anonim
198 aprobate
inamiculsistemului@gmail.com
5.14.199.154

Americanii vor razboi intre Rusia si Ucraina si vor sa transforme Ucraina intr-un nou Afganistan pentru rusi cu atragerea Romaniei in razboi .

Toate negocierile au fost sabotate de americani cu scopul de a declansa razboiul intre rusi si ucrainieni si in Romania toata gloata de dreapta liberala incita la implicarea Romaniei intr-un razboi intre rusi si ucrainieni.
Ce inseamna implicarea Romaniei intr-un razboi in afara umbrelei NATO:
1- Dezintegrare- pierdem Transilvania.
2- Dobrogea teatru de razboi intre armata rusa si armata romana
3- exod in masa al romanilor in vestul Europei
4- val de refugiati ucrainieni- schimbari demografice catastrofale – e de indeajuns un milion de refugiati ucrainieni si se schimba proportiile etnice in Romania
5-colaps economic si incapacitate de plata
6- Basarabia , teatru de operatiuni pentru armata ucrainiana si pentru armata rusa.
7- extictia natiunii romane si crearea unei Romanii ,,Mici ” multietnice si multirasiale in exoduri si in colonizari cu emigranti.
Pentru ce atata bucurie in dreapta liberala si rezisti? Avem o tara care prin PNRR se imprumuta cu zeci de miliarde de euro la un pas de incapacitate de plata si in prabusire pentru dezastrul lasat in urma de 32 de ani de guvernari in slujba strainatatii si implicarea in sine e un dezastru pe toate planurile.

*

Nota redacției – Nu este exclus ca evoluția evenimentelor să ne oblige pe noi, românii, să intervenim. Cel mai fast și mai legitim moment ar fi la sfâșitul conflictului ruso-ucrainian, cînd ucrainienii vor fi obligați să se restrângă la teritoriul care sigur le aparține, iar restul teritoriului ar urma să se întoarcă la deținătorii îndreptățiți: Rusia, Polonia, Ungaria și, cu voia domniilor voastre, România: Bucovina de Nord (Cernăuți și împrejurimi, Herța, Transnistria, sudul Basarabiei)