Ieri seară la Antena 3 mare vânzoleală: au fost invitați toți liderii partidelor parlamentare să-și spună părerea despre atacul anticonstituțional al Johanisului la adresa Parlamentului și a Curții Constituționale. Fiecare lider de partid cu propuneri și comentarii de buni cunoscători ai legilor și ai Constituției, dar incapabili totuși să ofere soluția salvatoare.

La un moment dat a fost invitat să-și spună părerea și un necunoscut. Pentru mine necunoscut. Care s-a pronunțat răspicat pentru singura soluție pentru problemele guvernării: SUSPENDAREA Johanisului. E nevoie de votul unei treimi dintre parlamentari pentru a-l suspenda pe nătărăul de la Cotroceni. Motivul: încălcarea de nenumărate ori a Constituției în cei șase ani de dictatură.

După suspendare se va organiza un referendum pentru demitere.

În paralel, va trebui găsit un candidat valabil la presidenția României. Eu am câteva propuneri de candidați independenți politic, necompromiși prin apatenența la vreunul din partidele parlamentare. Și chiar dacă-l vom desemna prin tragere la sorți, președintele desemnat să-i ia locul plăvanului va fi mai potrivit pentru funcția supremă!

Am zis!

Ion Coja