Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc
militarupetruvoda@yahoo.com
86.124.120.154
Orice român poate iniția o acțiune penală împotriva lui Traian Băsescu, nu numai autoritățile invocate de inamicul sistemului. Problema este că, în cazul de față nu sunt probe. Un discurs de-al lui Traian Băsescu nu are consecințe, în calitatea sa de europarlamentar. Băsescu face valuri într-un pahar cu apă, crezând că este pe mare. Dacă se va trece la acțiuni concrete de susținere a Ucrainei, băieții șmecheri o vor face cu acoperire. Ca și în cazul semnării Tratatului prostesc din 2 iunie 1997 când președintele Emil Constantinescu a semnat un acord de trădare națională cu Ucraina. Băieții s-au acoperit cu ratificarea Tratatului de trădare prin Parlament și au scăpat. Oricum, cine va îndrăzni să susțină militar sau în alt fel Ucraina, fără să repună în discuție adjudeacrea teritoriilor românești din componența Ucrainei, va trebui judecat ca trădător de țară. Lasă că și Ion Antonescu a plecat la război alături de Hitler fără să semneze un acord militar prealabil. A implicat sute de mii de soldați români într-o aventură nazisto-sovietică.
Aurel Preda a spus : „În speranta unor avantaje ipotetice: admiterea României în N.A.T.O. Bucurestiul a cedat Ucrainei nordul Bucovinei, Herta, sudul Basarabiei si Insula Serpilor. Principalul artizan al acestei monstruozitati a fost Adrian Severin, dupa numele lui adevarat Skvosnik. Domnul Skvosnik cunoaste bine interesele poporului român si este la fel de îngrijorat acum, ca si în trecut, la fel ca de cantitatea excesiva a hidrogenului din apa. Moscova va ataca sigur Ucraina pentru Crimeea, fie la Haga, fie pe cale militara. Rusii ne ironizeaza ca nu putem sa rezolvam cu Ucraina o insulita cât Parcul Cismigiu, dar vrem sa pacificam Marea Neagra! Cu sovieticii am epuizat toate argumentele juridice în jurul Insulei Serpilor (Zmeinîi Ostrov). Pâna la urma, ne-au propus în 1978 sa facem „pa-palam”, adica „jumi-juma”. Noi nu am vrut fiindca era nedrept. Aceasta formatiune stâncoasa nu poate beneficia de platou continental decât de o jumatate de mila, pentru pescarii fanatici. Eu am fost pe Insula Serpilor în 1991 cu un elicopter sovietic. Pretindeau ei atunci ca au aparut insule noi cu porci mistreti. În realitate, acolo unde apa Marii este mica, erau plauri. Ucrainenii aduc apa cu vaporul de la Odesa si o toarna în bazine mari.”. (cf. http://www.ziaristionline.ro/2017/10/25/omagiu-unui-luptator-pentru-romania-aurel-preda-diplomatul-roman-care-a-scris-declaratia-de-independenta-a-republicii-moldova-un-semibasarabean-emil-constantinescu-si-un-evreu-originar-din-chisin/).

*
Nota redacției – Nu cred că a fost propriu zis o „vînzare”! Nemernicii ăștia doi au trădat dintr-un impuls personal, așa au simțit nevoia să ne lovească pe la spate, nu atât pentru un câștig ucrainean, cât din resentimente anti-românești. Satisfacția de a lovi în interesele noastre a fost răsplata lor. Indivizi anormali. Lepădături.