestemul sângelui neostoit de secole, iar în zilele noastre, încă odată, resuscitat de gesturile sfidătoare ale unora care nu pregetă să facă orice numai să fie pe plac unui bandit plantat stăpân peste România: Klaus Iohannis!
Absolut toate acțiunile caritabile derulate până acum de Boromir și Rotary Sibiu au fost anulate de gestul de umilință, slugărnicie și trădare produs în Piața Mare din Sibiu.
Închei prin a-l cita pe președintele Academiei Române, domnul Ioan Aurel Pop, un alt istoric expert în istoria Transilvaniei, care a făcut parte din juriul care a decis câștigătorul concursului pentru realizarea monumentului dedicat torționarului de ardeleni, Brukenthal:
„A așeza la Sibiu, în centrul istoric, o statuie a baronului Samuel von Brukenthal marchează împlinirea unei datorii a contemporanilor față de memoria colectivă, față de vechii făuritori de destine, de instituții și, mai ales, față de mecenați”.

Când președintele Academiei Române devine parte la un astfel de act mizerabil, cuvintele sunt de prisos, faptele fiind revendicate cu tărie și obligativitate!

Sursa: http://dantomozei.ro/2021/09/13/umile-slugi-degraba-pupatoare