Trump susține două lucruri. Susține că alegerile au fost fraudate, ceea ce se vede bine și de aici, de pe Banu Manta. Cele petrecute înainte și după 3 noiembrie dezvăluie un amplu mecanism al fraudării electorale îmbinat cu o și mai amplă trădare a lui Trump de către colegi de partid și din administrație, colegi din echipă, cum s-ar zice!

În spatele acestei manevre anti-Trump nu putea să fie John Biden singur, ci în spatele lui Biden suntem obligați să vedem o forță teribilă. O forță logistică și materială care a depășit capacitatea lui Trump de a se apăra. O forță superioară celui mai puternic om de pe planetă, așadar. O forță care a manipulat presa, principalele media din America și din lume, care a determinat comportamentul partizan, anti-Trump, al magistraților, al unor lideri militari, al administrației americane. A cui putea fi acea forță?

Trump a numit cine este autorul acestui complot înfricoșător: partidul comunist chinez. Și a vorbit clar despre o acțiune chineză care urmărește acapararea Statelor Unite. Afirmație greu de acceptat, la prima vedere.

Se pare că Trump a avut intenția să declare legea marțială. Avea toate informațiile că, în fapt, Țara este agresată din afara granițelor. Era, foarte probabil, soluția care se împunea. Cu o condiție putea Trump să facă acest gest: dacă putea să conteze pe loialitatea subordonaților! Pe loialitatea agențiilor de presă, pe loialitatea serviciilor secrete. Și a avut informațiile necesare ca să tragă concluzia că este trădat de toți! Numai poporul era de partea lui. Ceea ce nu este suficient, nici de data asta!

Păcat! Eșecul lui Trump este un eșec al planetei, al forțelor Binelui. Motiv să nu disperăm, s-a pierdut o bătălie, dar nu și războiul cu Anticrist! Avem motive să sperăm la o redresare a scorului venită din altă parte. Și mă gândesc chiar și la China! Căile Domnului sunt greu de ghicit!

 

Ion Coja