MULT RAU A FACUT IOHANNIS ROMANIEI! (XIII)

Cu cît ascult mai mult la radio, cu cît citesc mai mult pe net, cu atît mă lămuresc tot mai mult că din păcate nici unul din marii medici români sau din restul lumii nu știe nimic despre multele taine ale covidului. Fie că unii susțin teze pe care nu le cred (intuitiv), fie că alții declară lucruri pe care le cred (întrucît argumentele mă conving), este clar că nimeni nu știe adevărul. Poate unii au dreptate, poate că nici unul nu are dreptate, dar este cert că nu pot toți să aibă dreptate.

Mă adresez din nou celor care se bazează pe faptul că Dumnezeu iubește acest popor. Necazul pandemiei nu a lovit numai România ci întreaga planetă. Nu cred că din prima jumătate a sec. XIX încoace, de la cruntele epidemii de ciumă și holeră și de la epidemia de tifos exantematic din primul război mondial ne-a mai lovit pe noi, românii, așa o năpastă. Întrebarea mea este simplă, dacă Dumnezeu ar fi iubit poporul român ne-ar fi dat în aceste zile atît de grele un președinte ca Iohannis, un premier ca Orban, un ministru al sănătății ca Tătaru? Știu, veți spune că Dumnezeu nu are nici un amestec, că aici e vorba de democrație, de votul popular – lăsați-mă să cred așa cum cred eu.

În aceste zile am auzit declarații incredibile, uluitoare, care țin nu de inteligența asimptomatică ci de prostia evidentă.

Citiți declarațiile ministrului Nelu Tătaru:

Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm în următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou”

și

Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri”.

Ce ați înțeles? V-ați lămurit?

După care președintele Iohannis trîntește într-o conferință de presă cea mai mare imbecilitate dintre toate cele cu care a început să ne obișnuiască. O imbecilitate atît de mare incît, orgoliosul, vanitosul, trufașul Iohannis a simțit nevoia să-și ceară (prin administrația prezidențială) scuze poporului român, aruncînd vina, desigur, asupra ministerului sănătății și INSP. Oare mintea lui a rămas înghețată în faza de proiect? Nu și-a dat seama (nici el și nici consilierii lui) că ceva nu se învîrte rotund?

https://www.activenews.ro/stiri/Iohannis-isi-cere-scuze-dupa-ce-a-prezentat-informatii-eronate-despre-calculul-pentru-scenariile-de-deschidere-a-scolii-si-da-vina-pe-ministrul-Sanatatii-162459

Cu ăștia va trebui să depășim pandemia. Klaus, Ludovic, Raluca, Nelu, Marcel cu cohortele de incompetenți, corupți și trădători care s-au aliniat în spatele lor sunt semn al iubirii lui Dumnezeu față de noi? Mie îmi par un blestem revărsat asupra acestui popor nu naiv ci imbecilizat, inconștient, nepăsător față de viitorul țării.

x

Haideți acum să vă spun cum văd eu lucrurile, așa cum am înțeles din ce am citit sau auzit (dacă greșesc, rog să fiu corectat).

Au existat persoane care prezentau simptomele covidului – aceștia au fost internați în spitale rezervate pentru ei.

Au existat persoane care nu prezentau simptome (așa numiții asimptomatici) care însă au fost depistați cu virusul în urma testării – au fost și ei internați.

Și ajungem la un aspect esențial – testele. Cît de eficiente sunt? Cîtă încredere putem avea în ele?

În episodul IX am scris:

Plec de la un fapt concret. In ziua de 10 iulie meciul de fotbal Viitorul Constanta – Academica Clinceni s-a aminat intrucit 6 jucatori de la Viitorul iesisera pozitiv la testul covid. Analizele au fost repetate a doua zi, si la toti au iesit bine! Cita incredere se poate avea in aceste teste?”

Tot din lumea fotbalului. La CFR Cluj, testele au dat bolnav aproape întreg lotul, iar la altă clinică au ieșit toți sănătoși. Coducerea clubului s-a enervat:

https://www.activenews.ro/stiri/CFR-Cluj-vrea-sa-dea-in-judecata-clinica-unde-a-facut-testele-fals-pozitive-la-covid-19.-Clubul-acuza-ca-a-avut-de-suferit-de-pe-urma-erorii-medicale-atat-din-punct-de-vedere-financiar-cat-si-emotional-162391

După aceată năsărîmbă, Nelu Tătaru a trebuit să recunoască:

https://www.activenews.ro/stiri/Dupa-cele-23-de-teste-%E2%80%9Efals-pozitive-de-la-CFR-Cluj-Nelu-Tataru-recunoaste-Da-exista-teste-fals-pozitive-fals-negative.-Rezultatul-unui-test-tine-foarte-mult-de-aparat-de-reactivi-de-partea-umana-162400

Tanzanienii au făcut un test, al… testului. L-au încercat pe o capră, pe o pasăre și pe un fruct pawpaw – testele au ieșit pozitiv!

https://www.profit.ro/stiri/social/video-totusi-cat-de-credibile-sunt-testele-pentru-coronavirus-in-tanzania-o-capra-un-fruct-pawpaw-si-o-pasare-kware-ar-fi-fost-testate-pozitiv-cu-covid-19-19356802

Vă mai dau un șir de link-uri, să vă lămuriți:

https://karensmithdotblog.wordpress.com/2020/07/22/cate-rezultate-false-dau-testele-covid/

https://www.activenews.ro/externe/FBI-atrage-atentia-asupra-testelor-COVID-19-contrafacute-162168

https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/07/28/grav-de-tot-testarile-covid-din-romania-sunt-un-dezastru-toti-bolnavii-erau-de-fapt-sanatosi/

https://karensmithdotblog.wordpress.com/2020/08/05/dr-judy-mikovits-critica-testele-covid-dau-80-fals-pozitiv/

O turistă româncă plecată în concediu a fost testată la intrarea în Grecia – testul a ieșit pozitiv și a fost pusă să se întoarcă în țară. În țară a repetat testul – a ieșit negativ. Cine a greșit? Bani cheltuiți degeaba, oboseala unui drum inutil, nervi consumați – nu răspunde nimeni pentru necazurile unui om.

Poate că pe unii v-au amuzat diferite întîmplări dintre cele relatate mai sus. Dar o să vă spun un punct de vedere care ar trebui să vă înghețe rîsul.

Asimptomaticii testați pozitiv, care în realitate nu aveau virusul, au fost internați în saloane în care se aflau persoane infectate, de la care au luat virusul. Covid îi ucide pe cei bătrîni, în special, dar și pe toți cei suferinzi de boli cronice în general. Și au murit, fiindcă au fost internați cu forța!

https://karensmithdotblog.wordpress.com/2020/07/26/numar-record-de-bolnavi-cu-covid-19-la-terapie-intensiva-dintre-cei-ajunsi-la-ati-jumatate-mor/

La aceștia, al căror număr nu poate fi cunoscut, se adaugă cei despre care am mai scris și care ar putea fi identificați, cei care au murit cu zile întrucît în spitalele rezervate pentru „covizi”, nu au fost primiți pentru a fi operați de urgență, îngrijiți, tratați. Și se mai adaugă cei care nu au beneficiat de nici o atenție pînă cînd nu venea rezultatul testului – pînă să vină, mulți au murit. Și aceștia pot fi identificați.

Niște nemernici, incompetenți, corupți. Iohannis și-a încolonat în urma sa un batalion de criminali, autorii unui genocid – un genocid săvîrșit asupra bătrînilor „dragii mei români”.

Ajunge pentru azi.

Dan Cristian Ionescu