Mihai
298 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.122

 

Cea mai mare știre de la care vor să ne distragă atenția Deep State cu mascarada satanica din Israel si genocidul din Palestina este sfârșitul sclaviei datoriilor babiloniene și implozia
CORPORAȚIEI STATELE UNITE ALE AMERICII.

În timp ce mass-media corporativă a încercat să distragă atenția tuturor asupra Israelului, CORPORATIA SUA a anunțat că a înregistrat un deficit de 1,695 trilioane de dolari, în creștere cu aproximativ 320 de miliarde de dolari, în anul fiscal care s-a încheiat pe 30 septembrie. Investitorii din afara SUA fac dumping trezoreriei americane, chiar dacă Corporația oferă plăți de dobânzi pentru obligațiuni nedorite de peste 5%.
Același lucru se întâmplă și cu băncile care au fost forțate să închidă peste 2000 de sucursale în ultimul an. Acest ritm se accelerează acum rapid. Adevărul este că băncile mari care dețin Consiliul Rezervei Federale sunt acum în faliment, la fel ca și FRB însuși. Un expert explică de ce băncile sunt escroci care i-au păcălit pe oameni să le vândă contracte de sclavie cu datorii deghizate în împrumuturi. Banii pe care FRB i-a creat prin înrobirea oamenilor au mers la un cazinou gigant unde fiecare dolar susținut de un contract de sclavie al datoriilor a fost transformat într-o mie de dolari de „derivate”.
Acest lucru a transformat SUA într-o gaură a iadului din lumea a treia.
Sistemul financiar chinez planifică pentru pentru a-și consolida propria țară. Sistemul financiar al Chinei va continua să… servească economia reală…, împrumuturile care au susținut sectorul de producție s-au extins cu 38,2 la sută de la an la an, în timp ce… împrumuturile acordate companiilor de tehnologie mici și mijlocii au crescut cu 22,6 la sută de la an la an. Se vor depune mai multe eforturi pentru a crește oferta financiară în… producția avansată, industriile emergente strategice și întreprinderile din știință și tehnologie… pentru a accelera dezvoltarea unui sistem industrial modern. China se laudă ca: „Peste 150 de țări și peste 30 de organizații internaționale au semnat acorduri de cooperare Belt and Road” care au investit 1 trilion de dolari pentru peste 3000 de proiecte care au creat 420.000 de locuri de muncă, au scos 40 de milioane de oameni din sărăcie și se preconizează că vor crește PIB-ul mondial cu 7,1 trilioane de dolari pe an.
Chiar și talibanii s-au înscris acum pentru inițiativa BRI, arătând că China a câștigat războiul afgan fără să tragă un singur glonț. „Avem tot ce au nevoie, cum ar fi litiu, cupru și fier. Afganistanul este acum, mai mult ca niciodată, pregătit pentru investiții”, a declarat ministrul afgan al Comerțului în exercițiu, Haji Nooruddin Azizi. Acum California vrea să se separe de SUA și să se alăture Chinei. Guvernatorul Gavin Newsom tocmai a mers luni în China, spunând că fiind două dintre cele mai mari economii din lume, parteneriatul nostru este esențial pentru a asigura acțiunile climatice pentru comunitățile noastre și nu numai… Lucrarea noastră de decenii împreună dovedește ceea ce putem realiza împreună – curățarea aerului, accelerarea tranziției către vehicule electrice, protejarea oamenilor de vreme extremă și conservarea pământurilor și oceanelor.”