caroline gunderode
167 aprobate
gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
.
.
Sincere felicitari si multumiri pentru priceperea si tenacitatea cu care distribuiti acest text, stimate Domnule profesor Ion Coja !
Aduceti marturii inestimabile care, atunci cand se va putea discuta „Holocaustul” fara inchisoare , vor face dreptate romanilor si omeniei lor .
Precum si evreilor cinstiti care au stat cu fruntea sus , marturisind adevarul, si numai adevarul : ONOARE LOR !

Ce trebuie specificat insa, printre multe altele este ca lagarele de lucru – labour camps – nu erau lagare de exterminare decat in mana criminalilor : lagarul de concentrare pentru saboteurii armatelor, deci din spatele frontului, erau parte dintr-o conventie internationala si nu o crima de razboi :

SA NU UITAM CA MAJORITATEA EVREILOR MORTI IN LAGARELE DE CONCENTRARE ALE GERMANIEI, AU MURIT SUB BOMBARDAMENTELE ALIATILOR CARE AU RAS CU BOMBE CU NAPALM, FOSFOR, ZECE ORASE GERMANE PLINE DE CIVILI, INCEPAND CU DREZDA – RASE BOMBA LANGA BOMBA, IN COVOR DE BOMBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

– CU CAILE FERATE DISTRUSE INCAT LAGARELE NU MAI AVEAU NICI MANCARE NICI APA NICI MEDICAMENTE CONTRA TIFOSULUI ETC EXACT CA SI RESTUL POPULATIEI GERMANIEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ATUNCI S-A MURIT PE CAPETE IN TOATA GERMANIA INCLUSIV IN LAGARE .

FAPT INTENTIONAT ELUDAT DE ISTORIOGRAFIA FILOSEMITA – SUPERLUCRATIVA, CUM N-A MAI EXISTAT NICIODATA IN ISTORIA OMENIRII !
CE RUSINE !
CE CRIMA ODIOASA !