Cerere expresă adresată Comunității Evreiești din România

Incorect Politic
Ianuarie 4, 2021

Via IonCoja:

Pregătesc pentru tipar re-publicarea a două cărți: Transilvania – Invincibile Argumentum și Protocoalele Kogaionului. Prima, va vedea lumina tiparului la 30 de ani de la prima ediție și va beneficia de o înfățișare ușor schimbată, prin introducerea a câtorva comentarii noi. Nu scot niciun rând din prima versiune, ci adaug câteva pagini, marcate ca atare.

A doua carte, Protocoalele Kogaionului, apare fără nicio modificare. Am recitit-o și nu am avut de adus nici o modificare. Cu această ocazie am descoperit fapte și idei prezentate în carte, dar de care am uitat. Și rău am făcut!

Informația cea mai importantă de care am uitat se află la pagina 99, cap. 23 Avem dreptul la întreg adevărul despre Holocaust, și sună așa:

„o comisie de jurişti evrei a anchetat aceste asasinate. Actele produse de această comisie şi depuse la Comunitatea Evreiască nu au fost niciodată publicate, au fost mereu inaccesibile, ulterior au fost declarate dispărute.”

Așadar, după așa-zisa rebeliune legionară, comunitatea evreiască, care s-a declarat victima unui pogrom legionar, în modul cel mai firesc a instituit o comisie de juriști evrei care a anchetat vestitele asasinate, 120 de victime fiind inventariate printre evreii din București. În comentariile pe care eu, subsemnatul, le-am făcut pe marginea acelor evenimente, mi-am exprimat îndoiala față de versiunea oficială și am produs documente de arhivă care probează complicitatea evreiască, a evreilor comuniști mai ales, la desfășurarea evenimentelor, inclusiv la producerea victimelor, reale sau fictive. O făcătură realizată de Siguranța lui Cristescu și liderii evrei comuniști, în frunte cu Constantin David.

Evident, complicitatea evreiască la „pogromul” legionar a fost ținută în secret și pentru majoritatea evreilor de rând. Nu toți evreii au cunoscut mârșăvia la care s-au pretat liderii lor… Așa bănuiesc eu. Încât îmi pun întrebarea: care evrei au organizat comisia de juriști evrei menită să cerceteze evenimentele din timpul rebeliunii legionare? Erau evrei de bună credință, evrei „normali”, sau erau evrei care făceau parte din înscenarea criminală kominternistă?

Oricum, de la acea comisie s-au emis niște documente – de genul raport final de anchetă, care au fost depuse la Comunitatea Evreiască și depuse au rămas, nimeni nu le-a mai scos la lumină, să le ofere comentariului public. Ceea ce ne dă dreptul să ne adresăm Comunității Evreiești din România pentru a-i cere să dea publicității raportul comisiei amintite, și totodată să ne explice de ce acest  raport a fost ascuns și împiedicat să ajungă la cunoștința publicului larg.

Stimați concetățeni din conducerea Federației Comunităților Evreiești din România, consider că sunteți obligați să reacționați la textul de mai sus și să ieșiți în public cu rezultatele anchetei desfășurate de juriștii evrei în urmă cu 80 de ani! Nu aveți nici o scuză pentru tăinuirea acelor documente!

În așteptare,

Ion COJA