nicu pîrîu
65 aprobate
gravatar.com/nicupiriux
nicu.piriu@gmail.com
78.96.83.68
Sfârșitul Ocultei Globale sataniste este aproape

Este acum evident pentru toți oamenii inteligenți că asistăm pe plan global la o ofensivă ce se vrea decisivă a structurilor sataniste de factură masonică ce uneltesc de sute de ani pentru a obține controlul total al omenirii. Așa-zisa „pandemie” este un atac „sub steag fals” prin care de data aceasta Oculta dorește să prostească întreaga planetă. La o scară mai mică au făcut-o de nenumărate ori prin intermediul politicienilor vânduți, a grupărilor paramilitare și a presei aservite.

În această conjunctură generală orientarea spre Bine și Bun Simț este mai dificil să vină în mod concret de la nivelul poporului. Pentru că populația a fost paralizată efectiv prin intermediul carantinei aberante și a știrilor fals-panicarde difuzate de presa centrală. Sataniștii care conduc din umbră majoritatea guvernelor lumii se folosesc în contextul „pandemiei” de câteva pârghii principale pentru a-și exercita controlul:

1. Forurile de așa-ziși „specialiști” în domeniul medical le aparțin. Un exemplu clar este Organizația Mondială a Sănătății, actualmente condusă informal de Bill Gates. Un exemplu din România este penibilul Streinu-Cercel, „marele expert” virusolog, în realitate un instrument al mega-corporației criminale Big Pharma;

2. Prin algoritmul artificial creat „problemă-reacție-soluție” Guvernul masonic Mondial din umbră a impus deja legi dictatoriale pe care populația nu le poate contesta. Este legea „pumnului în gură”. Orice opinie diferită devine pe zi ce trece interzisă. Protestele sunt mult mai dificile, iar cenzura internetului a intrat într-o fază mult mai agresivă.

3. Ca rod al efortului de inginerie socială și intoxicare a populației (fizic și mental), o mare parte a oamenilor au coborât la un nivel intelectual deplorabil. Sunt extrem de ușor de manipulat, nu mai sunt capabili de o gândire critică sau să realizeze conexiuni inteligente care să îi conducă la o perspectivă de ansamblu. De aceea este greu de atins o „masă critică” pe baza căreia populația să se ridice spre revoltă.

Din fericire există și un ajutor providențial, pe care maleficii „Iluminați” nu îl pot opri. Trasformarea societății poate veni de sus în jos, dar dacă și numai dacă măcar o semnificativă parte a populației se trezește din somnul rațiunii. Este de asemenea imperios necesară o trezire spirituală, pe baza căreia să aspirăm din toată inima să fim ajutați. Să ne gândim puțin mai atent: de ce urăște atât de mult Oculta Satanică spiritualitatea autentică? De ce vrea să distrugă creștinismul, morala sănătoasă și bunul simț? Pentru că știe că oamenii pot fi controlați doar dacă nu mai au contact sufletul lor și mai ales cu Dumnezeu. Și că dacă oamenii ies din hipnoza perversă indusă constant de mass-media (deja satanizată) atunci vrăjitoria malefică se rupe. Cabaliștii sunt conștienți că dacă oamenii își folosesc liberul arbitru și îl apelează pe Dumnezeu atunci Întunericul va dispare instantaneu risipit de Puterea invincibilă a Luminii.

Așa cum a fost și profețit, iată că Fiara a apărut în plină vedere. Numărul malefic 666 se referă exact la tehnologiile prin care sataniști ca Bill Gates, Rockefeller, Rothschild, Clinton sau Soros vor să supună lumea prin vaccinare cu nanocipuri, rețeaua dublă 5G (cu circuite la sol și în spațiu), camere de supraveghere omniprezente, internetul lucrurilor, „orașe inteligente” (construite special pentru a furniza controlul total al cetățenilor), etc.

Dar Fiara va fi învinsă. Mai devreme sau mai târziu, în funcție de cât de mare este credința și aspirația noastră. Dumnezeu nu va lăsa lumea să piară. Iar ajutorul divin deja a început să se manifeste. Cabala masonică va fi spulberată exact din vârful piramidei. Există numeroase indicii concrete că destructurarea va începe în Statele Unite, țara unde cabaliștii au înființat cele mai mari sedii prin care plănuiau să instituie și să coordoneze „Noua Ordine Mondială”.

În pofida unui comportament ce a apărut adeseori ca fiind contradictoriu, Donald Trump se dovedește tot mai mult a fi un adversar redutabil al caracatiței Deep State, ale cărei tentacule sunt întinse în întreaga lume. În această luptă președintele Trump nu este singur, ci este ajutat de servicii puternice de informații și de departamente ale armatei. Însă aceste forțe, din motive ușor de înțeles, nu trebuie încă să se arate public. Un argument concludent al existenței acestor forțe și a activității lor îl reprezintă mesajele extraordinar de complexe și vizionare transmise de gruparea Q. Un singur om nu ar fi putut programa evenimente atât de precise așa cum au fost ele anticipat anunțate de postările respective, care apar sistematic în momente-cheie de mai mult de trei ani. Există multe alte indicii că Donald Trump nu este din același aluat cu predecesorii săi la Casa Albă. Să avem în vedere că a spus clar că „pandemia” e un hoax, a retras finantarea OMS, a declarat că e împotriva vaccinării, că încălzirea globală este o farsă, a început să nationalizeze FED, că Hillary trebuie arestată, a destituit zeci de agenți ai Deep State din administrația SUA, că presa mainstream distribuie din greu fake news… Dar cel mai important este că nu a mai angrenat SUA în niciun conflict major în ultimii patru ani.

Așadar, cine va face următorul pas în această luptă?

Va îndrăzni Cabala masonică să treacă la impunerea efectivă a vaccinării obligatorii a întregii populații mondiale? Greu de crezut! Pentru că întreaga lor falsă realitate se năruie sub potopul minciunilor demascate: falsificarea numărului de victime, spitale goale ce erau declarate la știri ca gemând de infectați, nesimțirea de a avansa tehnologia 5G fără niciun studiu oficial privind riscurile pentru sănătate și multe altele… În aceste condiții nici măcar masele largi de populație (așa manipulate cum sunt) nu pot fi suficient prostite și ca urmare o astfel de mutare ar fi catastrofală pentru planul ocult.

Pasul alianței care îl sprijină pe Trump este însă mult mai logic și mai probabil. Iar acest pas va consta fără îndoială în declanșarea unei campanii concertate de arestări a capilor rețelei cabaliste. Arestările trebuie să fie simultane și ne-anunțate pentru a nu putea fi contracarate. De aceea, nu vă așteptați la previzionări exacte. Însă putem fi siguri că aceste arestări vor avea loc pentru că situația (nu doar din SUA, ci din întreaga lume) a ajuns ireconciliabilă. Pe de o parte Oculta nu își mai poate ascunde planurile criminale în fața unei părți crescânde (și tot mai nervoasă!) a opiniei publice și de aceea este grăbită să forțeze Dictatura Globală. Pe de cealaltă parte, Trump și Alianța sunt realmente obligați de situație să declanșeze arestările știind foarte bine că altfel vor fi linșați fără milă de sataniștii care, așa cum ei înșiși o mărturisesc, „nu uită și nu iartă”.

Balanța a început să se încline tot mai tare spre iminența arestărilor. Ceasul ticăie!

Calistrat M. ATUDOREI

sursa:

Aprobă