carolina gunderode
4 aprobate
carolina.gunderode@gmail.com
81.247.234.205

Cristescule, cum sa nu-si doreasca sa fie alaturi de noi daca basarabenii si moldovenii capata de lucru legal in Bruxelles – e plin de ei in biserici !!!- luandu-si cetatenia romana si se declara belgienilor drept romani? ! Pentru ca limba lor materna, desi interzisa , si defaimata de criminalii lingvistici adica de criminalii culturilor europene , drept „limba moldoveneasca „, ei o stiu din familie drept romaneasca nu drept “moldoveneasca” si aceasta constitutie dovada ca ei sunt romani , nu rusi si nu ucrainieni, in fata autoritatilor din Bucuresti sau din Chisinau care le elibereaza pasaportul roman acordandu-le cetatenia romana( atunci cand acesti emigranti de identitate romana, nu au bani sa se duca in Romania unde obtin pasaport mult mai usor si mai repede decat din Chisinau – in Romania dureaza cel mult un an, in Chisinau de la doi –trei ani in sus sau deloc)
Bisericile crestin – ortodoxe sunt pline de romani in Bruxelles cu romani care-si zic romani dupa ce au obtinut cetatenie romaneasca fara de care nu au dreptul sa lucreze in Belgia .
DECI ROMANII REVIN LA DREPTURILE LOR DE A-SI CASTIGA CETATENIA ROMANA PENTRU CA SUNT ROMANI !!!
Si nu asteapta dezlegare de la propagandistii ucigasilor culturii romanesti ca sa isi afirme adevarata identitate pe care orice om de bun simt le-o recunoaste .
Am explicat ca femeea mea de serviciu este o romanca din Ucraina dintr-un sat situat la o suta km de Putna .
Toata familia ei este aici, toata familia si cate rude au incaput, veri si paraveri, adica tot satul si-au luat cetatenia romana si se declara romani . In Ucraina li s-a dat de la CHISINAU pasaportul usor pentru ca vorbesc romaneste !
Dece nu te duci de unde ai venit, din desertul tau, Cristescule (ai nume fals, romanesc ???), ia-ti minciunile tale rusofile si mananca-ti-le cu Yarrov si ia-l si pe Celac, ambasadorul lui Iliescu care la o sedinta NATO tinuta in Anglia, intr-un castel la o ora de Londra, in fata mea , lepra Celac sfatuia ofiterii NATO cu rusii de fata : “lasati Moldova in pace ca salamul odata taiat nu se mai poate lipi la loc !”
Ofiterii NATO erau stupefiati in fata acestui impostor care , ca si tine , se dadea drept roman cand de fapt era un romanofob !