„De ce m-ați băgat la închisoare 30 de zile bey Securiștilor de la Facebook: nu eu sunt criminalul!”
Mesaje primite
x

Ion Coja site
18:34 (acum 19 minute)
către eu

De la: Vasile Anton Ieșeanu
Subiect: De ce m-ați băgat la închisoare 30 de zile bey Securiștilor de la Facebook: nu eu sunt criminalul!

Textul mesajului:
Nu eu am vândut copii români, nu eu am ars copii români. Adevăratul criminal este cel care a profitat de tragedia de la Colectiv! Căci, este știut și dovedit de experiența istorică și politică, clar și distinct cum ar spune Descartes, că, acela care profită de pe urma unei crime sau a unei tragedii, acela este criminalul care a regizat crima sau tragedia. Un asasinat în masă premeditat, mascat într-un accident provocat din „neglijența” patronilor și de focul de artificii. Corupția ucide! Crima perfectă mascată într-un accident stupid. Și eu am trăit experiența unui foc similar cu un număr imens de oameni, copii, tineri și bătrâni, la un cinema sătesc unde rula filmul „Albă ca zăpada”. Accidentul a fost provocat de operator, care aflat sub influența alcoolului, a vărsat benzina din butoi când a scos să alimenteze motorul care producea energie electrică. Pe-atunci nu era lumină electrică la sate și pentru rularea filmelor se foloseau motorașe care produceau energie electrică. Butoiul cu benzină se afla în ante-camera sălii de cinema și cum în ante-cameră nu avea bec, idiotul a aprins un chibrit să vadă câtă benzină a vărsat. Imediat benzina s-a aprins de la vaporii emanați în aer. Nimeni nu a murit. Singurul care a suferit arsuri a fost tatăl meu, care aflându-se în ultimele rânduri ale sălii de cinema care comunica printr-o ușă , atunci fiind deschisă a sărit împreună cu unchiul, fratele mamei mele, să scoată butoiul cu benzină afară să explodeze. Trecând prin foc a călcat într-o mică baltă de benzină și i-a luat pantoful foc. Până să-l scoată din picior i-a ars pielea de pe laba piciorului. O vară întreagă a stat la pat.
Eram copil, mă aflam în față aproape de ecran. Ușa de la intrare ieșire îngustă era blocată de panica oamenilor disperați. Eu, copil fiind, am ieșit pe fereastră, strecurându-mă printre gratiile de fier. Cum focul în cazul a fost declanșat de accidentul provocat de neglijența operatorului alcoolic nu a avut, deși ar fi putut avea efecte tragice, dacă cineva ar fi avut intenții criminale. La Colectiv, „accidentul” aproape similar a provocat moartea a 64 tineri. Vor spune unii că materialele de la Colectiv…erau inflamabile. Texte și pretexte se găsesc pentru a ascunde adevărul și a acoperi marea mârșăvie de sorginte nazistă. Nu mă credeți?! Vizionați filmul lui „Z” al regizorului grec Costas Gavras și o să rămâneți șocați dacă faceți un exercițiu de logică analogică a dreptei noastre politice și complicitățile dreptei politice din acest film, recte ai capilor instituțiilor de forță – poliție, jandarmerie, servicii secrete, procurori cu lumea interlopă, recte la noi cu rețelele de crimă organizată. „Imposibilitatea” de a vota a diasporei noastre, demonstrațiile de forță pentru demolarea guvernului Dăncilă din 10 august 2018, de către așa numiții demonstranți „pașnici”, toate puse sub lup analizei denunță complicitățile în sprijinul lui Johannis și al „partidului meu”, cum se exprimă în limbajul lui de dictator nazist.
Nu exclud mâna nevăzută a BND-ului. Nemții au o predilecție de a da foc oamenilor și asta induc în inconștientul colectiv path dependence cum spun englezii – dependență de calea aleasă. Citiți romanul lui Lion Feuchtwanger – Ducesa slută – Margareta Maulttasch și veți afla cum nemții au dat foc evreilor și au ars de vii în evul mediu și cum au repetat scenariu la o scară apocaliptică în cel de-a doilea război mondial în lagărele lor naziste. Această path dependence a nemților de a de oamenii de vii îmi crește gradul de credibilitate în cazul tragediei de la Colectiv de la posibil la plauzibil, ba aș merge până la probabil. Ce extraordinară mască accidentul pentru manipulare opiniei publice. Fără îndoială că pentru marea masă mai credibil a fost adevărul accidentului, decât adevărul crimei. Dar cum pe dosarul Colectiv, nefinalizat, s-a așternut cenușa victimelor. Nouă nu ne rămâne decât să intuim grozăvia și sadismul criminalilor care au pus în scenă indicațiile regizorului de la Cotroceni. Pe dosarul Colectiv s-a pus batista pe țambal și pentru ca marele public să nu afle despre complicitatea instituțiilor de stat române în acest genocid de stat premeditat. Nu mă credeți?! Vizionați filmul lui „Z” al regizorului grec Costas Gavras și o să rămâneți șocați dacă faceți un exercițiu de logică analogică a dreptei noastre politice și complicitățile dreptei politice din acest film, recte ai capilor instituțiilor de forță – poliție, jandarmerie, servicii secrete, procurori cu lumea interlopă, recte la noi cu rețelele de crimă organizată. „Imposibilitatea” de a vota a diasporei noastre, demonstrațiile de forță pentru demolarea guvernului Dăncilă, din 10 august 2018, de către așa numiții demonstranți „pașnici”, toate puse sub lup analizei denunță complicitățile capilor instituțiilor de forță (SRI, Poliție, Jandarmerie, DNA, DIICOT) cu rețele de crimă organizată, de prostituție și de pedofili în sprijinul lui Johannis și al „partidului meu”, cum se exprimă în limbajul lui acest dictator cu manifestări evidente de sorginte nazistă.
Treizeci de zile de blocaj – să nu pot posta, să nu pot comunica pe Messenger cu niciunul din prietenii mei, să nu le pot răspunde la mesaje! Și pentru ce m-ați blocat și izolat pe internet? Pentru că am spus un adevăr crud și crunt despre România și români.
Vă înțeleg că executați niște ordine,dar de ce trebuie să fiți într-atât de obedienți și slugarnici – slugilor privilegiate ale Germaniei și Austriei – Johannis PNL. Nu aveți și voi un mic sentiment patriotic. Nu aveți un pic de sentiment românesc. Chiar într-atât de obedienți sunteți ticăloșilor care au pus mâna pe putere în România cu sprijinul multinaționalelor ? Cu ce firimituri v-au ademenit și v-au determinat să mă executați orbește? Îmi spuneți că așa a decis algoritmul vostru a decis. Utilizăm fie algoritmi, fie o echipă de analiză pentru a șterge cât mai rapid orice conținut care nu respectă standardele noastre.
Să i-o spuneți Mutului de la Cotroceni minciuna asta ! Mai degrabă m-au turnat trollii de pe Facebook ( activiștii neomarxiști cu salarii dublate de Johannis în plină pandemie Covid -19 din banii SRI-ul necontabilizați) , să depisteze autorii naționaliști nealiniați la Patul lui Procust al ciumei ideologice neo-marxiste „Political Correctness”.
Evident când vreți să pedepsiți la ordin, nu știu al cui? , al lui Helvig? , al generalului de la STS sau al ambasadorului Germaniei?!, pe un autor naționalist, se găsesc rapid texte și pretexte.
Treizeci de zile de suspendare pentru acest articol?!… Ca pe un criminal? Sunt consternat și revoltat. Am să mă înscriu și eu la hackerii Anonymus – să vă dau în muie în bot, nemernicilor!
La muncă sclavilor români, nu la întins mâna!
Moto: Când oare vor cugeta și vor înțelege românii că la cârmuirea statului român, răspunzând tradiției, cea mai bună cârmuire este a unui român și nu a unui străin?!…
Al dracului nemții, la ei în Germania, nu e Covid -19 și nici nu le e teamă că românii care sunt aduși pe plantațiile lor, la fel negrii din Africa pe plantațiile de bumbac din America, îi vor infecta cu Coronavirus. Și ce dacă vor muri români de Coronavirus! Alți sclavi români le vor lua locul. Sunt prea mulți latini pe glob ( observați bine că latinii au fost cei mai infectați). Biciul și zăhărelul; biciul e la slugile nemților din România care dau ordonanțe scot armata, poliție, jandarmii în stradă – „stați în case!” Cum au ajuns autocarele cu sclavi de plantații la Cluj, întrebați-l pe Ludovic Orban , vechilul plantațiilor germane. Sclavii români vor muri fericiți cu zăhărelul ( euroii ) în mână, primiți de la nemți. Nemții nici măcar nu vor lua contact cu sclavii români să se infecteze – au alți vechili pentru moșiile lor. Acum nu se mai practică munca forțată ca în lagărele naziste cu automatul și cizma sau în gulagurile sovietice cu cizma și nanganul în ceafă sau în România la Canalul Dunăre- Marea Neagră unde i-au reeducat pe intelectualii români refractari cu securiștii în spate . Acum biciul – la Johannis – Orban -PNL și zăhărelul( eroii) la nemți . Ce oameni buni sunt nemții!
Munciți dragi români pentru Germania, nu pentru România! Slăviți-l pe Johannis că v-a oferit un loc de muncă la boierii germani. Că doar de aceea v-ați ales un președinte neamț la cârma țării și un guvern Orban marioneta , pentru slujirea și îmbogățirea celui de-al patrulea Reich.

Facebook: „Deoarece postarea ta încalcă Standardele comunității privind limbajul care incită la ură și inducerea unor sentimente de inferioritate, nimeni altcineva nu poate vedea postarea.”

Ce vorbiți berbecilor de la Facebook?! Textul meu este confirmat de plecările în masă ale românilor să muncească pe plantații ca sclavi la chiaburii germani.
Textul meu este confirmat de plecările în masă ale românilor să muncească pe plantații ca sclavi la chiaburii germani și de alți autori români Și de ce m-ați blocat doar pe mine dacă susțineți că aveți un „algoritm” care depistează rebelii? De ce „algoritmul” vostru nu a depistat-o și pe această doamnă? Sau „algoritmul” pe care mi-l băgați în ochi de fapt îi maschează pe trolii sponsorizați de SRI.
Răzvan Savaliuc jurnalist Lumea justiției: „Vezi Johannis că potrivit Constituției nu ai dreptul decât să declari starea de urgență, ca atare, fără să ai niciun drept legal să tai drepturile si libertățile fundamentale ale oamenilor. România nu e un lagăr de concentrare. Ne spui ca dacă vom merge la Biserica în noaptea de Înviere sa luam lumina ca “vom avea după Sărbători înmormântări”? Mai omule, tu îți vezi bârna din ochi înainte să vezi paiul din ochiul altuia?
Tu vii sa ne sperii cu “înmormântări”?
Tu, care ai semnat pe șest acorduri cu state străine să trimiți in plină stare de urgență zeci de mii de români la muncă în Germania, ca sclavi pe plantație! Nu îți mai era frica de “înmormântări” când zeci de mii de români s-au înghesuit în avioane, ca sardelele, că se infectează între ei și riscă să ajungă pe paturile de spital… te-a durut în cot că românii cărora le mori, chipurile, de grija, pot ajunge sa fie “înmormântați”, căci tu nu aveai în cap decât cum să-i culegi sparanghelul lui Merkel. Fariseule! Cât timp ne mai consideri pe toți un popor de proști? ( Sursa: https://www.luju.ro/ Răzvan Savaliuc – Johannis, o să te bată Bunul Dumnezeu! Cu sparanghelul)
Dorina Boboutanu: „ nu e bine,domnul chestor,nu e bine…zik
Toate țările se gândesc la binele lor, România se gândește la binele nemților
Două treimi din muncitorii sezonieri din Germania sunt români… În timp ce românii sunt îndemnați să rămână acasă, să evite deplasările, Guvernul Orban a lăsat totuși o portiță liberă pentru o parte dintre conaționali, cei care vor să meargă la muncă sezonieră în Germania. Cu alte cuvinte, la noi nu poți lucra, pentru că ori nu esti lăsat de ordonanța militară, ori nu ai unde, ținând cont că numai până acum peste 1 milion de firme și-au suspendat activitatea, dar poți deveni ”sclav” pentru străini. Pentru a le întinde o mână de ajutor nemților, guvernanții au uitat că măsurile de distanțare socială trebuie respectate de toată lumea, nu doar de unii. Astfel, am văzut cu toții îmbulzeaza de la aeroportul din Cluj. Partea proastă este că se întâmpla asta și în alte aeroporturi din țară.”

George Simion: „Spuneți românilor adevărul! Nu doar de la Cluj-Napoca se zboară către Germania dar din toate aeroporturile, fără nicio măsură de protecție! Noi? Închiși în case, prostiți prin televiziuni, vânduți la bucată ca forță de muncă ieftină.
Normal că oamenii se înghesuie să plece în Germania când toată economia României este blocată, când în piețe bate vântul iar agricultorii sunt obligați să îşi arunce produsele fiindcă nu au cui să le vândă. Normal că oamenii pleacă atunci când România nu le oferă opțiuni pentru supraviețuire iar Guvernul nostru este mai preocupat de soarta agriculturii din alte state decât de situația dramatică a economiei României! Sunt la Sibiu acuma apoi merg la Sebeș pentru a vedea furturile din păduri la Fabricile Kronospan și Sweighofer. Distribuiți acest clip și veniți și voi sa luptați alături de noi!
Roxana Ionescu „Tot prin ACORD GUVERNAMENTAL,operațiunea TRENUL pentru 12 000 de îngrijitoare bătrâni,în Austria.”
A fost suficient ca ambasadorul Germaniei să solicite premierului Ludovic Orban sclavi pentru a recolta sparanghelul de pe plantațiile germanilor și toate ordonanțele s-au anulat și carantinele s-au anulat și toate filtrele de poliție jandarmi n-au mai filtrat și sclavii români în masă au plecat, fără măști și fără distanța impusă de pandemie și infecția cu Sars-Cov2. Ce contează dacă se infectează sclavii și mor pe plantațiile cu sparanghel ale nemților!…
ACEASTA E SOLIDARITATEA EUROPEANĂ? ATUNCI, NU-I MAI BINE ROMEXIT?!…
Mihai Gâdea, joi, la Antena 3: „Autoritățile, ordonanțele militare, medicii, experții, presa încearcă să îi convingă pe toți, pe bună dreptate, că una dintre cheile învingerii acestei epidemii este să stăm la distanță unii de alții.E dureros. În momentul în care iubești pe cineva vrei să-l ții în brațe, vrei să dai mâna cu el.Dacă îl iubești în aceste zile îl ții la doi metri distanță. Ce s-a întâmplat astăzi la Cluj, acolo unde un aeroport întreg era ticsit, 12 avioane au plecat către Germania cu oameni care se duceau la muncă, e stupefiant.Acolo pare și o bătălie politică între cei care sunt la Cluj în această chestiune. Pe mine mă interesează în aceste zile mai puțin spre deloc bătăliile politice. Ce vedem noi aici este o indolență pe care în felul ăsta nu am văzut-o nici măcar la Suceava. (…) Este demonstrația că în momentul în care există niște interese în spate, în momentul în care există niște firme foarte interesate să ia oamenii din România și să îi ducă în Germania la muncă, și acele interese sunt complexe …trebuie să aflăm complexitatea lor” Ce spun românii plecaţi la cules sparanghel în Germania: „Aici munceşti şi pleci acasă cu o grămadă de bani“ 14 aprilie 2020. sursa adev.ro/q8s5tq. De bună seamă românii câștigă o grămadă de bani în Germania în raport cu cât câștigă în România 70 de lei/ zi.
De unde au fermierii germani bani să-i plătească pe români, în plină pandemie Coronavirus, cu 3000 până la 5000 de euro, cum scrie o revistă online aliniată ideologic Patului lui Procust , ca să le recolteze sparanghelul? Păi din subvențiile grase primite de la statul german. Doar nu credeți că din banii lor.
Și statul german de unde are atâta bănet să subvenționeze agricultura fermierilor germani? Păi de la corporațiile lor care jefuiesc România și care nu dau un sfanț statului român.
Când liderul PSD Liviu Dragnea a cerut un minim de decență – ca aceste corporații să dea și statului român o mică taxă din uriașul profit pe care îl fac, ce-au făcut slugile puterii obediente Germaniei, ca și voi slugoi ai Facebook, fii și fiice ai SRI-știlor, procurorilor și judecătorilor și ai presei cumpărate, l-ați stigmatizat ca hoț, autoritar, dictator și pe baza unui dosar nu doar măsluit ci și ridicol – instigare la angajarea a două fete la partid, l-ați arestat.
Și nimeni din România nu mai are acum curajul și adevărații criminali fac ce vor, au ordonanțe militare după ordonanțe, ne țin izolați în case în vreme ce românii din județele cu carantină „roșii” în plină pandemie pleacă la muncă pe plantațiile cu sparanghel ale fermierilor germani.
Serban Nicolae: Johannis, Orban, Vela și acoliții lor aplică o carantină bizară și ridicolă în urma căreia zonele cu cele mai mari restricții se dovedesc cel mai puțin pregătite. Suceava, Cluj-Napoca, Sibiu sunt surse și porți pentru fluxul de români care pleacă la muncă spre zonele roșii ale epidemiei COVID-19 din vestul Europei.”
Deci pe sclavii români care au plecat în valuri de pe aeroporturile din Suceava, Cluj, Sibiu , Iași, să-i slujească pe germani și austrieci, care îi plătesc cu sume colosale din banii jefuiți de corporațiile lor de la români nu-i „afectează” molima asta inventată de geneticieni să omoare „natural” oamenii, mai cu seamă pe săraci. Nu-i oare strigător la cer?
De ce nu primesc și fermierii români subvenții colosale, cum primesc cei germani, ca românii să muncească aici în țară lor și nu pe plantațiile germanilor? Păi de unde să primească dacă corporațiile lor au venit aici la jaf, nu să ajute să prospere românii, iar marionetele lor se află la butoanele puterii , ca să le protejeze jaful, nu pe români. Cunoașteți experimentului lui Stalin cu găina jumulită?… După ce a jumulit-o de vie, Stalin i-a oferit firimituri. Și găina, sângerând, dar fericită că i-a oferit firimituri, a ciugulit din palma lui.
Asta suntem noi românii, niște găini jumulite care mâncăm firimiturile de la cei care ne-au jumulit. Și-acum vă întreb de ce m-ați blocat 30 de zile pe Facebook ca pe un criminal, când adevărații criminali sunt acum la butoanele puterii în România?!…


Acest email a fost trimis prin formularul de contact de pe Ion Coja (https://ioncoja.ro/contact/)