Facebook i-a ȘTERS postarea senatorului Sorin Lavric în care acesta critica marșurile LGBT.Vă prezentăm mesajul cenzurat în numele toleranței | VIDEO

La mai puțin după ce a postat pe pagina sa de facebook un mesaj foarte critic la adresa paradelor homosexualității, senatorul Sorin Lavric (AUR) a fost cenzurat de rețeaua lui Mark Zuckerberg.

Mesajul despre care R3media a relatat ieri, și începuse să devină viral, nu se mai găsește pe pagina senatorului AUR. R3media a salvat clipul interzis pe facebook și vi-l prezintă mai jos.

Apelul lui Sorin Lavric a fost pricinuit de anunțul unui marș LGBT la Iași, pe 5 iunie. Arhiepiscopia Iașilor a deplâns faptul că acest eveniment „al semenilor noștri care susțin păcatele contra firii” se desfășoară tocmai în Duminica familiei creștine.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Player video

00:00
09:30

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Printre altele, senatorul Sorin Lavric a spus:

„Dacă tăcem îi vom încuraja, iar ei cunosc foarte bine strategia pașilor mărunți și înaintează, înaintează, iar în 2-3-5-10 vom trăi ceea ce intuiți deja: cote obligatorii. Vom avea cotă obligatorii de LGBT-iști în Parlament, în Consilii, peste tot.

Fără a lua atitudine, vom fi înghițiți de acești dereglați LGBT-iști. În măsura în care ne considerăm normali, trebuie să ne opunem acestei anormalități. În măsura în care suntem normali, trebuie să ne opunem ideologiei de gen și acestei afurisite de concepții, transgender, care este ceva diabolic”.

Referindu-se la parada care are loc la Iași, pe 5 iunie, senatorul a spus că acest eveniment „trebuie să stârnească o indignare politicoasă, doctă, dar nu virulentă. În măsura în care vrem ca sănătatea colectivă să se mai păstreze în această țară, trebuie să luăm atitudine.

Luați atitudine, dar nu violent, nu brutal, dar arătați-le cu degetul patologia și morbidețea în care trăiesc”.