anonim
3 aprobate

generatiaumbrelor@gmail.com
86.120.171.105

De ce sunteti atat de siguri ca aceste studii genetice sunt valabile? De ce ar trebui sa credem ca identitatea nationala se stabileste pe studii genetice stabilite in laboratoare sub controlul serviciilor secrete straine?
De ani de zile bulgarii se lauda cu niste studii genetice care ii ,,confirma” ca urmasi ai tracilor ce le sustin anexarea Cadrilaterului si asa istoria tracilor a fost confiscata de acesti migratori slavo-mongoli! Pe acelasi model astazi vin si ungurii cu scheme prin care isi aroga identiatea de nativi pe modelul nasterii natiunii franceze .
Panslavismul anilor 50 promovat de Moscova a fost inlocuit astazi de tot felul de constructii prin care istoria tracilor si astazi a protoromanilor din Panonia a fost confiscata de unguri , de bulgari si de sarbi prin care ei isi creaza imaginea falsa de urmasi ai tracilor ,ai dacilor si ai romanilor panonici din secolul 10 cu toate ca nu au nici o legatura etnica sau rasiala cu dacii , cu tracii sau cu romanii panonici : migratorii nu erau crestini si populatiile native erau masacrate asa cum au fost masacrati astii traci in 550 de slavi, migratorii nu aveau profesori si universitati ca sa-i asimileze si migratorii nu aveau umanitate. Sunteti in stare sa raspundeti la o intrebare? Pai, cum reusea sa invete un taran analfabet din secolul 10 limba maghiara ? Era in stare un taran care nu stia sa scrie din secolul 8 sa invete limba maghiara? Sa invete fluent si sa-si educe copiii in maghiara si in slava? In primul rand limba romana e complect diferita de maghiara si mai mult decat imposibil de invatat de catre o masa compacta de romani si slavi din mijlocul Panoniei! Nativii au fost masacrati…
De ce nu au facut o reconstructie faciala a primilor unguri care au ajuns in Panonia? Pentru ca nu sunt diferiti de cei de astazi. Daca cautati pe internet o sa vedeti uiguri blonzi cu o infatisare de nordici dar asta nu inseamna ca sunt suedezi, o sa vedeti arabi roscati dar asta nu inseamna ca sunt europeni si o sa vedeti indieni cu ochi verzi si albastrii… De fapt migratia ungurilor in Panonia a fost un genocid cu exterminarea populatiei romanesti si asa ceva deranjeaza astazi . UE nu accepta ca in manualele de istorie romanesti sa fie trecuta masacrarea romanilor in timpul migratiilor si a venit cu ideea unor etnogeneze pe modelul natiunii franceze….Noi ar fi trebuit sa trecem in manualele de istorie termenul de genocid in loc de ,,migratia ungurilor” sau de migratie a bulgarilor si a sarbilor…. Armenii incearca de ani de zile ca fiecare tara sa recunoasca genocidul armenilor din 1915 si noi ne bucuram pentru tot felul de constructii care ne sterg istoria?