caroline gunderode
683 aprobate
google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
Gheorghe Piperea este un sorbonnard incult : GHITSA, LASA RABULISTICA TA CU NAZISTII, CA TE RAD SI CURCILE DE LA MOSIE !!!

Sorbona la care a studiat Ghitsa al nostru, era si este bolshevizata pana in hau : de unde urechiatul genial, vede numai nazisme in tot si in toate, uitand de SINDROMUL INSECTELOR ASIATICE, cu dispretul tortionarilor in masa, si sadicilor standard , dovedite in culturile asiatice – inclusiv in bolsevism , care este produs asiatic .

Hitler nu a folosit niciodata „ratingul” ce l-ati vazut executat de chinezi in timpul plandemiei .

Lagarele de concentrare ale lui Hitler trebuiesc studiate in libertate , in fata televizoarelor, nu ca la „procesul” de la Nurnberg, cu PRIZONIERI SI MARTORI TORTURATI CA SA MARTURISEASCA MINCIUNILE INVINGATORILOR !

„Despagubirile” de razboi „acordate pana si „nepotilor” celor concentrati in lagare, ad infinitum, nu au existat in toata istoria omenirii, date la atatia ani dupa razboi – o arata Ernst Nolte si toti istoricii seriosi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Urechiatului genial, Ghitsa Piperea, dupa care ma dau in vant, cel mai adesea, cand discuta legea de azi in Romania si in lume, ii lipseste limba germana – o declara singur – si ii lipseste un fundal solid de literatura revizionista, romana, germana, franceza si engleza – ca sa scape de infantilismele ridicole in care denumeste CHINEZOII CRIMINALI : „NAZISTI ”

MA FACE SA MA ROSTOGOLESC DE RAS !

DECI NU DOAR URECHILE LUI SUNT O COMEDIE GENIALA, CU CARE NE DEPASESTE PRECIS, LA CAPITOLUL AUZ SUPERIOR, SI PE MINE SI PE TINE !

GHITSA, STUDIAZA-L PE HITLER STIINTIFIC, CA VECTOR ISTORIC , NU CA UN BOLSHEVIC ASIATIC CA AIA CARE TIN AZI SORBONA SUB RABULISTICA ASIATICA !